zaterdag, mei 03, 2014

Boodschap van GOD - 2 Mei 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
2 Mei 2014 / Karen Dover

Geliefden, Ik Ben de energieën die bekend zijn in de context van GOD en IK BEN hier bij JULLIE terwijl JULLIE je nu aanpassen en terug in HARMONIE en BALANS komen op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau. De verhuizing intensiveert nu en de uitbreiding is nu voorbij iedere ervaring die JULLIE te verduren hebben gehad binnenin het oude 3D Aarde gecreëerde INGEDAMDE GEBIED. De verhuizing van mijn KINDEREN en FAMILIE in/naar hun plaats, breidt zich uit en vermenigvuldigt nu snel en abrupt.
En IK SCHENK aan mijn FAMILIE:
PLATINUM
GOUD
ZILVER
TITANIUM
Ik plaats de GOUDEN ANKH van het EEUWIGE LEVEN binnenin de ZONNEVLECHT en vraag dat jullie nu in het NIEUWE ADEMEN en dat JULLIE je energiegebieden HARMONIËREN en met het UNIVERSUM van 3 in WAARHEID VERMENGEN. Ik vraag dat jullie nu met de DUIVEN van VREDE OPSTIJGEN die nu de Planeet AARDE in WAARHEID omcirkelen, vlieg hoog mijn GELIEFDEN want het UNIVERSUM van 3 ZINGT nu in WAARHEID het LIED van de SFEREN met JULLIE, rondom JULLIE en door JULLIE.

Ik plaats:
333 222 111 888 999 777
11 22 99 00
Turkoois
Magenta/Scharlakenrood
Geel
Limoengroen
Wit
GOUD OXIDE
PAREL
Ik plaats het ZEGEL van SALOMON bij de INGANG naar de NIEUWE WERELD en ik plaats dit in het VOLLE ZICHT van ALLEN die in deze tijd zijn opgeroepen. Dat jullie beschutting mogen vinden voor de STORM die zich nu in de OUDE WERELD zal ontvouwen, want het verbrokkelt nu naar stof. ALLES dat WAARHEID IS zal blijven en uitbreiden, alles dat indamming is zal nu ontbinden op de WINDEN VAN VERANDERING die nu rondom, door en binnenin het menselijke ras in deze tijd waaien.
GOD is NU, in iedere ademhaling, iedere beweging, iedere fluistering want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.
LAAT LOS en sta de VREDE/VREEDZAAMHEID toe waar jullie voor eeuwig naar gezocht hebben om de geboorte door jullie, rondom jullie en binnenin jullie te beginnen, terwijl jullie nu het KONINKRIJK van de HEMEL op de Planeet Aarde in dit jullie menselijke gestalte in het UNIVERSUM van 3 in WAARHEID binnengaan.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen