woensdag, mei 07, 2014

Michael en de Raden via Ron Head - 7 Mei 2014


Michael en de Raden
Geen Enkele Beslissing wordt Ooit Zonder Jouw Nadrukkelijke Toestemming Gemaakt
7 Mei 2014 / Ron Head

Ons onderwerp voor de discussie van vandaag zijn De Raden. Jullie allemaal hebben ervaring van deze. Velen van jullie hebben herinneringen en dromen hiervan. Zelfs de allerbeste inspanningen om deze aan jullie te beschrijven zullen zeer tekort schieten, maar jullie hebben nu een niveau van besef bereikt dat het mogelijk maakt om te beginnen jullie bewuste geesten met dit beeld bekend te maken, deze interpretatie van "hoe de dingen werken".
Steeds meer van jullie, zien in jullie herinneringen of dromen of meditaties wat jullie uiteenlopend noemen auditoriums, amfitheaters, of raadzalen. De meesten zien deze als van een immense afmeting en deelname. Dit is, in feite, een representatie die je geconstrueerd hebt om begrip toe te staan van een energetische gebeurtenis waar je getuige van was. DergelijkE dingen moeten op deze manier door jou 'gezien' worden om de gebeurtenissen te begrijpen waar je aan deelneemt.
Wanneer je 'daar' in die 'plaats' bent 'zie' je een bijeenkomst uitgevoerd worden waarin je deelneemt aan beslissingen die jou beïnvloeden. De reden voor de aanhalingstekens in de vorige zin is dat alles dat wij beschrijven een innerlijke ervaring binnenin jouw wezen is. Maar dat is op dit punt echt niet belangrijk. Er zal een tijd komen wanneer jullie de waarheid daarvan ervaren. Ondertussen, zullen wij dergelijke dingen op de lineaire manier beschrijven welke jullie momenteel ervaren.
Velen rapporteren een groot aantal aan wezens in deze raden te zien. Zij zien sommigen die in een lichaam schijnen te zijn en velen meer die zij bespeuren als zijnde spirit of lichtwezens. Zij zien gidsen, leraren en engelachtige wezens. Soms nemen zij zichzelf waar als luisteraar en andere keren als de spreker. Dit alles is waar.

Wat wij wensen dat jullie in overweging beginnen te nemen en beginnen te begrijpen is dat deze raden zijn waar alle beslissingen die jou op wat voor manier dan ook beïnvloeden gemaakt worden. Jij bent daar altijd. En geen enkele beslissing wordt ooit zonder jouw nadrukkelijke toestemming gemaakt. Gewoonlijk ben jij het die om alle informatie vraagt die je nodig bent om een beslissing te nemen betreffende een beoogde levenskoers. Dit is waar je besloten hebt om alles dat er in al jouw levens gebeurde, inclusief het huidige leven, en waar je doorgaat dat aldus te doen. alle beslissingen die in deze raden gemaakt worden worden in unanimiteit gemaakt. Je zou kunnen denken, "Wat als er een meningsverschil is?" Dat is niet de manier op deze vlakten. Wanneer de volledigheid van de toekomstige consequenties bekend is, zal de keuze altijd zijn in de richting wat het beste voor jou en voor iedereen is.
De aanwezigheid is opgemaakt uit al diegenen die in staat zijn om op wat voor manier dan ook bij te dragen aan jouw kennis en begrip. Niets werd er ooit besloten en er werd op niets gehandeld zonder jouw volledige instemming. En zeer belangrijk, denk daar alsjeblieft over na aangezien er werkelijk niet zoiets is als de lineaire tijd, je neemt momenteel deel aan deze beslissingen en doorleeft tezelfdertijd de resultaten. In werkelijkheid, zijn alle andere facetten van jouw Zelf ook in die bijeenkomst. Al jouw gidsen zijn daar. Jouw leraren zijn daar. Het is verbazingwekkend om te zien. Jullie allemaal creëren een zelfs groter leven dan dat jij je voor kunt stellen. En jullie allemaal dragen bij aan jouw kennis en ervaring voor het geheel.
Bedenk wat een schitterend wezen het moet zijn om een dergelijk miraculeus iets als het leven dat jij leidt te creëren, het zorgvuldig en deskundig in de werkingen van het oneindige passend, zodat de hoogste en beste interesses van allen in acht genomen zijn. Zoals jullie graag zeggen, 'You Rock!'
Wij zullen weldra weer spreken. Wij hebben enige stille tijd voor jullie en voor dit kanaal toegestaan om met de veranderingen van de onlangs voorbijgegane kosmische uitlijningen te werken en deze te assimileren. Wij zullen ons nu weer installeren in/naar onze normale conversaties met jullie. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten