dinsdag, mei 20, 2014

Karen Dover - KEUZES, REFLECTIES in WAARHEID in de Nieuwe Aarde VERANKEREN - 19 Mei 2014


Karen Dover
KEUZES, REFLECTIES in WAARHEID in de Nieuwe Aarde VERANKEREN
19 Mei 2014
De geboorte van de Nieuwe Aarde brengt keuzes en reflecties die in het begin niet duidelijk hoeven te zijn. Velen van jullie in deze tijd mogen zich voelen alsof je verwant bent aan een "konijn in het licht van de koplampen", zo gehypnotiseerd door het LICHT dat nu rondom JOU, door JOU en binnenin JOU gutst dat je het gevoel mag hebben bijna ontkracht te zijn door het scala aan "keuzes" dat je nu hebt. Keuze is een energetische frequentie die toestaat voor stroming, want als JIJ STROOMT activeer je jouw eigen frequentie en energetische handtekening en dit wordt vertaald en gemanifesteerd in/naar jouw externe wakende werkelijkheid als KEUZE.
Het mag jullie vreemd toeschijnen dat ik over keuze blog, wanneer er zeker binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid keuze was, "Wat is het verschil?" hoor ik jullie vragen. Wel het verschil is dat je nu VRIJHEID van keuze hebt, binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid mag het GELEKEN hebben dat je keuze had, maar je werd slechts gepresenteerd met de keuzes die er beschikbaar waren binnenin de oude 3D Aarde CONSTRUCTIE, dit is geen keuze in VRIJHEID, dit is keuze binnenin een CONSTRUCTIE van manipulatie, altijd ontworpen om een negatief gepolariseerde lading/uitkomst te hebben.
Beweging op de Nieuwe Aarde is in een positieve gepolariseerde energetische ondersteunende structuur. Deze structuur STROOMT VRIJELIJK, het is niet zozeer GECONTRUEERD aangezien het GEWOON IS. Het is het werkelijke weefsel van jouw werkelijkheid, het is het blanke canvas waarop je jouw levenservaring schildert en dit ervaart als een externe wakende werkelijkheid. Voor velen van jullie op dit moment mag het toeschijnen dat je weinig of geen keuze hebt en dit is geen WAARHEID, dit is een bijproduct van het residu van de oude 3D Aarde constructie en als zodanig mag je zeer terughoudend zijn om feitelijk wat voor keuze dan ook te maken. Dit ziet jou energetisch in de LEEGTE, dit is de plaats van ALLES, de plaats van alles en niets van waaruit alles gecreëerd en ontbonden wordt. Het is GEEN WAARHEID om binnenin de LEEGTE te zitten wachten, en toch zijn er vele spirituele leringen binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid die ernaar streven om jou te LEREN te gaan zitten en te wachten dat het Universum als eerste 'handelt". Dit is een voorbeeld van een negatief gepolariseerde "keuze", want je HEBT in alle momenten van alle momenten een keuze, geen keuze maken is TOCH een keuze.


Aangezien de Nieuwe Aarde een positief gepolariseerde werkelijkheid is, dan wordt het 'zitten en wachten' niet ondersteund, want hoe kan jij jouw externe wakende werkelijkheid manifesteren door niet met de energie te wisselwerken en te dirigeren welke zich aan je vingertoppen bevindt? JIJ bent de meester van dit jouw menselijke levenservaring en als zodanig is altijd alles waar je op "wacht" JIJ, het mag vermomd zijn, het mag diens reflectie laten zien als zijnde iemand anders maar het is ALTIJD JIJ, want JIJ bent de enige hier die deze menselijke levenservaring heeft.
In deze tijd wordt aan jou gevraagd om IN/NAAR de STROMING te gaan, om te beginnen de Nieuwe Aarde energieën te dirigeren in/naar de manifestatie van alles dat je wenst te ervaren in dit jouw menselijke levenservaring. En jou wordt niet gevraagd om te gaan zitten wachten en te 'zien' wat er gebeurt want dit is geen WAARHEID, er zijn velen van jullie in deze tijd die het "ZIJN" onjuist interpreteren als stil zitten, dit is nog steeds niet wisselwerken met de energieën en dit zal erop toezien dat jouw externe wakende levenservaring tot een stilstand lijkt te komen. Dit natuurlijk is slechts een verschijningsvorm aangezien energie altijd in beweging is, het zal bewegen, verschuiven en dan bewegen en dan verschuiven maar als je de energieën niet bestuurt, zal het dan in een INGEPERKTE cirkel van energie bewegen, de Nieuwe Aarde gaat over UITBREIDENDE cirkels van energie die SPIRAALSGEWIJS in/naar uitbreiding gaan, dit kan zich alleen voordoen binnenin de equatie van 1 + 1 = 3. In het scenario dat ik beschrijf kan dit vertaald worden als JIJ + NIEUWE AARDE ENERGIEËN = UITBREIDING. Op geen enkel punt in de equatie is het "PLUS" teken een wachtteken of een komma, het is een PLUS, dit is uitbreiding.
Dit is een tijd van grote uitbreiding en op ALLE momenten van ALLE momenten wordt JIJ volledig ondersteund bij de creatie van alles dat je wenst te ervaren in dit jouw menselijke levenservaring op deze planeet. Persoonlijk werk dat gedaan werd gedurende de laatste paar lineaire dagen heeft mij de diepte laten zien waarop wij in dit onze menselijke gestalte onderwezen werden om ZELF in deze menselijke gestalte te ontkennen. Dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund, wat je WENST wordt ALLEEN uitgehard door dat wat JIJ TOESTAAT in jouw menselijke levenservaring. DROOM HET, VERANKER HET, STA HET TOE, alleen JIJ kunt het toestaan, je kunt geen toestemming krijgen van wat voor andere methode dan ook anders dan van ZELF, want het is ZELF die creëert om te manifesteren en te ACCEPTEREN.
Als JIJ JOU niet kunt ACCEPTEREN dan ben je in ontkenning van wie JIJ in WAARHEID BENT. Op ALLE momenten van ALLE momenten probeert JOUW ZIEL jou de manieren te laten zien welke aan jou ONDERWEZEN werden om je eigen kracht en jouw eigen potentieel te ONTKENNEN. IK BEN DIE IK BEN vertaalt zich als IK ACCEPTEER WIE IK BEN.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag." Dus als de vraag die je op dit moment stelt is "Wie ben Ik?" dan is het antwoord LIEFDE. Dit is het beginpunt voor IEDEREEN die nu verhuisd zijn in/naar de Nieuwe Aarde. Wanneer je eenmaal accepteert wie JIJ in WAARHEID BENT, dan zal de stroom van de Nieuwe Aarde energieën in/naar jouw externe wakende levenservaring OVERSTROMEN.
Met een persoonlijk opmerking zou ik graag mijn eigen leven willen erkennen en de beweging die nu STROMENDE is en ik zou graag Casey in WAARHEID thuis willen verwelkomen, want ik begrijp nu en veranker volledig zijn reflectie. Niet alleen accepteer ik zijn reflectie nu ik door de spiegel kijk en de OVERSTROMING van het nieuwe toesta in, rondom en door mij heen te gaan op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau.  
ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/               
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen