donderdag, mei 22, 2014

Karen Dover - De Voltooiing van de Metamorfose in WAARHEID - 20 Mei 2014


Karen Dover
De Voltooiing van de Metamorfose in WAARHEID
20 Mei 2014
Terwijl de energieën doorgaan te stijgen en uit te breiden is het noodzakelijk om de aanpassing die zich voordoet binnenin de diepe cellulaire structuur van jouw menselijke voertuig toe te staan. Voor velen van jullie is de voltooiing van de metamorfose NU, hiermee bedoel ik dat je getransformeerd bent van de koolstof naar de volledige KRISTALLIJNE structuur. Dat zal op de manier gereflecteerd worden hoe je met alles dat aan jouw gepresenteerd wordt omgaat. Persoonlijk ben ik van de "rups naar de vlinder" verschoven, en dit wordt in detail behandeld in het boek "Birthing The New Earth" waar dit overgangsproces volledig in uitgelegd wordt. Het moet opgemerkt worden dat velen van jullie jezelf mogen hebben toegestaan aan te nemen dat het transformeren in/naar de vlinder het EINDE van het proces is, energie IS GEWOON, en het is eeuwig, dus in gewone termen MAAKT de vlinder DEEL VAN HET PROCES UIT, het is niet het einde of het definitieve stadium, eerst moet je vliegen om te zien dat je inderdaad de vlinder bent, DIE JE BENT.
Voor velen in de menselijke gestalte wordt het concept van STROMEN vertaald door het menselijke logische verstand als dat de stroom een einde moet hebben, een doel dat een voltooiing laat zien, een bestemming en dit is geen WAARHEID. Want ALLES IS GEWOON en JIJ BENT. Er is geen eindpunt aan de transformatie, er is transformatie hetgeen eeuwig is en onophoudelijk in uitbreiding, niets blijft ooit "hetzelfde" ondanks wat naar jou gereflecteerd mag lijken te worden. Hier moet mee gewerkt worden of je zult jezelf uit balans met ZELF plaatsen en het is ZELF dat je aan het balanceren bent, jij balanceert ZELF NIET met de 7 miljard andere menselijke voertuigen die geïncarneerd zijn op en binnenin de planeet Aarde. Balans kan alleen bereikt en onderhouden worden binnenin, rondom en door ZELF, iets anders dan dit is vervorming en zal jou uit de voornoemde balans houden.


Het menselijke logische verstand houd niet van deze WAARHEID en zal deze niet gewillig accepteren, het zal op alle momenten van alle momenten proberen jou te laten zien dat je één van een 'verzameling" aan menselijke voertuigen bent en dat je als zodanig de verantwoordelijkheid en de ervaring deelt, dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund op de Nieuwe Aarde. De reden dat 7 miljard menselijke voertuigen incarneerden op en binnenin de planeet Aarde is door KEUZE, en op een uniek en individueel ZIEL niveau is dit verbonden aan ALLES, zodat ALLES een reflectie kan hebben, derhalve is dit ook individueel en uniek. Velen in de menselijke vorm op deze planeet proberen nog steeds om met, door en rondom ELKAAR te balanceren, dit is niet mogelijk want het menselijke ras en de planeet Aarde werden niet voor dit doel ontworpen, dit zou de incarnatie van 7 miljard teniet doen en zou erop toegezien hebben dat ÉÉN menselijk voertuig incarneerde op/binnenin de planeet Aarde.
Terwijl je door het overgangs- en transformatieproces heengaat wordt dit duidelijk aan jou getoond en dit moet verankerd en erkend worden om hiermee op een metamorfisch menselijk BEWUST geestesniveau te werken. Evenementen zullen zich nu op en binnenin de Planeet Aarde ontvouwen die de reflectie laten zien welke door jou vereist is op voornoemde menselijk bewust wakend geestesniveau om meer volledig in/naar het proces van transformatie en in/naar metamorfose te verhuizen.
ALLES is niet zoals het toeschijnt te zijn op en binnenin de planeet in deze tijd, diegenen die metamorforisch in/naar positie verhuizen in deze tijd bereiden zich nu voor om WAARHEID op nieuwe niveaus te verankeren en dit zal gereflecteerd worden door, rondom en binnenin het menselijke bewustzijn want ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/               
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen