maandag, mei 12, 2014

Aisha en de Constant Companions - Een Update en een Krachtige Bevestiging - 10.05.2014


Aisha en de Constant Companions
Een Update en een Krachtige Bevestiging
10 Mei 2014
 
Lieve vrienden!
Zoals velen van jullie, heb ik de laatste tijd zoveel informatie ontvangen. Iets ervan tijdens de meditatie, maar het meeste was in de vorm van artikelen, boeken of films waar ik "overheen struikelde" of dat anderen vonden en dat zij gegidst werden om het met mij te delen. Veel van deze informatie gaat over de communicatie tussen onze fysieke lichamen, ons bewustzijn en deze "onzichtbare energieën", en een terugkerend thema schijnt ook te zijn wetenschappelijke ontdekkingen die nu gemaakt worden en die de informatie kunnen bevestigen die anderen voorspeld of zelfs eerder gechanneld hebben. Het is een verbijsterend proces van het vinden van stukjes en beetjes aan informatie op de ene plaats dat je naar een andere plaats leidt, en het vinden van verbindingen tussen iets dat op de eerste aanblik er helemaal niet mee verbonden schijnt te zijn. Dit is zeer veel een doorgaand proces, eentje die tot dusverre onder andere ook mijn zuster en Philip omvat, maar ik ben er zeker van dat velen van jullie betrokken zullen zijn bij dit soort van 'samenwerkende inspanningen" in de tijd die er in het verschiet ligt - als je er al niet zeer veel een deel van uitmaakt. Ik ben er ook zeker van dat wij ermee zullen beginnen om steeds meer van dit soort informatie te zien dat nu naar buiten komt. Ik heb op een teken gewacht om te beginnen iets te posten van wat tot dusverre verzameld werd, en vandaag, kreeg ik deze boodschap van de CC's 
"Er zijn tijden geweest toen de mensheid schijnbaar over enige belangrijke informatie struikelde, informatie dat uit het niets vandaan mag schijnen te komen, maar een potentieel heeft van het veranderen van de koers, niet slechts voor het individu die dit goudklompje van kennis aantreft, maar ook voor de gehele mensheid. En nu, staan jullie allemaal gereed voor een periode waarin zoveel van deze goudklompjes zullen beginnen te manifesteren - ook in de gedachten van hoog opgeleide mensen over jullie gehele wereldbol heen. Want zoals wij jullie steeds opnieuw verteld hebben, zal het Licht diens weg vinden in/naar de harten en geesten van allen, niet slechts een uitgekozen paar, en nu hebben jullie een punt bereikt waar de mensheid niet langer deze signalen kunnen negeren die binnenkomen vanuit, waar jullie graag aan denken, als de ruimte. Maar denk eraan, deze "externe interventies" zij op geen enkele manier vreemd, zij zijn louter signalen vanuit jullie eigen kern, eindelijk naar buiten sijpelend in/naar jullie bewustzijn op een zeer nieuwe manier. En als zodanig, zal er naar hen gekeken worden als zijnde nieuw. Maar niets dat naar boven zal komen in de tijd die eraan komt is in feite voor wie van jullie dan ook nieuw, want het is eenvoudig de wederopstanding van de ware jij, de kern die het allemaal bevat, zelfs kennis waarvan je denkt dat ver voorbij jou capaciteit is om te bevatten, veel minder te begrijpen. Maar dit is wat nu begint te gebeuren, op een veel grotere schaal dan voorheen. Want zelfs als de mensheid een lange geschiedenis heeft van het opnieuw uitvinden van zichzelf, begeleid door sommige briljante recht op hun doel afgaande individuen, eureka uitschreeuwend alsof zij het Licht voor de allereerste keer zien in de donkerste jungles, zal dit nu beginnen om zich in een massale beweging te wenden, waar het licht dat losgelaten werd op diens beurt aldus veel innerlijke kennis zal loslaten dat zal helpen om jullie allemaal ver boven de eerder primitieve manieren van leven op te tillen dat jullie vandaag de dag voeren. 
 
Want het is een feit dat de mensheid hun levens op een manier bestuurd hebben welke meer dan nadelig is, niet alleen voor zichzelf, maar voor alles dat overal rondom hen heen is, en voor de mensheid om te proberen om zichzelf te onderhouden, zuigen zij letterlijk het levensbloed uit hun omgevingen vandaan en laten hen steriel en kaal achter, niet in staat zijnde om een gezonde en energieke sterke levenscyclus te handhaven. Maar dit staat op het punt om te veranderen en wederom zal deze verandering van brandstof voorzien worden door dat Licht dat jullie allemaal binnenin dragen, met een klein beetje extra hulp, dat binnen gestraald wordt vanuit jullie verafgelegen omgevingen.
Want jullie zijn inderdaad een intrinsiek deel van deze bergingsoperatie, nochtans zijn jullie niet louter hier om te handelen als ankers voor al dit licht dat jullie atmosfeer binnenkomt. Nee, jullie zijn hier ook om te verzekeren dat deze diepe en ongetapte lagen van informatie die jullie al binnenin dragen nu naar buiten en in de openheid komen - voor de allereerste keer sinds dat de mensheid hun eerder lange en ingewikkelde reis richting dit punt in de tijd begon. Want herinner je, jullie zijn niet hier om jullie zelf naar de uitroeiing te drijven, jullie zijn hier om jullie zelf te verheffen vanuit die verstikkende laag van logge energie dat jullie allemaal voor veel te lang heeft onderdrukt. En nu, is die laag meer dan open gebarsten, het is naar zo een graad gedesintegreerd, dat een waarachtige vloed van Licht zal beginnen om voort te gutsen vanuit de onwaarschijnlijkste plaatsen. Want dit licht is binnenin jullie allemaal, en wij bedoelen iedereen, ook in diegenen die tot dusverre de boodschappen schijnen te hebben gelopen van diegenen  die nog steeds ingesteld zijn om jullie zelfs verder omlaag in/naar dat oude moeras te slepen. En dus, kijk om je heen, en je zult tekenen van ontdekkingen beginnen op te merken van zo een omvang, dat de mensheid nooit achterom zal kijken naar hun geschiedenis en denken, "Wij deden dit allemaal, maar wij deden niets om onszelf eruit vandaan te krijgen."
Want in de tijden die eraan komen, zullen jullie beginnen te zien hoe de één na de ander van de oude waarheden op de schroothoop achtergelaten zullen worden, om nooit weer tevoorschijn te komen. Of als zij dat doen, zal het in een museum zijn, waar zij ten toon gesteld zullen worden als bewijs van de afstand die de mensheid in de tussentijd gereisd heeft. Want nu, zullen jullie beginnen enige beslissende stappen weg te nemen van de oude manieren van denken en de oude manieren van handelen, en mettertijd, zullen deze stappen gigantische sprongen worden. Want dit gedeelte van jullie evolutie zal niet langzaam en geleidelijk zijn, Nee, dit zal uitgemeten worden in kwantumsprongen - en wij bedoelen dat welzeker in iedere betekenis van het woord. Dus blijf afgestemd en blijf alert, want wij zijn er zeker van dat jullie allemaal gegidst zullen worden om in die poel van kennis te dippen welke jullie recht voor jullie zullen vinden, zowel aan de binnenzijde als ook aan de buitenzijde. Want er is nu zoveel gaande in kleine kamertjes en in grotere kamers over de gehele wereldbol heen, gedaan door oprechte, hard werkende mensen die ermee beginnen om enige concrete resultaten tevoorschijn te zien komen vanuit deze intuïtieve vonken die plotseling hun geesten oplichten tijdens de onwaarschijnlijkste uren. En vanuit deze kleine vonken van vernuft en inspiratie, werden zaden ingezaaid die al beginnen te groeien. En de één na de ander, zullen deze zaailingen en deze geesten voor iedereen ten toon gespreid worden om te zien, en dit op z'n beurt zal helpen om het deksel van zovele andere bubbelende ketels van geïnspireerde bedenksels op te tillen. Dus wij zeggen weer, verwacht het onverwachte, zowel in de vorm van inhoud maar ook in de vorm van locatie, en vertrouw erop dat de goddelijke interventie inderdaad al op z'n plaats is, door die waarachtige goddelijkheid welke jullie allemaal binnen jullie dragen. Want die goddelijkheid neemt nu de bestuurdersstoel weer over, aangezien het jullie goddelijke vonk is, gezeteld binnenin jullie hart, die de dienst uit zal maken. Niet slechts in jullie, maar ook in miljoenen anderen.
Wij zouden graag deze boodschap af willen sluiten met een film (engelstalig!!), en het is inderdaad één die door dit kanaal opgepikt werd in de laatste paar dagen, en dus, zullen wij haar vragen om het alsjeblieft in deze boodschap bij te sluiten. Want in deze film, zullen jullie beginnen de opkomst te zien van een boodschap die duidelijker en duidelijker zal worden voor de gehele mensheid, en het heeft alles te maken met jullie als mensen, maar het heeft ook alles te maken met jullie als schepper goden. Dank je wel, dat zal alles in dit stadium van ons zijn, maar wij verzoeken jullie allemaal om de tijd te nemen om naar dit filmmateriaal te kijken en de ingebedde boodschap erin in je op te nemen. Dank je wel, wij vertrekken."
En hier is de film waar de CC's naar refereren, het is een interview van een uur met Stuart Hammeroff, een anesthesist en professor aan de Universiteit in Arizona en is bekend om zijn studies van het bewustzijn. Ik ben er zeker van dat dit zal helpen om ook "enige vonken af te laten gaan " in velen van jullie, en ik hoop ook dat jullie je geroepen zullen voelen om te delen waar jullie "over struikelen" in de tijd die eraan komt!
Liefde en Licht van mij, Aisha
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten