zondag, mei 18, 2014

Karen Dover: Ontbinding van de SJABLONEN & De OVERSTROMING van MOGELIJKHEID BESURFEN 16 +17 Mei 2014


Karen Dover
Ontbinding van de SJABLONEN van de Oude 3D Aarde GECREËERDE Werkelijkheid in WAARHEID
16 Mei 2014
Velen van jullie op dit moment mogen uiteenlopende emotionele reacties hebben op dat wat er rondom jullie heen ontvouwt. Vandaag is de dag van VOLTOOIING en als zodanig pieken de Nieuwe Aarde energieën wederom om in WAARHEID ruimte vast te houden voor de ontbinding van ALLES dat jullie GELEERD werd dat jullie menselijke levenservaring hier op deze planeet is.
Ik sprak op dinsdagavond met Krista Dickan in haar "Blog Talk Radio Show" en deze avond (donderdag) spreek ik wederom met Krista en zullen wij bespreken hoe te werk te gaan met deze krachtige energieën en hoe de uitbreiding toe te staan waar JULLIE ZIEL nu op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau om schreeuwt. De link naar Krista's show kan HIER (Engelstalig) gevonden worden. Voel je alsjeblieft vrij om op te bellen of vragen via de chatbox op de site te stellen aangezien dit een binnenlopen in het "onbekende" is op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau.
De externe wakende menselijke werkelijkheid staat op het punt om een gigantische sprong te maken, een gigantische verschuiving in diens reflectie, en velen van jullie mogen in deze tijd de enorme grote stroming van energie voelen en dit mag binnenin jullie een gevoel van "urgentheid"opbouwen waarvan je het gewoonweg niet meer weet hoe dat te verklaren. De "urgentheid" relateert volledig naar de bekwaamheid om volledig LOS TE LATEN, het menselijke ras is gedurende eonen in trillingsketenen gebonden gehouden, en hen werden sjablonen GEVOERD die LEERDEN dat de menselijke levenservaring een bepaalde manier is en dan werd de menselijke maatschappij geconstrueerd om voortdurend naar deze "sjablonen" te refereren. De emotionele reactie die je zou kunnen ervaren mag extreem AANVOELEN maar het is noodzakelijk, het is de ZUIVERING van de lagere dimensionale frequenties van binnenuit de cellulaire structuur van jullie menselijke voertuig en het relateert niet 'alleen maar" naar dit menselijke leven, het relateert naar ALLE ervaringen die je gehad hebt/en hebt in de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid.

Het menselijke ras als een geheel verhuist nu in frequentie, het moet herinnerd worden dat je dit niet verkeerd kunt doen, JIJ bent de schepper van dit JOUW menselijke levenservaring op ieder moment van ieder moment. LAAT LOS en sta de overstroming van de Nieuwe Aarde energieën toe om jullie de regenboog te laten zien na de regen, om jullie de wonderen te laten zien die jullie ONDERWEZEN werden om voor je ZELF te ontkennen, want ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON in WAARHEID.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag" - aan het menselijke ras werd definitie op definitie gegeven van wat 'liefde' is, het is nu dat het UNIVERSUM van 3 en JULLIE ZIEL jullie in WAARHEID laten zien wat LIEFDE is. Deze energie begint van binnenuit JULLIE HARTruimte en straalt dan uit binnenin, rondom en door jullie ware Wezen heen.
Sta de tranen toe om het houvast los te laten, sta het besef toe dat JIJ MEER bent om zelf te VERANKEREN en toe te staan geliefd te zijn door ZELF.
ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
Kx

*****
Karen Dover
In WAARHEID de OVERSTROMING van MOGELIJKHEID BESURFEN
17 Mei 2014
Voor velen van jullie hebben de afgelopen paar lineaire dagen erop toegezien dat GIGANTISCHE hoeveelheden aan emoties naar het oppervlak stijgen van jullie waarachtige Wezen, het mag erop toegezien hebben dat jullie worstelen om alles dat er zich uitspeelt op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau te begrijpen. Ik sprak in mijn laatste blog over "voltooiing" en deze voltooiing was het EINDE van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid frequenties. Deze werkelijkheid is nu niet langer meer open om mee te wisselwerken, en ik bedoel hiermee dat het niet langer mogelijk is om jezelf in wat voor deel dan ook van deze oude 3D Aarde frequenties te verankeren. Wat jouw menselijke logische verstand in verwarring mag brengen is dat de wereld er hetzelfde uit LIJKT te zien, daarom mag jij jouw menselijke logische verstand toestaan om jou te leren dat er niets veranderd is. Je mag ook aannemen dat andere mensen in staat zijn in een wereld te functioneren die er voorheen was, maar in WAARHEID is er alleen het NU en de frequenties zijn het hoogste van wat zij ooit bereikt hebben en zullen doorgaan uit te breiden en te verhogen terwijl het volledige menselijke ras nu in WAARHEID verhuisd.
In essentie bestaat de oude 3D Aarde GECREËERDE werkelijkheid alleen binnenin de individuele menselijke voertuigen die de voornoemde frequenties lopende hebben. Het is niet mogelijk om in/naar de Nieuwe Aarde te verhuizen terwijl wat voor van de oude 3D Aarde gecreëerde lagere dimensionale frequenties dan ook nog lopende zijn en dit is wat velen van jullie nu ervaren. Er is geen schuilplaats voor de vervormingen, dit is waar jullie fysiek mee worstelen in deze tijd en dit mag zich manifesteren in jullie externe wakende levenservaring in een variëteit aan manieren. Van het fysiek voelen van kwalen en pijnen, overgeven, voor grote hoeveelheden aan tijd te slapen, huilen en het voelen van intense kwaadheid, hopeloosheid enzovoorts. ALLES zijn de frequenties die de CELLULAIRE structuur van het menselijke voertuig verlaten, de diepte is direct verbonden met de intensiteit van de ervaring van loslating.
Het is belangrijk dat je niet probeert om jezelf af te leiden of te proberen te rationaliseren waarom je de emotionele loslating ervaart die je ervaart, dit is het menselijke logische verstand dat probeert te verwijzen naar… om de emotie OP TE SLAAN, dit zal jou beroven van de mogelijkheid van VOLLEDIGE LOSLATING van de frequentie. Hoe meer jij jouw menselijke logische verstand toestaat te proberen te verwijzen naar, hoe meer frustratie je zult voelen en er zijn GEEN referentie punten, dus in eenvoudige termen zal het menselijke logische verstand proberen om jouw emotie "te archiveren" in een deel van jouw menselijke voertuig, er zijn geen archiefkasten meer beschikbaar dus is er geen capaciteit om te archiveren. Dit moet erkend worden en er moet mee gewisselwerkt worden.
Als dit erop toeziet dat je in een poel van tranen smelt, hetgeen je niet kunt verklaren, dan zal het jou zien smelten in/naar een poel van tranen. Het mag als een verrassing voor velen van jullie komen, de DIEPTE van de emoties die naar boven voor loslating komen, want er zijn vele leringen binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid die ernaar streven om te onderwijzen dat je "afgerekend" hebt met iets en dat het daarom niet langer meer van enig belang is, en dit is hoogst vervormd. De patronen van de oude 3D Aarde GECREËERDE werkelijkheid waar jullie in geboren zijn ontbinden nu volledig, dit gedeelte van de menselijke levenservaring hier op de planeet is AFGEROND.
JOU wordt niet gevraagd om in de frequenties te blijven van wat ik vaak genoemd heb de "trainings" gronden op de Planeet Aarde, want alleen door in de duisternis te lopen konden jullie het Licht vinden en alleen door volledig de laagste frequenties te ervaren konden jullie de hogere frequenties gewaarworden. Er is geen oordeel en ik zou jullie willen begeleiden om jezelf te onthouden van het be/veroordelen van ZELF, ALLES IS NU en ALLES IS GEWOON, dit is een ervaring die nu ontbindt, met het oog op dat voor jou om te CREËREN wat jouw hart laat zingen om de HEMEL op AARDE te ervaren.
Probeer geen "tijdschalen" op dit proces te plaatsen of te proberen jezelf door het proces heen te duwen want ALLES IS GEWOON en JIJ BENT, in deze tijd wordt je volledig door jouw ZIEL begeleid en aan jou wordt gevraagd om ADEM TE HALEN en te ZIJN.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kxx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/              
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen