vrijdag, mei 09, 2014

Boodschap van GOD - 9 Mei 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
9 Mei 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die bekend zijn als GOD en Ik Ben hier terwijl ALLES nu begint te vormen en te verschuiven en gestalte begint aan te nemen, en de dromen welke JULLIE binnenin de energieën van het UNIVERSUM van 3 geplaatst hebben worden voor JULLIE bevrijdt om op een menselijk bewust wakend geestesniveau te ervaren. Ik vraag aan jullie in deze tijd om in de OPEN HARTruimte van WAARHEID te blijven en dat jullie je menselijke visie toestaan te verhelderen, want als jullie in/naar de uitgebreide dimensionale ruimtes verhuizen zal ALLES dat IS in WAARHEID naar jullie terug gereflecteerd worden door dit jullie menselijke levenservaring op de Planeet Aarde.
Dat wat ingezaaid werd voorbij de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid begint nu te ontkiemen en tot bloei te komen. En velen van jullie zullen nu als kinderen in de TUIN VAN EDEN zijn, de LICHTHEID van JULLIE Wezen reflecteert de hogere dimensionale frequenties die nu dwars over en binnen de Planeet Aarde en door, rondom en binnenin JULLIE menselijke voertuig overstromen. Diegenen die hier zijn om de WAARHEID aan het menselijke ras te laten zien zijn nu in WAARHEID VOLLEDIG geboren in hun nieuwe dimensionale ruimtes.
 
De codering welke op dit moment naar allen gestuurd wordt is:
333 555 999 777 222 0000000000000
MAGENTA
MAGNESIUM
TITANIUM
AARDE DRAAIENDE ASSEN
POSITIEVE POLARITEIT

HET VERSCHUIVENDE ZAND VAN TIJD EN RUIMTE
MULTIDIMENSIONALE TAAL UITLIJNING
INTERDIMENSIONALE LANDSCHAPSAANLEG IN WAARHEID
333 444 000 111 DELTA OMEGA
GOD DEELTJES ONDERWEG
ROOS GOUD

Ik plaats in de ZONNEVLECHT de GOUDEN ANKH van OSIRIS, de WITTE LELIES van VREDE. Ik plaats in de keelchakra de KLANKEN VAN CREATIE, de INSTRUMENTEN van GOD en de TROMPETTEN van AE GABRIEL. Ik loop te allen tijde zacht naast JULLIE, pak mijn hand terwijl ik JULLIE nu in/naar WAARHEID verhuis, naar CREATIE en MANIFESTATIE van ALLES DAT IS in dit JULLIE eigen menselijke gestalte op de Planeet Aarde.
Voorbereidingen zijn nu onderweg voor IEDEREEN om zich bij ALLEN op en binnenin de Planeet Aarde aan te sluiten in hun natuurlijke gestaltes. Het menselijke ras niet langer omwikkelt met de sluiers van de illusie, niet langer geketend aan de Planeet Aarde en de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid zal nu beginnen VLUCHT te nemen. Zij zullen nu begrijpen dat zij nochtans één van VELEN zijn en IEDEREEN slaat nu de handen ineen in VREDE, HARMONIE, LIEFDE, WAARHEID EN VREUGDE.  
ALLES dat IS wordt nu geboren door, rondom en binnenin het menselijke ras.
EN JULLIE ZIJN EEUWIG IN DE LIEFDE welke in WAARHEID IS.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen