maandag, mei 05, 2014

De Hoge Raad van Orion - De Energie van Verwondering - 3 Mei 2014


De Hoge Raad van Orion
"De Energie van Verwondering"
 
3 Mei 2014 / Holly Hawkins Marwood
 

Groeten Dierbaren.
Wij zijn de Hoge Raad van Orion.
De boodschap van vandaag gaat over de energie van verwondering. Want het is een zeer uitbreidende energie dat jullie in/naar jullie gebied kunnen brengen, het is een energie welke jullie toestaat meer in de volledigheid van jezelf als een energetisch wezen te leven, terwijl je reikt naar en de momenten van verwondering in jouw leven gewaarwordt.
Hoe doe je dit? Hoe vind je verwondering in je leven? De energie van verwondering is overal om je heen, specifiek in de natuur. Als je tijd in de natuur doorbrengt, wanneer het ook is dat jij je daar bevindt, en naar de kleuren kijkt, kijk naar de bladeren aan de bomen, kijk naar wat er gebeurt met de planten en de dieren, per seizoen, verruk je in de vogelgeluiden, neem een moment te kijken naar de schoonheid van de wolken in de lucht en geniet ervan, wat het ook is dat het zou kunnen zijn. Verbind je met de natuur en neem momenten om echt waar te nemen en één te zijn met de natuur, en zie de wonderen rondom jou heen, en ben in verwondering en verbazing over hoe een boom compleet sluimerend kan zijn, en omdat het weer verandert er plotseling kleine bladerknoppen naar buiten komen, en uiteindelijk bloemen en misschien zelfs fruit dat er tevoorschijn komt, dat is een wonderbaarlijk iets.

Er zijn vele manieren waarop jij je met verwondering kunt verbinden in jouw menselijke wisselwerkingen, wanneer je prachtige manieren ziet waarop de mensen elkaar behandelen, wanneer je waarneemt hoe je echt positief zou kunnen reageren op een uitdagende situatie, elke van deze Ah-Ha momenten kan ook met verwondering gevuld zijn, nietwaar, en deze energie van verwondering is er één dat als je het energetisch ziet, het jouw energiegebied naar buiten toe uitbreidt.
Het helpt jou om de grenzen van de derde dimensionale ervaringen te transcenderen die je zou kunnen hebben, en als jij jezelf eraan herinnert om je iedere dag met verwondering te verbinden en ernaar begint te zoeken, zal je steeds meer voorvallen vinden, steeds meer ervaringen van met verwondering vervuld te zijn, je verbindend met verwondering. Wanneer je dat doet kunnen andere energieën zoals vreugde, vreedzaamheid en liefde ook binnen komen sluipen, wat wederom deze uitbreidende energieën zijn die je toestaan om meer volledig en meer compleet de volledigheid van wie je bent te omhelzen, niet slechts jouw fysicaliteit, maar ook in jouw energetische gebied.
Deze ervaringen helpen jou te leven in die verbinding met het energiegebied rondom jou heen dat jou voortdurend informatie voedt, en dit is jouw kans om je deze energetische elementen van jezelf te herinneren die daar altijd geweest zijn. Vind de momenten van verwondering, van het je met kleine wonderen te verbinden, en ervaar de vreugde en de liefde en vreedzaamheid en het gevoel van uitgebreidheid en verbondenheid welke je op alle niveaus kunt belichamen. Het energetische van wie je bent toestaan om zelfs meer helder te stralen.
Ben Gezegend.
Wij zijn de Hoge Raad van Orion. 

 Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.
Channel: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen