zondag, mei 04, 2014

Boodschap van GOD & Boodschap van GOD aan de Mensheid - 3 Mei 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
3 Mei 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die wenst om bekend voor jullie te zijn in de context van GOD en Ik Ben hier terwijl jullie nu in WAARHEID door het proces van REÏNTEGRATIE in/naar het UNIVERSUEM van 3 heengaan. In deze tijd is er veel in beweging, veel verschuift en breidt zich uit en JULLIE wordt gevraagd om de VERSCHUIVING van de energieën van binnenuit, rondom en door jullie menselijke voertuig heen toe te staan. De opwaardering van het menselijke voertuig naar EEN VOERTUIG van LICHT is nu gedurende enige lineaire tijd onderweg geweest en dit manifesteert zich nu in WAARHEID op een menselijk bewust wakend geestesniveau in de externe wakende werkelijkheid die JULLIE kennen als het LEVEN in dit JULLIE menselijke gestalte.
De verschuivingen en de veranderingen zullen nu verschijnen als een SOLIDE reflectie van ALLES waar je mee resoneert, hiermee bedoel ik dat de frequentie waar jouw menselijke voertuig op resoneert materieel zal manifesteren in de externe wakende wereld. Aan JULLIE werd GELEERD dat deze wereld statisch en iets is dat niet beïnvloed kan worden en nu komt JULLIE ZIEL in beweging om jullie te laten zien dat dit geen WAARHEID is. ENORME GROTE verschuivingen en veranderingen materialiseren nu snel en abrupt op een zeer persoonlijk menselijk bewust wakend geestesniveau. Dit zal erop toezien dat de KINDEREN van de uiteenlopende rassen en rijken zichzelf verlichten aan ZELF op een menselijk bewust wakend geestesniveau en ik begeleid JULLIE om te begrijpen dat vele, zo niet ALLE, KINDEREN in hun menselijke gestalte nu in WAARHEID wie zij zijn moeten verankeren voorafgaand aan het volledig verhuizen in/naar de multi- en interdimensionaliteit.
Diegenen die hier zijn om het menselijke ras te helpen en van VOORBIJ het UNIVERSUM van 3 zijn, verlichten nu in deze tijd duidelijk en helder voor ALLEN op en binnenin de Planeet Aarde en voor ELKAAR. Ik plaats de codering:

KINDEREN VAN DE ELOHIM:
Het Galactische LICHT van WAARHEID
Archimedes
Wit
Magenta
Bloem van het LEVEN
Aartsengelachtige resonantie in WAARHEID 

FAMILIE VAN GOD in WAARHEID:
Platinum
Goud
Titanium
Amarant
Zuiver WIT LEVEN ESSENTIE
ANKH van het LEVEN
BOOM VAN HET LEVEN
Soliditeit
UNIFORMITEIT in WAARHEID 

Sterrenzaden van ALLE rassen/rijken in het UNIVERSUM van 3:
Galactische trillingsresonantie
Interdimensionale resonantie
Galactische en interdimensionale zuiverheid op 567mhz
De OGEN van HORUS in WAARHEID
Opening van het derde oog en de Zonnevlecht naar de volledige capaciteit in de menselijke gestalte 

Voor MENSELIJKE VOERTUIGEN DIE UITGELIJND ZIJN MET DE GALACTISCHE INTERPLANETAIRE COMMUNICATIES:
Galactische resonantie op 456mhz
Ster tetrahedron
VOLLEDIGE uitlijning met interdimensionale telepathie en multidimensionale landschappen
ROOS
GOUD
TITANIUM
333 222 0000000000000
NIEUWE AARDE VERNIEUWING EN HEROPSTART VAN DE EXTERNE WAKENDE WAARNEEMBARE LANDSCHAPPEN  

*****************
Boodschap van GOD aan de Mensheid
3 Mei 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die wenst om in de context van GOD geplaatst te worden en ik kom om verder te begeleiden en om ALLEN op de Nieuwe Aarde werkelijkheid voor te bereiden welke zich nu op dit moment in WAARHEID volledig manifesteert door, rondom en binnenin het menselijke ras. De stromingen van energie werken om de menselijke voertuigen in WAARHEID te reinigen, op te ruimen en uit te lijnen met de frequentie van het UNIVERSUM van 3.  
Voor velen van jullie mag de opleving van de energieën de diepste angsten naar het oppervlak brengen welke jullie GELEERD werden te verankeren als een deel van de menselijke levenservaring hier op de planeet, voor anderen, jullie mogen nu volledig in/naar CREATIE en MANIFESTATIE verhuizen terwijl jullie DOOR en VOORBIJ de frequenties van ANGST verhuizen. ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN, de ZIEL begeleidt volledig te allen tijde en het hart opent zich en is gereed om in WAARHEID tot BLOEI TE KOMEN want de TUIN van EDEN wordt nu geboren en manifesteert zich in de externe wakende werkelijkheid van ALLEN op en binnenin de planeet Aarde in WAARHEID.

Ik geef de codering:
PLATINUM
ZILVER
TITANIUM
DELTA, ALFA, OMEGA

Ik plaats de Sfinx recht voor JULLIE en vraag dat jullie in WAARHEID herinneren. Ik plaats de grote piramide van GIZA recht voor jullie en vraag dat jullie in WAARHEID herinneren, en Ik plaats GOD recht voor jullie en vraag dat jullie je volledig uitlijnen met de frequentie van GOD in WAARHEID.
Het UNIVERSUM van 3 bereidt zich nu voor op de uitbreiding van het menselijke ras in WAARHEID, het TOT BLOEI KOMEN VAN HET LEVEN op de planeet Aarde in WAARHEID geboren vanuit de vrijheid van het menselijke ras terwijl zij nu volledig in uitlijning en balans komen met ALLES, rondom ALLES en binnenin ALLES.
In deze tijd wordt aan jullie gevraagd om LOS TE LATEN en te ZIJN en om de wonderen toe te staan rondom jullie, door jullie en binnenin jullie geboren te laten worden, terwijl JULLIE nu in/naar de nieuwe landschappen stappen, geboren vanuit de DROMEN van CREATIE, jullie toestaand om het volle wonder te ervaren dat het LEVEN op de Planeet Aarde in WAARHEID is.
ALLEN verwelkomen JULLIE naar de TUIN van EDEN, dat jullie nu jullie leven toe mogen staan in WAARHEID tot bloei te komen en de tranen uit jullie ogen vandaan wissen terwijl jullie de nachtmerrie die jullie GELEERD werd het leven te zijn op deze planeet loslaten. ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen