donderdag, mei 08, 2014

Karen Dover - Het in WAARHEID Ontpluggen van het Menselijke Voertuig uit de Oude 3D Aarde Gecreëerde Werkelijkheid


Karen Dover
Het in WAARHEID Ontpluggen van het Menselijke Voertuig uit de Oude 3D Aarde Gecreëerde Werkelijkheid
7 Mei 2014

Terwijl de chaos nu ontvouwt dwars over en binnenin de Planeet Aarde wordt de oude 3d Aarde van moment naar moment ontbonden en weggeveegd. In dit jouw menselijke gestalte werd jou GELEERD om jouw menselijke voertuig te relateren aan dat wat TOESCHIJNT te zijn jouw levenservaring hier op deze planeet. Dit is geen WAARHEID en wordt niet in de Nieuwe Aarde werkelijkheid ondersteund, want dit creëert een indamming waar de ZIEL niet multi- of interdimensionaal mee kan werken. Vanaf het moment dat jij je eerste ademteug op deze planeet nam werd jouw voortdurend ONDERWEZEN om het menselijke voertuig te refereren in relatie met wat aan jouw uitwendig getoond wordt door het voornoemde menselijke voertuig. Het universum is bij ONTWERP en het is niet toevallig of geen toevalligheid dat binnenin de oude 3D Aarde werkelijkheid, waarin jou onophoudelijk geleerd wordt hoe jouw menselijke voertuig eruit moet zien, hoe je ervoor moet zorgen enzovoorts, dit alles is om jouw BINNENIN de frequenties te houden van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid en ontworpen is om jou te weerhouden om je uit te breiden. Als jij je zorgen maakt over hoe jij je lichamelijkerwijs vergelijkt met diegenen die deze planeet met jou delen, dan haal jij jezelf uit het NU moment vandaan en veranker je de frequenties van de lagere dimensionale oude 3D Aarde creatie. Ik zou de advertenties voor je willen plaatsen die in de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid verschijnen, die jou aansporen om iedere tand perfect te hebben, iedere volmaakte lichaamsvorm en de immer perfecte levenservaring, en deze zijn ontworpen om de angst en de verontrusting te triggeren welke de creatie zijn van de lagere dimensionale frequenties.
Als je nu in/naar de hogere dimensionale frequenties verhuist en hen begint te verankeren, zullen zij deze lagere dimensionale frequenties naar de werkelijke oppervlakte van jouw Wezen duwen. Zoals ik eerder geblogd heb kunnen frequenties alleen resoneren met frequenties binnen een gelijksoortig bereik, te ver buiten het bereik en zij beginnen af te stoten, de Nieuwe Aarde frequenties stoten de lagere dimensionale frequenties van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid af om hen FYSIEK uit de cellulaire structuur van jouw menselijke voertuig te verhuizen. Dit staat toe voor een GROTE uitbreiding maar op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau mogen zij je gigantisch triggeren want je hebt levensspannen doorgebracht met het refereren van jouw menselijke leven VIA jouw menselijke voertuig. Nu wordt aan jou gevraagd om jouw menselijke voertuig te ontpluggen uit de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid om de uitbreiding van jouw ZIEL door, rondom en binnenin voornoemde menselijke voertuig toe te staan en het is onontbeerlijk dat je MET dit proces begint te werken.

Dit proces proberen tegen te houden is niet mogelijk, alles dat er gebeurt is dat jouw externe wakende wereld wint aan chaotische verschijningsvormen, en jij de angst die naar boven komt begint te verkennen terwijl de frequenties verlicht beginnen te worden, dit proces is hier om je te helpen deze frequenties te ontbinden, er is GEEN vereiste om te ervaren en om te proberen hen opnieuw te verankeren, het is niet mogelijk hen opnieuw te verankeren, zij zullen slechts in een lus rondgaan totdat jij je kunt ontkoppelen en terug kunt treden van wat er in deze tijd ervaren wordt. VERTROUWEN op je ZIEL is in deze tijd van vitaal belang, niemand in de menselijke gestalte heeft dit ooit ervaren voorafgaand aan dit moment dus zijn er GEEN referentiepunten voor dit proces, uitreikend naar de spiegels die rondom jou heen zijn is verwant aan het proberen om je haar te kammen terwijl je in de spiegel kijkt en alleen de haarstijl van jouw REFLECTIE verandert. Het is niet mogelijk, maar velen van jullie mogen dit op dit moment proberen.
De verhuizing van jouw menselijke voertuig uit de indammende frequenties van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid vandaan, staat voor jouw ZIEL toe zich op een dieper en meer uitgebreid niveau te verbinden, dit staat toe voor visioenen om ervaren te worden die hier zijn om jou te helpen dat te bevestigen wat er gebeurt op een zuiver menselijke bewust wakend geestesniveau, in duidelijk Engels (Nederlands), staat het jou toe om EENHEID/EENSGEZINDHEID te ervaren. Het moet herinnerd worden dat alleen JIJ dit JOUW menselijke levenservaring hebt en als zodanig heb je geen referentiepunten nodig voor diegenen die deze levenservaring met jou delen, labels zijn niet langer meer noodzakelijk als je volledig in/naar de multi- en interdimensionaliteit verhuist, dus te proberen om naar iemand te refereren als een "echtgenoot", "echtenote", "zuster", "broer" enzovoorts zal ook beginnen te ontbinden, er zijn vele leringen in relatie tot labels binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid en deze zijn verborgen en lopende binnenin jouw energie handtekening. ALLES IS GEWOON en JIJ BENT in WAARHEID.
In deze tijd wordt aan jullie gevraagd om ADEM TE HALEN en te ZIJN en de luchtspiegeling die de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid is toe te staan recht voor jullie ogen te ontbinden om jullie het wonder te laten zien dat het UNIVERSUM waar je in incarneerde is, in het menselijke voertuig dat je gekozen hebt en de menselijke levenservaring dat je alleen NU in WAARHEID leeft.
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen