zaterdag, mei 17, 2014

De Arcturianen - Wij Zijn Hier Ter Ondersteuning van Jullie - 15 Mei 2014 / Paul Marwood


De Arcturianen
"Wij Zijn Hier Ter Ondersteuning van Jullie"
15 Mei 2014 / Paul Marwood


Hallo Iedereen, :-)
De boodschap van vandaag is één van mijn eerste gechannelde boodschappen voor het publiek. Ik heb gedurende een poosje nu gechanneld en mijn gidsen en Holly (zij channelt 'De Hoge Raad van Orion') hebben me aangemoedigd om in mijn rol te stappen van het channelen van de wezens die hier zijn om ons te ondersteunen.
Ik hoop dat jullie deze boodschap leuk vinden.
Paul Marwood
***
Wij zijn de Arcturianen.
Zoals jullie weten zijn wij hier om de mensheid en Gaia te helpen voorwaarts te gaan met deze Ascentie. Niet alleen op jullie planeet maar in deze Galaxy in deze tijd. Zoals jullie zijn begonnen te begrijpen, is deze ascentie een samenwerking tussen de Schepper, de Hemelse Strijdmachten, de hemelse lichamen, de Galactische Federatie van het Licht, de mensen, de dieren, en zelfs de planten en levensloze materie op deze planeet inclusief Gaia zelf.
Er is niets in deze galaxy dat geen deel uitmaakt van dit ascentieproces, want alles is verbonden aan al het andere. Het is allemaal deel van een groter bewustzijn, dat is waarom wij allemaal samenwerken en samen trachten, om jullie te helpen om naar deze nieuwe plaats te verhuizen en, uiteindelijk, jullie als mensen, degenen die naar voren moeten treden, helpen bij het maken van jullie eigen keuzes, bij het binnen brengen van de hogere niveaus van bewustzijn of het bewustzijn van deze planeet toe te staan uit te breiden en te groeien naar een nieuwe plaats waar het nog nooit eerder geweest is.
En jullie doen dat door de weg te leiden, door jullie eigen individuele bewustzijn uit te breiden, het immer meer naar boven producerend in/naar de hogere dimensies, en de aspecten, de wijsheid, de ervaring van deze dimensies brengend, en terwijl jullie op deze planeet geaard blijven brengen jullie die informatie ervaring door en maken het een deel van deze werkelijkheid. Derhalve deze planeet verhogend, omhoog heffend en naar een nieuw niveau van bewustzijn brengend. Denk eraan jullie zijn allemaal verbonden, dus terwijl sommigen deel mogen nemen aan deze uitbreiding van bewustzijn, en sommigen dat niet doen, is dat oké.


Omdat, als jij je bewustzijn uitbreidt datgene bekend voor jullie zelf wordt, gefundeerd in het kristallijne raster, de informatie rasters van het bewustzijn en het bewustzijn zelf van deze planeet, het bewustzijn van de mensheid, en alles dat op deze planeet bestaat. Terwijl er steeds meer van de hogere dimensies bekend raakt, rimpelt die informatie naar buiten naar diegenen die slechts recentelijk met hun reis begonnen zijn. Wanneer het eenmaal heel vaak gedaan is, wordt het dan gemakkelijker voor diegenen die volgen om hetzelfde te bereiken, dezelfde wetendheid, dezelfde ervaringen, dezelfde verbinding met de hogere niveaus van bewustzijn.
Begrijp dat dit belangrijk is in deze tijd, herinner je dat jullie mensen de kapitein zijn van jullie vlagschip in de "Vrije wil Zone", terwijl Gaia, de Schepper, de gehele Galactische Federatie en hogere dimensionale wezens inclusief het Engelachtige rijk, allemaal hier zijn ter ondersteuning van jullie.
Uiteindelijk hebben jullie je vrije wil; wij willen dat jullie begrijpen dat wij hier zijn ter ondersteuning van jullie. Denk eraan dat jullie ook een beroep op ons kunnen doen voor hulp, hoewel er enige beperkingen zijn in hoeveel hulp wij aan jullie kunnen verstrekken. Een voorbeeld hiervan zouden jullie regeringen kunnen zijn, sommige wereldwijde problemen zoals Fukushima, milieu problemen; deze maken deel uit van de overblijfselen van het oude derde dimensionale rijk.
Maar als een onderdeel van jullie uitbreidende bewustzijn en het binnenbrengen van nieuwe kennis van de hogere rijken, zullen oplossingen snel en gewoonweg beschikbaar komen, om de verschuiving te maken, de schade te repareren en het proces toe te staan om zeer prachtig en natuurlijk te transformeren, herinner je vanuit een Zielniveau dat er veel gewonnen kan worden door het leren van de lessen, het uitbreiden van jullie bewustzijn voorbij waar jullie momenteel zijn. Het werken op hogere niveaus van Informatie en oplossingen en dat in/naar jullie huidige derde dimensionale paradigma brengen. Het toestaand om naar een nieuw niveau getransformeerd te worden.
Als dit simpelweg gedaan werd met het omklikken van een schakelaar, zou er minder gewonnen zijn vanuit het gezichtspunt van Zielswijsheid. Dus begrijp dat dit een proces is van samenwerking, op alle niveaus, op/in alle dimensies, dat is waarom wij hier zijn, want wij allemaal hebben veel te leren en te behalen uit de ascentie van deze prachtige planeet in deze prachtige galaxy.
Want wat er hier gebeurt beïnvloedt iedereen. Jullie hebben grote visionairs op deze planeet gehad, jullie hebben vele visionairs nu en velen meer om te komen. Stem je af op jouw innerlijke begeleiding en lijn je uit met deze visionairs. Tap in hun wijsheid en zoek binnenwaarts de wijsheid welke jij bent, en waar je toegang tot kunt verkrijgen als jouw vele gaven beginnen te groeien en te floreren. Denk eraan, jullie zijn zeer nodig om bij dit proces vanaf het grondniveau te helpen, doe jullie innerlijke werk, ben een stralend licht, verbind je met deze hogere dimensies en begin alles dat je bent te leven en te zijn, en dat zal naar buiten jullie wereld in rimpelen en zovele anderen helpen.
Wij geven jullie veel liefde want jullie zijn grote wezens van Licht, wij zijn jullie broeders en zusters en jullie zullen spoedig leren dat dit waar is. Wees aardig en vergevend jegens jezelf en iedereen en alles dat rondom jou heen zijn, want dat staat een grotere uitstraling van Liefde toe, een uitgebreide aura energie, en een hogere frequentie van jezelf en alles dat rondom jou heen is. Want uiteindelijk is dat het doel. Een grotere verbinding met je hogere zelf, de kennis, de liefde, en alles dat er in de hogere dimensies is, jouw goddelijke aanwezigheid, en alles dat je bent wat veel meer is dan dit fysieke lichaam waar jij je bewust van bent.  
Wij eren jullie allemaal, wij zijn de Arcturianen.
Ben Gezegend.


Vertaling: Cobie de Haan - www.denkmetjehart.BlogSpot.com


© 2014 Copyright Paul Marwood
This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in its original form and not altered or changed in any way, with the author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.
Channel: Paul Marwood           www.AkashaHealingStudio.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen