woensdag, mei 14, 2014

De Volgende Stap - Een Bijna Oncontroleerbare Aandrang - 11 Mei 2014 / Brenda Hoffman


De Volgende Stap - Een Bijna Oncontroleerbare Aandrang
11 Mei 2014 / Brenda Hoffman


Dierbaren,
Veel gebeurde er de afgelopen paar dagen. Diegenen van jullie in de voorlinie zijn voortgeschreden, zo je wilt, naar nieuwe plaatsen. En diegenen van jullie die nog maar pas ontwaakt zijn hebben veel stukjes binnenin jullie wezen beoordeeld die jullie wensen aan te passen of te verschuiven. Maar er is door iedereen nog steeds veel te ontdekken.
Voor diegenen in de voorlinie, hoe ziet jullie nieuwe pad eruit en hoe voelt het aan? Je zult vreugde voelen wanneer jij je pad ontdekt. Maar iets dergelijks is gewoon een onderdeel van jouw detectie processen.
Het proces dat wij wensen te bespreken ligt diep binnenin jullie. Het is een richting die jullie niet kunnen weerstaan. Misschien dat diegenen van jullie die naar suiker verlangen of sigaretten roken het begrijpen. Je wordt naar het artikel, onderwerp of gebied aangetrokken met een bijna oncontroleerbare aandrang. Wat het ook is, je denkt en droomt erover - als jij jezelf niet toestaat het te verkennen. Je mag jezelf zelfs schuldig voelen (3D herinneringen) wanneer je voor de verleiding zwicht.
Aldus is het dat je pad niet alleen gevoed wordt door vreugde, maar ook door een bijna oncontroleerbare aandrang.

De laatste opmerking mag sommigen van jullie nerveus maken. Want het geeft aan dat je er niets aan kunt doen, dat jij iets nadeligs zult doen jegens jouw wezen of de maatschappij. Iets dergelijks is niet het geval. Jou spoedig-te-zijn oncontroleerbare aandrang is louter een rechtstreeks pad naar jouw innerlijke wezen - en de rol die je selecteerde voorafgaand aan het betreden van de Aarde in dit leven.
Misschien begrijp je het niet want jij blijft in jouw arena van vreugde. Iets dergelijks is volkomen passend. We geven slechts aan wat jouw volgende stap op het pad is.
Want hoewel vreugde een prachtige indicator is, een aandrang bijna voorbij jouw extern-gedirigeerde controle is veel gemakkelijker om te ontdekken en te claimen. Een aandrang welke niet geadresseerd kan worden totdat je een bepaald punt bereikt binnenin jouw nieuwe wezen.
Want inderdaad, velen van jullie die deze boodschap lezen zijn angstig dat jullie iets "verkeerd" zullen doen of creëren.
Hoewel iets dergelijks niet het geval is, zijn jullie zo vertrouwd met de extern-gedirigeerde regels en het beleid dat jullie angstig blijven van het vertrouwen van jullie wezen.
Jullie hebben bijna al jullie angsten en vele van jullie 3D overtuigingen opgeruimd, maar de overtuiging dat je niet krachtig/machtig of wijs genoeg bent om jezelf te dirigeren blijft verborgen in de afgronden van jouw wezen.
De volgende paar dagen zullen deze overtuigingen en angsten in vrijheid stellen.
Jullie zullen de behoefte ontdekken dat het volgen van jullie innerlijke-wezen/hart sterker is dan jullie angst om iets te doen dat niet correct is.
Een 3D voorbeeld is het ontslag nemen van een baan die jou beroerd maakt, hoewel vrienden en familie met afschuw vervuld zijn dat jij een goed betaalde baan opgaf zonder een andere baan in jouw onmiddellijke toekomst.
Zo ongeveer zal jullie aandrang zijn - alleen sterker en dieper. Sta jezelf toe om deze aandrang te volgen. Je zult jezelf of anderen geen schade berokkenen door dat aldus te doen. En als je dat doet, zal jij je lichter voelen - en ja, ook een grotere hoeveelheid aan vreugde.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten