maandag, mei 05, 2014

Het Licht Collectief - "Zelf Acceptatie" - 3 Mei 2014 / Elizabeth Ayres Escher


Het Licht Collectief
"Zelf Acceptatie"
3 Mei 2014 / Elizabeth Ayres Escher

Wij zijn het Licht Collectief. Gegroet, dierbaren!
Wij zijn vandaag gekomen om de kwestie van zelf acceptatie te adresseren. Het is behoorlijk vertederend voor ons dat jullie zo resistent zijn om in de volledige acceptatie van jullie zelf te komen, zoals jullie nu zijn, zoals jullie zullen zijn en zoals jullie altijd geweest zijn in jullie volledige multidimensionaliteit.
Om jezelf te zien als zijnde meer dan een lichaam of zelfs een bewustzijn afgescheiden van alles rondom je heen is om door te gaan in de illusie te leven, dierbaren. Want jullie zijn delen van het Geheel en zijn dat aldus altijd geweest, zelfs als jullie je niet altijd bewust van dit feit van bestaan waren.
Wij begrijpen dat jullie geconditioneerd werden om buiten jullie zelf te kijken voor de verificatie aangaande hoe je vragen en omstandigheden zou moeten benaderen die naar boven komen tijdens de koers van jullie dagelijkse leven. En wij zijn er zeker van dat sommigen van jullie zich nu de noodzaak in vraag stellen om op deze manier door te gaan als de resultaten van het zoeken naar wijsheid en begrip van de "experts" vaak minder dan bevredigend is. Veel verwarring komt naar boven bij het zoeken naar begrip buiten jezelf als de experts vaak in onenigheid en hun opinies tegenstrijdig zijn.
Sta eenvoudig de behoefte toe om antwoorden te vinden voor al jullie vragen van het verstand om weg te drijven. De antwoorden zullen komen wanneer jij je hart en jouw hogere geest opent en hen toestaat in te filteren terwijl jij in een staat van reflectie en ontspanning bent. Als je gestrest bent over het vinden van een antwoord, zal je vaak het antwoord niet vinden omdat je het geblokkeerd hebt met je verwachtingen, jouw angsten en jouw wensen. Wanneer je de verwachtingen loslaat over het hoe, wat en wanneer iets zal gaan gebeuren of manifesteren, begin je de krachten van creatie toe te staan op een natuurlijke wijze door jouw eigen wezen heen te werken.
Focus en intentie is de wens als een manier om dat wat je wenst te dirigeren om in/naar jouw leven te komen, maar in het proces moet je de wens of het verlangen loslaten om de uitkomst te willen controleren. De hogere energieën werken vaak op een manier welke het egoverstand niet kan bevatten. Patronen en stroming doen zich in de natuur voor. Deze patronen manifesteren op hoogst georganiseerde manieren, nochtans kan de uitkomst niet voorspeld worden totdat het proces compleet is.

De waardering van schoonheid is iets dat een gevoelig wezen ervaart wanneer zij in de aanwezigheid van de natuurlijke wereld zijn. Wanneer je de geur van een prachtige bloem ervaart, de verrukking in diens rijkheid van kleur en textuur voelt, diens plaatsing naast elkaar met andere prachtige planten soms in een streng klimaat … is jouw gevoelslichaam bevrijd van de behoefte om de ervaring te controleren en geniet je slechts van het moment.
Terwijl jullie doorgaan langzaam in jullie bewustzijn in/naar de Nieuwe Aarde te migreren, zullen jullie gewaarworden dat jullie genoodzaakt zijn om de behoefte om te controleren en jullie ervaringen te dirigeren los te laten en simpelweg leren om te accepteren wat er in jullie leven komt als het komt. Als je oordeel loslaat en eenvoudig in het moment in vreugde bent, zal je gewaarworden dat jouw diepste vastgehouden dromen zich manifesteren en voor jou uitkomen.
Jouw menselijke zelf, het ego zelf, heeft niet langer het commando over jouw ervaring meer. Omstandigheden die toeschijnen chaotisch en verwarrend te zijn manifesteren zich in de levens van velen die resistent zijn voor verandering. Verandering zal komen ongeacht de hoeveelheid aan energie je in de weerstand plaatst; het is een onvermijdelijk deel van de handeling van de creatie van een nieuwe wereld. De ene wereld moet eerst volledig vernietigd zijn. Dit mag onbarmhartig klinken voor diegenen die niet de cyclische patronen die de natuur volgt begrijpen, maar het is daar om gezien te worden in de nasleep van bosbranden, tornado's, overstromingen, aardbevingen, vulkanische uitbarstingen … dat veranderingen gebeuren, het leven zich aanpast en verder gaat. Vernietiging volgt op creatie; creatie volgt op vernietiging. Als de astrale gebieden van de planeet en diens bewoners opgeruimd zijn door natuurlijke en door de mens-gemaakte rampen, zal de noodzaak om door te gaan met de creatie van verwoestende stormen en natuurlijke voorvallen uiteindelijk verminderen. Nochtans, hebben sommige mensen dat soort van aansporing nodig om hun manier van leven te veranderen en om hun harten en geesten open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en manieren van het op de planeet samenwonen met hun medewezens en alle andere levensvormen.
Het leven is overal om je heen. Je maakt deel uit van het weefsel van het leven dat de Godin geweven heeft in/naar de manifestatie, in antwoord op het Licht dat de Vader voort gestuurd heeft in/naar de fysieke wereld. Jouw lichaam is een voertuig voor jouw zielenergie zodat je zou kunnen ervaren en aan de wonderen van de fysieke wereld deel kunt nemen. Tot recentelijk was de fysieke reis voor velen extreem moeilijk, maar dit is bezig te veranderen, hoewel dit niet overduidelijk hoeft te zijn in de levenservaring van velen.
Nochtans, zullen gevoelige zielen, die in afstemming zijn met hun innerlijke begeleiding en die gekozen hebben zich te focussen op het zich opnieuw uitlijnen met de externe wereld om de boventonen van hun innerlijke wereld aan te passen, en ermee beginnen de positieve veranderingen in hun werelden te zien manifesteren. Het is een proces en vereist dat ieder individu diens eigen pad smeedt. De tijd voor externe leraren is voorbij. Er zullen gidsen en wegwijzers zijn, maar hoofdzakelijk zullen deze handelen als zij innerlijk begeleidt worden en niet wachten op degenen die na hen komen. Ieder persoon zal diens eigen gevoel van timing, diens eigen moment van ontwaking jegens de nieuwe wereld, diens eigen ontdekkingen en momenten van gelukzaligheid hebben.
Er zullen vele hoogte- en dieptepunten zijn die onderweg ervaren zullen worden. Zulks is het proces van het wederom worden wat je bent, want als jij je openstelt voor de hemelse energieën, moeten allen die niet compatibel zijn met deze binnenkomende energieën vertrekken. Wat er wel losgelaten wordt zijn de onjuiste creaties van duizenden aan jaren van de menselijke conditionering en ervaring. En iedere Lichtwerker werkt niet alleen aan diens eigen kwesties, maar ook aan diens genetische lijnen en het menselijke collectief. Het is een grote klus waarvoor jullie gekomen zijn om te doen, vrijwillig, en voor die gemaakte en ernaar gehandelde keuze, houden wij jullie ten zeerste in ere.
Ja, sommigen van jullie mogen klagen over het feit dat jullie het je niet herinneren een dergelijk contract getekend te hebben voorafgaand aan de geboorte, maar wij herinneren jullie er vriendelijk aan dat wij getuige stonden voor jullie keuze om je vrijwillig aan te melden en naar Gaia toe te gaan, om nu hier te zijn tijdens deze tijd van intensieve transformatie. Ja, jullie hebben uitdagingen, maar wij geloven in jullie bekwaamheden om deze te overwinnen, om kansen te creëren vanuit wat er aan jullie gepresenteerd wordt en om door alle angsten en ongemakken heen te gaan naar een plaats waar jullie je volledig geaccepteerd voelen en de nieuwe energieën toestaan jullie te kneden in/naar een nieuw wezen, eentje die nooit waar dan ook eerder bestaan heeft, een volledig verlicht fysiek wezen.
Weet dat wij van jullie houden en jullie ondersteunen zelfs in jullie momenten van zelftwijfel en schijnbare worsteling. Doe een beroep op ons om jullie onze genezende en beschermende energieën te verlenen, maar besef, dierbaren, dat jullie degenen zijn die een groot werk voortbrengen, de ascentie van een fysieke planeet, en de collectieve ascentie van Haar bewoners. Het is nog nooit eerder gedaan in dit Universum. Wij weten dat jullie dit eerder gehoord en gelezen hebben, maar het verdraagt herhaald te worden voor jullie. Op de één of andere dag zal het begrip in/naar jullie hart en geest brengen en jullie zullen weten, echt weten wat het is dat jullie bereikt hebben als een individu en als een collectief. En jullie zullen verbijsterd en verheugd zijn en geëerd worden door het Universum.
We zullen nu afsluiten, maar besef dat wij nooit jullie zijde verlaten. Doe een beroep op ons en wij zullen er zijn, we zijn slechts een hartslag een ademtocht verwijderd. Wij zijn Eén.
Namasté.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright© Elizabeth Ayres Escher – All Rights Reserved. Unauthorized use and/or duplication of any material on this website without express and written permission from its author and owner is strictly prohibited. Excerpts may be used, provided that full and clear credit is given to Elizabeth Ayres Escher and http://www.bluedragonjournal.com with appropriate and specific direction to the original content.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten