zondag, mei 11, 2014

Hilarion: Mei 11-18, 2014


 
Hilarion
Geef het Nooit Op Aangaande Jezelf…
Mei 11 - 18, 2014 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Voor velen van jullie zijn dit moeilijke tijden. Jullie fysieke lichamen blijven door herijkingen en transformaties heengaan en de symptomen worden zeer vaak als onplezierig ervaren. Er zijn vele gevoelens van diepe droefenis die als uit het niets vandaan komen en het kan jullie in/naar een depressieve staat brengen. Het is belangrijk dat zou dit zich voordoen, om een vastberaden inspanning toe te passen in het veranderen van dat perspectief. Doe iets dat ervoor zorgt waardoor jij je goed voelt, iets dat je aan het lachen maakt. Ga naar buiten en graaf in je tuin, voel de verbinding met de Aarde. Wanneer mensen zich uit evenwicht voelen, is het buiten in de natuur zijn zeer rustgevend, aardend en genezend voor hun menselijke opererende systemen. Het is ook belangrijk om jouw innerlijke gedachteprocessen te onderzoeken en deze te veranderen die jou in een ongelukkige ruimte houden. Het vereist toegewijde observatie om te zien en te begrijpen dat je gedachtepatronen vast zou kunnen houden die de persoon die je geworden bent en de persoon waar je elke en iedere dag in/naar uitbreidt niet dienen. De grootste uitdaging hier is om deze ingewortelde gedachten te herkennen en de verantwoordelijkheid te accepteren om hen te veranderen.
Dit is werk dat niemand anders voor jou kan doen. Het vereist jouw volledige en doorgaande deelname en doorzettingsvermogen. Het vereist toewijding, geestkracht en een doel. Het vereist een verplichting aan jezelf omdat je de inspanning waard bent. Geef het nooit op aangaande jezelf! Je zult jezelf weldra in evenwichtigheid terug gewaarworden en wederom voorwaarts gaan. Dat is de pracht van het leven in de fysieke expressie, het blijft nooit hetzelfde, het is altijd in een voortdurende staat van verandering en die staat kan voor jouw grotere belang gebruikt worden. Vraag jezelf, "Als mijn leven een boek was, hoe zou ik dan willen dat mijn verhaal zou gaan?" Schrijf dan op papier neer hoe jij wenst dat jouw leven zal zijn, ieder detail, iedere droom die je ooit gehad hebt en dat nog steeds niet tot bloei is gekomen. Nadat je alles waar je aan kon denken opgeschreven hebt, kijk dan naar wat je opgeschreven hebt en bekijk of je de ervaring misschien al gehad hebt en het je niet gerealiseerd hebt, en noteer deze als successen in jouw boek over je leven. Denk dan na over hoe je wilt dat de rest van jouw verhaal gaat en wat je kunt doen om dat in/naar de manifestatie te brengen. Houd dit vast en blijf eraan toevoegen, terwijl je door iedere dag heengaat het herschrijvend en veranderend. Jij verfijnt en polijst jouw karakters en jouw verhaal.
 
Dit is jouw sjabloon, datgene waar je naar kijkt als jouw meesterplan, en je moet er regelmatig aan werken, jouw woorden iedere dag met diep gevoel en oprechtheid lezen om de ervaring te creëren. Maak van jezelf de schitterende, wijze, intelligente, liefdevolle en beminnelijke, en gezonde individu dat je van jezelf weet te zijn in de kern van jouw wezen. Identificeer je volledig met deze jij waarvan je weet dat die de bekwaamheid heeft om de werkelijkheid te creëren die jij verkiest met geconcentreerde focus en inspanning, je kunt het feitelijk leven. Het is jouw verhaal, durf groot te dromen en geef vorm aan jouw karakter als zijnde groter dan het leven, met magische krachten en een magnetische, verbazingwekkende persoonlijkheid. Geef jezelf supernatuurlijke krachten welke anderen bij kunnen staan en helpen om zichzelf in een groter licht dan voorheen te zien, zodat ook zij, de auteur van hun eigen levensverhaal kunnen zijn. Raak zo geïdentificeerd met dit karakter van jou dat wat voor andere optie dan ook niet bestaat. Dit sjabloon is de nieuwe en wonderbaarlijke jij die je zelf creëerde.
Blijf jouw karakter verfijnen en polijsten om het beste te zijn dat je maar kunt zijn. Dit is geen verhaal van het winnen van een competitie tegen een ander, dit is een verhaal van jouw eigen persoonlijke en individuele levensreis. Het is een reis die vele wendingen en keringen kan nemen, terwijl het 'jij' karakter de werkelijkheid ervaart welke jij aan het creëren bent. Schrijf over ieder facet van jouw ervaring, de hoogtes en de laagtes, de verrassingen, de teleurstellingen, de beproevingen, de rijkheid van ervaringen en de inzichten waarmee je met iedere ervaring beschonken werd. Alles van het leven moet ervaren worden om een deel uit te maken van jouw verhaal; het is de enige manier welke authentiek en waar is. Beschrijf jezelf als de meester van jouw leven, gevuld met liefde, wijsheid en leiderschap bekwaamheden. Zie jezelf, met gratie, gemak en evenwicht, sprekend voor veel mensen staan, hen vertellend over jouw ongelooflijke leven terwijl jij je pad op de Aarde bewandelde.
Een ieder van jullie heeft een geweldig verhaal te vertellen. Een ieder van jullie heeft en zal doorgaan te ervaren, de wonderen van het leven in een menselijke gestalte. Het universum is in afwachting om jouw verhaal te horen over jouw wonderbaarlijke avonturen voorafgaand, tijdens en na de grootste verschuiving van de tijdperken. Je zult een gevangen publiek hebben, waar het ook is dat jouw verhaal verteld wordt, daarvan kan je zeker zijn.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten