vrijdag, mei 02, 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 414


Liefde is Ook een Frequentie, en het is een Frequentie van Zo een Omvang, dat het Al het Andere kan Overschrijven
1 Mei 2014 / Aisha North

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, blijven de wielen nu steeds sneller in de rondte gaan, en de motor van verandering is nu in een gloednieuwe versnelling gezet. Deze motor van verandering is inderdaad een formidabel stuk van machinerie, en dat is omdat alle componenten van deze machine levend zijn. En jullie tellen als misschien wel de meest belangrijke delen van deze machinerie, en wanneer wij zeggen belangrijke, bedoelen wij dat in iedere betekenis van het woord. Want deze levende machine, deze krachtige creatie die op zijn beurt het Nieuwe creëert is in feite niets meer dan een conglomeratie van zielen, sommigen van hen bewonen een fysiek lichaam, zoals dat van jullie, terwijl anderen op het etherische vlak bestaan. En gezamenlijk, vormen jullie een enorm groot en ingewikkeld leger van medewerkers, allen op zo een manier samen verbonden, dat ongeacht hoe hard ieder op zichzelf staand component ook probeert om zichzelf vanwege de angst te weerhouden, dit de voortgang van deze gehele operatie niet kan tegenhouden.
Want zoals wij jullie eerder verteld hebben, is de angst zelf de enkelvoudige meest belemmerende factor die er is, en voorheen in de geschiedenis van de mensheid, was een klein beetje aan angst, toegepast op het juiste tijdstip, voldoende om letterlijk een ieder van jullie in jullie sporen te doen laten stoppen. En dus, was het controleren van de lotsbestemming van de mensheid eenvoudig een kwestie van chemie. Want hoewel jullie angst met een emotie associëren, is het in de fysieke betekenis louter een resultaat van een gehele cocktail van diverse chemicaliën die losgelaten worden in de bloedstroom, en wanneer deze chemicaliën jouw systeem binnenkomen, triggeren zij al deze emotionele en fysieke symptomen die jullie allemaal zo heel erg goed kennen. En wij spreken over sommige ongelooflijke kleine hoeveelheden aan chemicaliën in de vorm van hormonen die aldus een krachtige reactie kunnen triggeren, dus het is geen wonder dat dit mechanisme beschouwd werd aldus een onfeilbaar wapen van afschrikking te zijn voor deze wezens die ingesteld waren om het verstand en de harten van de mensheid te controleren.  
Herinner je, jullie werden goed getraind om jullie verstand te volgen, en wanneer het verstand in de bestuurdersstoel zit, zal het verstand altijd onderworpen zijn aan deze chemische emissies die deze vecht of vlucht mechanismes triggeren die een intrinsiek deel zijn van het misvormen van de ingeboren kracht van de mensheid. Maar nu, terwijl jullie het eindelijk klaargespeeld hebben om dit systeem van "geest over materie" te omzeilen, hebben jullie het ook klaargespeeld om de acties van al deze chemische reacties binnenin jullie lichaam te reduceren. Want wanneer het hart terugstapt in/naar diens rechtmatige plaats aan het roer, zal het hart altijd weten hoe deze signalen te behandelen welke het lichaam op ieder gegeven moment uit zal sturen. Want het hart zal weten hoe onderscheid te maken tussen signalen die belangrijk zijn om naar te luisteren, en om al deze valse alarmbellen die af mogen gaan op frequentie intervallen te negeren. Want het hart zal weten wanneer iemand probeert om spelletjes met jou te spelen, en dus, zal het hart uitstijgen boven het pandemonium aan stemmen die proberen jou terug te laten schrikken in/naar de discipline met al deze talrijke uitbarstingen van "cry wolf" (het af laten gaan van valse alarmen)

Want het hart is de zetel van jouw ziel wanneer het ook is dat je een fysiek lichaam zoals dat van jou bewoont, en dus, zal het hart weten wanneer actie te ondernemen, en wanneer het achterover moet leunen en eenvoudig de golven van chaos over je heen moet laten spoelen. En zolang als je het klaarspeelt om in jouw hart te blijven, zal jouw lichaam ook leren om de wijsheid van binnenuit te volgen en op te houden te vallen voor dezelfde oude trucs van het ravage aan te richten door het creëren van angst. Want deze chemische cocktail van mentale oorlogsvoering dat vrijgelaten wordt wanneer het ook is dat het oude instinct van angst tot actie aangezet wordt is eenvoudig een geprogrammeerde reactie, het is inderdaad één van deze oude "bugs" die in jullie systeem geïmplanteerd werden door diegenen die een gemakkelijke manier nodig hadden om jullie allemaal te controleren. En wat zij deden, was om een opeenvolging van chemische reacties in te voegen die van op afstand getriggerd zouden kunnen worden door jullie te onderwerpen aan een trilling in de vorm van een specifiek bereik van frequentiegolven. Dus het is op vele manier zoals het hebben van een radio ontvanger binnenin jou, eentje die is ingesteld op een station waar het alleen deze lage frequentie signalen kan ontvangen die iedere keer automatisch dezelfde verlammende fysieke en emotionele reacties af laten gaan. Want zoals jullie allemaal heel goed weten, de aanzet van angst zal iedere schijnbare goed geïnformeerde en helder denkende reactie op deze laag trillende golfpatronen opheffen, en dus, wanneer het ook is dat angst op gang komt, speelt het het gewoonlijk klaar om alle verstandige en goed berekende reacties te overschrijven. Want angst is als een paard in paniek, dat er op volle snelheid vandoor gaat, niet luisterend in welke richting het moet rennen, zolang als het eenvoudig blindelings weg kan vluchten van iedere waargenomen bedreiging. Want dit is het vecht en vlucht mechanisme in diens prachtige eenvoudigheid, het wist alles uit behalve dat overweldigende gevoel van gevaar, en dus, schakelt het al jullie andere faculteiten uit.
Maar aldus niet langer meer, tenminste, aldus niet voor al diegenen zoals jullie die het klaargespeeld hebben om jezelf te ontwarren van die oude meester, het verstand, en die het hart naar voren heeft laten treden en het verstand ontlast heeft van diens voormalige verplichtingen. Want zolang als het hart wederom in commando is van het commando centrum, zullen deze lage frequentie modulaties die nog steeds uitgezonden worden falen om die radio binnenin jullie te bereiken. Want jullie hebben je effectief van deze oude stations van angst weg afgestemd en jullie hebben je opnieuw op zo een manier afgestemd, dat jullie innerlijke radio's ingesteld werden om alleen de nieuwe frequenties te ontvangen, deze die eenvoudig één boodschap dragen, de boodschap van Liefde. En dus, wat jullie gekozen hebben om te ontvangen, zal helpen om al deze oude mechanismes terug naar nul af te stellen. Natuurlijk, jullie dragen nog steeds allemaal de bekwaamheid om deze zelfde chemicaliën te produceren die gebruikt worden wanneer het ook is dat jullie lichaam op een abrupte en beslissende manier moet reageren, maar nu, is het verschil dat jullie zullen weten wat en hoe te reageren, en jullie zullen ook weten wanneer het een vals alarm is, dat het iets is dat eenvoudig genegeerd kan worden. Want denk eraan, deze oude stations die deze noodsignalen uitzenden zijn nog steeds zeer druk doende om slechts dat te doen, en voor diegenen die er nog steeds voor kiezen om zich af te stemmen op deze transmissies, zal er geen einde aan de triggers komen die hun kant opkomen, en zij kunnen ervoor kiezen om zichzelf letterlijk te verdrinken in deze overstromingen van afremmende chemicaliën die in hun bloedstroom losgelaten worden.
Want angst is inderdaad nog steeds een krachtige aanwezigheid in het leven van heel veel mensen, in die zin, als zij kiezen dat toe te staan. Terwijl voor zovele anderen, heeft Liefde die alles belangrijke ruimte binnenin hen ingenomen, en Liefde is het begeleidende licht dat hen gaande zal houden, ongeacht wat de rest van hun medemensen zullen denken of doen. Want hoewel angst zo een verwoestend effect op de mensheid kan hebben, is het geen match voor de kracht van Liefde, en zelfs als dit mag klinken als de titel van één van jullie populaire melodieën, is het ook een te verifiëren feit. Denk eraan, Liefde is ook een frequentie, en het is een frequentie van zo een omvang, dat het al het andere kan overschrijven. En dus, wanneer Liefde binnenkomt, kan niets anders binnenkomen en het blokkeren. Want niets in de Gehele Schepping kan een melodie dragen welke in staat is om Liefde op wat voor negatieve manier dan ook te beïnvloeden. Want LIEFDE is de trilling welke het toppunt van Alles is, en alles dat niet compatibel is met de frequentie van Liefde zal er gewoonweg vanaf stuiteren en weerkaatst worden door dat schild van boventonen die de frequentie van Liefde creëren binnenin alles dat het draagt.
Want herinner je, alles is energie, en Liefde is in een categorie van zichzelf wanneer het aankomt op de frequentie handtekening. Omdat God Liefde is, en Liefde is de frequentie handtekening van God. En jullie maken ook deel uit van deze creatie, en jullie maken ook een deel van God uit, en dus, dragen jullie deze zelfde receptoren vanaf het allereerste begin binnenin jullie om je af te stemmen op deze frequentie patronen. Maar aangezien jullie door een proces van herprogrammering heengegaan zijn, werden deze receptoren van Liefde op zo een manier belemmerd, dat jullie een gemakkelijke prooi werden voor deze controleurs die wilden dat jullie aan hun geroep beantwoorden, en dus, werden jullie opnieuw afgestemd ten gunste van de frequentie van angst zoals wij eerder bespraken. Maar nu, werden deze oude programmeringen ongeldig en nietig verklaard, en dus is jullie station van Liefde wederom gereed en in staat om het volledige spectrum van progamma's te ontvangen die vanuit de Bron komen, en als zodanig, zullen jullie allemaal bij jezelf gewaarworden vrijelijk te dansen op de nieuwe melodieën die jullie ware wezen vanuit deze Bron van Liefde binnenstromen.
Wij weten dat wij wederom in eenvoudige termen spreken over een onderwerp die voor velen nog steeds het belang van leven en dood op een zeer echte manier bezit, maar wij kiezen onze woorden op deze manier om jullie allemaal te herinneren aan de vreugde die ingebed ligt binnenin deze frequenties van Liefde. Want jullie hebben het meeste van jullie leven doorgebracht onder de duim van de angst, en jullie hebben op deze Aarde gelopen met een frons op jullie gezicht, zwaar beladen met verdriet en verslagenheid, en inderdaad iedere soort van voortbrengsel van lage emotionele dichtheid waar jullie om zouden kunnen geven om het een naam te geven. Want emoties zijn ook energetisch, en waar jullie gedurende zo'n lange tijd aan onderworpen geweest zijn, heeft jullie achtergelaten met jullie voeten door de zware aanval van emotionele invoer en uitvoer te slepen hetgeen jullie in een neerwaartse spiraal getrokken heeft, schijnbaar voor eeuwig. Maar nu, heeft het houvast van deze oude dichtheden gas teruggenomen, en nu zijn jullie allemaal meer dan in staat om eenvoudigweg de rest van hen af te doen met een schouderophalen, en jullie spirit jullie op te laten tillen zoals een heldere, glinsterende ballon, helemaal omhoog naar de hemel. Want met deze gloednieuwe frequentie signalen van Liefde komt een vrolijkheid die jullie lichaam en ziel immer hoger zal verheffen, en daarmee komt ook de emotionele equivalent van lichtheid, in de vorm van gelukzaligheid, vreugde en een diep gevoel van opluchting. En dat is waarom wij hier zijn, om jullie eraan te herinneren dat jullie dat oude gewicht van emotionele verlammende bagage niet langer meer met jullie mee hoeven te dragen, want het is niet langer meer van jullie om te dragen. Wij weten dat wij steeds maar weer opnieuw over dit onderwerp gesproken hebben, maar wederom verdraagt het een herhaling.
Want jullie allemaal hebben nu een nieuw stadium betreden, eentje die niet bedoeld is voor het uitspelen van deze oude drama's waar jullie zo aan gewend geraakt zijn om uit te spelen, het is bijna onmogelijk voor sommigen van jullie om het niet op te geven. Maar dit stadium is voor een zeer ander doel ingesteld, namelijk voor JULLIE om op te creëren. Want deze keer, zullen jullie de schepper zijn, zullen jullie de regisseur zijn, en zullen jullie de bemanning zijn die het allemaal samenstellen. Want nu, is het aan jullie om de regels in te stellen, of als het de bedoeling is dat er wat voor regels dan ook maar zijn, en deze keer, is het aan elk en iedereen van jullie om jullie hartsverlangen naar buiten te laten komen om te spelen - in iedere betekenis van het woord. Want jullie zijn nu vrij om te creëren, en jullie worden niet langer meer gedwongen om te luisteren naar diezelfde oude melodie van angst, en jullie zijn inderdaad vrij om de Liefde jullie wezen binnen te laten stromen en om het weer door jullie hart eruit te laten komen, door jullie ogen, jullie stem en jullie volledige lichaam.
Want toen jullie ervoor kozen om Liefde te omhelzen, is het niet iets dat binnenin jullie ingedamd wordt, het is iets dat eenvoudigweg door jullie heen stroomt en weer naar buiten in/naar jullie volledige wereld. Dus gebruik het, en geniet ervan door het te gebruiken, en weet dat je nooit zonder kunt komen te zitten. In feite, hoe meer dat je deze Liefde laat stromen, en ja, wij gebruiken het woord "deze" met opzet, want deze Liefde is niet van jullie, het is voor iedereen - hoe meer jullie deze Liefde door jullie heen laten stromen, hoe sneller deze stroom toe zal nemen. En hoe sneller jullie leren om de noodzaak los te laten om deze Liefde te controleren, hoe sneller de rest van deze wereld van jullie een manier zal vinden om ook toegang tot deze Liefde te krijgen van binnenuit henzelf. Want hoe meer Liefde jullie klaarspelen om de ethers in te sturen vanuit jullie eigen geopende hart, hoe gemakkelijker het wordt voor diegenen die nog steeds naar de uitzending van angst luisteren om de oproep van dit prachtige lied boven het lawaai van disinformatie uit te horen komen. En dat is waarom wij jullie eraan herinneren om eenvoudig de Liefde toe te staan in/naar jullie hart te stromen, want zodra als het die wonderbaarlijke zender van jullie binnengaat, kan het weer terug naar buiten in alle richtingen uitgezonden worden, de harten van miljoenen anderen aanrakend, de vonk aanduwend die binnenin hen sluimerend ligt, het op een dusdanige manier in lichterlaaie zettend dat de verbinding met het oude mechanisme van angst voor eens en voor altijd in hen allemaal ontbonden wordt.
The Constant Companions 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten