vrijdag, mei 30, 2014

Lady Venus - Jullie Zijn Zuivere Creatieve Liefde - 29 Mei 2014 / Fran ZepedaLady Venus
"Jullie Zijn Zuivere Creatieve Liefde"
29 Mei 2014 / Fran Zepeda

Hallo, IK BEN Lady Venus. Ik spreek vandaag vanuit het hart van dit kanaal. Ik verschijn voor haar in blauw doorschijnend Licht en breng veel Liefde naar haar en naar jullie allemaal vandaag.  
Jullie hebben je ingescheept op deze reis van LIEFDE en als zodanig wordt het steeds meer transparant voor jullie, van diens vele facetten en diens dieptes, van diens zoete verstrekking van gevoelens waar jullie niet op ingetapt hebben sinds de vroege dagen van jullie creatie.
Jullie keren nu terug, dierbaren. Jullie arriveren op een nieuw plateau, nieuwe hoogtes van wat Liefde voor jullie is. Het vraagt niets van je. Het vereist niets van je. Het verzoekt alleen dat je er binnenin zwemt. Dat je het omhelst, dat jij je baadt in al diens facetten en dieptes.
Dit is een fulltime baan voor jou geworden. Het ontsluiert vele delen van jou waar jij je aldus niet bewust van geweest bent, tot nu toe. En het onthutst je, nochtans windt het je op. Het brengt gevoelens naar boven die je verwarren, maar staan jou nochtans toe dieper in/naar jouw dieptes te graven, in/naar jouw ware aard.  
IK BEN Liefde. JULLIE ZIJN LIEFDE. Dierbaren, het is tijd dat jullie je dat realiseren. Begin de vele facetten van LIEFDE te verkennen, jullie diepgewortelde natuur. Het is alles dat jullie zijn. Het is alles dat jullie ooit zullen hopen te zijn, dierbaren.


Ga nu op een kleine reis met mij mee, lieve harten. Rijd op mijn blauwe stroom van Zachte Liefde. Laat het je omwikkelen, laat het je omvatten. Laat het jou aanraken en jou in alle spleten en naden van jouw Wezen penetreren. Zweef ermee, adem het in. Laat het jouw longen tot hun volle capaciteit uitzetten. Kijk dan naar de opening die het verstrekt - Nieuwe gedachten, nieuwe gevoelens, eerder onbekend voor jou, dus weersta het niet. Sta hen toe om jouw bewustzijn binnen te komen en adem, adem, adem de zachte essentie van Liefde. In en Uit. Voel de fluwelen textuur, de diepe aanvaardende essentie ervan.
Verken nu deze nieuwe gevoelens van LIEFDE. Laat hen het overnemen en jou omhelzen, jou koesteren - laat hen jou ZIJN. Ik ben jullie gastvrouw, jullie gids op deze reis op dit moment. Laat ons samen verkennen wat Liefde voor jullie betekent nu dat jullie het als jullie kern essentie omhelzen. Het zingt, het vliegt, het drijft, het opent alle deuren voor jullie.
Ben er nu mee samen en raak de zachtheid ervan aan. Laat het jou dieper in/naar jouw Wezen brengen. Sta de gevoelens van Gelukzaligheid en Vreugde toe om in jou naar boven te borrelen als je intapt op jouw Ware Essentie, als je deze eens begraven inzichten van Liefde aantrekt en verwelkomt.
Neem jezelf terug naar jouw begin. Verwelkom de Bron weer. Verwelkom jouw ware natuur - Alles dat het is is LIEFDE. Wat voor gevoelens dan ook aangaande het tegendeel verlaten nu jouw bewustzijn om ruimte voor deze eens begraven gevoelens van Liefde te maken - De alles omvattende natuur ervan.
Wikkel jezelf hierin. Beschouw jezelf als een prachtige bal van gloeiend Licht en alles dat het kent is Liefde. Alles dat jij nu kent is Liefde. Sta jezelf toe, voor nu, te zitten in die diepe, diepe plaats van gloeiende Liefde. Raak eraan gewend. Je stelt jezelf opnieuw voor aan dat waar je eens alleen maar in baadde en leefde voordat je gedachten van afscheiding uitnodigde om binnen te komen.
Breng jezelf nu terug en ben die zuivere bal van Gouden Licht dat alleen Liefde en Onschuld en Zuiverheid en zuivere Extase en Gelukzaligheid kent. Adem het in. Zet je longen ermee uit. Breid jouw cellen ermee uit. Breid jouw aura ermee uit. Wordt het nu.
Jij bent Gelukzaligheid. Jij bent Liefde. Jij bent Extase. Jij Bent Zuivere Creatieve LIEFDE. Ben in het centrum ervan, steeds meer door jouw dag heen en ervaar nieuwe gedachten en inzichten. Vergroot alle gedachten en gevoelens van Liefde, Licht en Gelukzaligheid als zij binnenkomen. Laat het de Nieuwe Jij worden.
Adem nu met mij in en uit. Voel de zachtheid van Liefde. Incorporeer het nu binnenin jou. Wij zijn Eén.
Namasté

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
©2014 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, beautiful synchronicity and this notice and links are included. www.franhealing.com     www.franheal.wordpress.com   www.ouremergingdivinity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen