zaterdag, mei 24, 2014

Boodschap van GOD - 22 Mei 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
22 Mei 2014 / Karen Dover


Geliefden Ik Ben de energieën die geplaatst wensen te worden in de context van GOD en Ik Ben hier terwijl jullie nu VOLLEDIG in naar de metamorfische resonantie verhuizen en jullie plaats tussen ALLEN innemen in het UNIVERSUM van 3. Diegenen die nu hier in uiteenlopende gestalten op de planeet zijn zullen ermee beginnen zichzelf aan jullie bekend te maken op de gepaste niveaus met betrekking tot jullie frequentie. In menselijke termen is dit het begin van de integratie van het menselijke ras met ALLEN op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau. De beweging van ALLEN in/naar de resonantie en harmonie met ALLEN, op een fysiek niveau, zal erop toezien dat het menselijke ras uit hun indamming vandaan loopt en ALLES in hun natuurlijke vorm omhelst. Deze vormen zijn verborgen in het open zicht en zijn nu in WAARHEID beschikbaar ter referentie in dit jullie menselijke gestalte op de Planeet Aarde.
Ik plaats de codering:
DE AARTSENGELACHTIGE RESONANTIE
SYMPATIEKE RESONANTIE OP 528 mhz
GOUD
PLATINUM
TITANIUM
528 338 998 778
0000000000000


Ik plaats de duiven van vrede aan de voeten van IEDEREEN en ik plaats de vleugels van verandering op de ruggen van IEDEREEN in dit hun gekozen menselijke gestalte op de Planeet Aarde in WAARHEID. Datgene wat nu in resonantie is op het hartniveau zal worden geboren in/naar de externe wakende werkelijkheid van ALLEN in WAARHEID.
TURKOOIS
MAGENTA
ROOS GOUD
AQUAMARIJN
DIAMANT
KRISTALLIJNE RESONANTIE op 528 mhz

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen