zondag, mei 18, 2014

Hilarion: Mei 18 - 25, 2014

Hilarion
Wees Standvastig in Jullie Toewijding voor de Hoogste Uitkomst voor Allen…
Mei 18 - 25, 2014
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Dierbaren,
De veranderingen die over de gehele wereld heen plaatsvinden doen dat aldus op een versneld tempo. De weersextremen beïnvloeden veel mensen over de gehele wereld heen en het is bezig duidelijk te worden dat de mensheid samen moet werken om hulp en hulpmiddelen naar deze aangetaste gebieden te brengen en om naar oplossingen voor deze problemen te zoeken. De tekenen zijn duidelijk dat samenwerking en goede wil zeer nodig zijn voor de mensheid om deze aanzienlijke uitdagingen te overwinnen. Veel mensen worden getest in de uitdagingen waartoe zij gedwongen worden om in hun persoonlijke levens doorheen te gaan. Dit is een tijd om naar binnen te gaan, naar de diepste en meest spirituele verbinding waar ieder individu zich mee uit kan lijnen. Dit is de focus van het hogere doel van de tests en uitdagingen welke momenteel ervaren worden. Het rust als een plicht op alle mensen om de grootste kracht in het Universum te werk te stellen, de kracht en macht van Liefde.
Het is tijdens turbulente tijden dat de kracht van het geloof en het mededogen in het spel komen in de harten van de mensen en dit is wat er nodig is tijdens deze tijden. Het Licht binnenin moet stralend en constant gehouden worden. Diegenen die het spirituele pad bewandelden van het handhaven en verhogen van het lichtquotiënt op de planeet worden nu in/naar de actieve dienst geroepen. Hiermee bedoelen wij dat een ieder van jullie gevraagd wordt om jullie visie van de Nieuwe Aarde werkelijkheid en een betere manier voor de mensheid te handhaven. Laat je niet afleiden door de schijnbare verschijningsvormen van de chaos in alle delen van de wereld, want het is gedurende deze tijden dat de hogere visie constant moet blijven in de focus en gebeden van de mensen. Jullie Licht is zeer nodig en vereist. Als je jouw eigen Licht handhaaft en verhoogt, vergroten wij van de hogere dimensies dit Licht om stabiliteit en balans te handhaven. Wij werden samen gedurende deze tijden van wereld transformatie en transmutatie.


Er is een gezegde op jullie wereld, "When the going gets tough, the tough get going," hetgeen betekent, wanneer de situatie moeilijk wordt, de sterkeren harder zullen werken om de uitdaging tegemoet te treden, zij geven het niet op, zij onderhouden/handhaven de hogere visie en werken er actief naartoe. Diegenen van jullie die al getest werden zijn nu in een positie van het geven van hoop en verheffing aan een planeet in de barensweeën van extreme en versnelde verandering. Jullie hebben veel gereedschappen tot jullie beschikking staan en jullie moeten hen nu allemaal tewerk stellen om jullie Licht helder te laten stralen. Handhaaf evenwichtigheid en een onthecht perspectief aangaande de dagelijkse berichtgevingen die door jullie communicatie netwerken komen. Zoek naar en bevestig de hoogste uitkomsten in alle situaties die vooraleer in jullie besef komen en werk aan het Plan, het Goddelijke Plan waarvoor jullie gekomen zijn om op deze wereld in/naar de manifestatie te brengen.
Wees standvastig in jullie toewijding voor de hoogste uitkomst voor allen zodat jullie broeders en zusters zich bekrachtigd kunnen voelen als zij de uitdagingen tegemoet treden die hen belagen. Gebruik al jullie God kwaliteiten als jullie het hogere doel dienen. Er is altijd een hogere oplossing voor ieder probleem dat aan de mensheid voorgelegd wordt en deze hogere kwaliteiten van een zelfgerealiseerd mens kan de hoop brengen welke wanhopig nodig is door diegenen die zich verloren en alleen voelen in hun worstelingen. Laat hen weten dat alles niet verloren is, dat zij in hun kern intact zijn en zolang als zij gecentreerd blijven in de waarheid van hun uitlijning met het goddelijke, alles goed is in de externe gebeurtenissen die zich voordoen met toenemende regelmatigheid. Ben een stralend voorbeeld als een liefdevolle goedwillende ambassadeur. Als je ertoe in staat bent, geef praktische en geschikte hulp aan diegenen in jouw gebied van invloed.
De golven van verandering berijden kan opwindend en spannend zijn wanneer een individu in de kennis rust, dat in hun kern zij onverwoestbaar en ongeschonden zijn. Weet dat jullie, de Lichtwerkers van de wereld, een ontembare kracht voor het goede zijn en trouw blijven aan deze eensgezindheid van het doel. Het vereist nu toewijding en doorzettingsvermogen van een ieder van jullie. BEN het grotere Licht op jullie planeet gedurende elk en ieder moment. Jullie hebben wat ervoor nodig is, een ieder van jullie.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten