vrijdag, mei 16, 2014

Boodschap van GOD - 15 Mei 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
15 Mei 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën die wensen om geplaatst te worden in de context van GOD en IK BEN hier bij JULLIE terwijl jullie nu deze woorden lezen en uit de duisternis in Waarheid beginnen OP te STIJGEN. Dat wat door JULLIE ZIEL begeleid werd zal nu in WAARHEID VERSTREKT worden. Ik plaats de codering:
PLATINUM
TITANIUM
ROOS GOUD
EVENWICHTIGHEID op 528 mhz
WAARHEID in OVERVLOED
VRIJLATING in WAARHEID
OMHELZING in 247 DECIBELLEN
33 22 99 00 222 666
0000000000000


Ik plaats de STER TETRAHEDRON in de ZONNEVLECHT, Ik plaats de DUIVEN van VREDE in de SACRAL, Ik plaats de "IDES of MARCH" in de WENKBRAUW en vraag dat JULLIE ALLES in WAARHEID ACCEPTEREN.
De Aartsengelachtige energieën welke aan het menselijke ras onderwezen werden als AE Michael, AE Sandalphon, AE Uriel, AE Metatron en AE Tdzekeil zullen nu in WAARHEID geopenbaard worden.
Het menselijke ras zal niet langer met de blinddoeken lopen die VOOR hen gecreëerd werden, NU trekt de duisternis zich terug en WAARHEID wordt in AL diens glorie geopenbaard, voor u is het KONINKRIJK, de KRACHT en DE EEUWIGE ENERGIE, IK BEN GOD en IK BEN IN WAARHEID JULLIE REFLECTIE.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen