zondag, mei 25, 2014

Hilarion: Mei 25 - Juni 1, 2014Hilarion
Sta Jezelf Toe in Jouw Bewustzijn Uit te Breiden en Volg de Vreugde
Mei 25 - Juni 1, 2014
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Dierbaren,
Terwijl de energie doorgaat in golven binnen te komen, zo ook doen de symptomen dat die jullie lichamen ervaren. Net toen jullie dachten dat jullie het ergste van hen gehad hadden, begon er een volgende ronde. Houd moed, dierbaren, en weet dat het lichtheid van hart en wezen brengt als de oude herinneringen in jullie cellen naar de oppervlakte gebracht worden om geadresseerd en losgelaten te worden. Alles dat van verdriet en droefheid is wordt geëlimineerd en in diens plaats komt meer verfijnd Licht. Zoals diegenen op de voorgrond van deze beweging en transformatie, doen jullie fantastisch werk van assimilatie en eliminatie. De ups en downs die jullie ervaren hebben maken deel van het proces uit. Luister naar jullie lichamen en sta rust toe wanneer het nodig is, en voor sommigen van jullie herinnert dit jullie aan het verhaal van Rip Van Winkle die in de bergen rondzwierf en gedurende twintig jaren sliep. Ook dit zal voorbijgaan.
Volg je hart bij alle dingen want het is de ware barometer van wat het juiste voor jou is om op ieder gegeven moment te doen. Velen van jullie gaan diep naar binnen om de kern van jullie wezen aan te raken en beseffen wat het is dat jullie werkelijk wensen te ervaren en te creëren in jullie ervaring van het leven. Volg de vreugde die deze activiteiten binnenin jullie brengt en focus je op die staat van zijn. Binnenin ieder moment ligt het zaad van oneindige mogelijkheden en jullie zijn het die het zaad moeten voeden/koesteren en het toe moeten staan om te ontkiemen, te groeien en overvloedig tot bloei te komen. De bron van creativiteit loopt diep binnenin jullie en je hoeft slechts op diens stroom in te tappen. Tap in het innerlijke kind binnenin jou en voel het wonder en de magie van jouw leven met enthousiasme. Het is niet van belang welke chronologische leeftijd je hebt, wat van belang is is het voelen van de essentie van de magie en het wonder binnenin jou als je de ontvouwing begint te ervaren van de dromen die je voor jouw leven in een eerdere tijd gehad hebt en die nu in/naar de manifestatie komen.


Sta jezelf toe in jouw bewustzijn uit te breiden en volg de vreugde. Het is waar dat velen in jullie gebied van invloed nog maar net beginnen met hun proces van ascentie in/naar een hoger bewustzijn en dit kan je soms terughouden van het voorwaarts gaan als je geduldig wacht op de grotere ontwaking binnenin hen. Weet dat jij jouw passie moet volgen en vertrouw erop dat zij zullen volgen. Je moet beseffen dat het samenzijn met jou in hun dagelijkse levens een belangrijk onderdeel is van de grotere betekenis van het leven voor hen. Jouw enthousiasme tilt hun energie op en gidst hen op hun reis. Je hoeft je dit niet te realiseren maar als je de antwoorden op jouw vragen zoekt over de mysteries van het leven op jullie planeet, inspireer je dezen met jouw voorbeeld. Je wordt groots bewonderd en nagevolgd als een levend voorbeeld van een moedig persoon die leeft in overeenstemming met de hogere principes en integriteit van het bestaan.
De mensen op de planeet zijn in immer toenemende aantallen bezig te ontwaken en dit heeft een effect op het bewustzijn van iedereen. De mensheid als een geheel verlangd ernaar om alles af te werpen dat hen in het donker gehouden heeft en zij willen de wegen van het Licht bewandelen. Alles dat verborgen was wordt nu voor iedereen blootgelegd om over na te denken, om te nemen wat voor hen relevant is en dat weg te werpen wat niet langer meer een betekenis heeft. Dit is een nooit eindigend proces van groei en uitbreiding. De groei die er plaatsgevonden heeft binnenin jullie in de laatste zes maanden is wonderbaarlijk om te aanschouwen en wij wachten met ingehouden adem om de veranderingen binnenin jullie te zien in de volgende zes maanden. Wij weten dat een ieder van jullie niet terug zou willen gaan naar de onontwaakte staat van zijn voor wat voor reden dan ook, alhoewel het betekent dat meer van jullie illusies over het leven op deze planeet uiteen spatten.
Terwijl de spirituele reis zich in diens ontelbare patronen ontvouwt, neem de tijd om jullie zelf te eren voor het voorwaarts treden en het vereiste werk te doen. Geef jullie zelf een klopje op de schouder en vier vaak de vele prestaties onderweg, ongeacht hoe klein zij ook voor jou mogen schijnen te zijn. Koop vaak voor jullie zelf frisse snijbloemen en geniet van het kijken naar hen en de schoonheid die zij verstrekken, verrijk jullie levens door goed voor jullie zelf te zijn en voor deze prachtige wezens die het leven met jullie delen. Alles ontvouwd zich in goddelijke timing en jullie zijn precies waar jullie bedoelt zijn te zijn in deze tijd. Wij bedanken jullie voor jullie dankbaarheid en erkenning van velen van ons voor de volgende vele weken (de zeven heilige weken) en wij staan gereed om in ieder moment dat wij gevraagd worden te helpen.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten