zaterdag, mei 24, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 24 Mei 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
24 Mei 2014

Laat ons deze brief beginnen door te zeggen dat deze afwisselende stromingen, waar jullie momenteel aan blootgesteld worden, bij velen van jullie op het moment mogen veroorzaken dat jullie gaan twijfelen, aan het wankelen worden gebracht. Dat is alleen maar natuurlijk, want in deze fase van de procedures, worden jullie niet alleen herverbonden aan veel van de onderliggende structuren die jullie werkelijke basis representeren, jullie worden ook ontkoppeld van eerdere, meer tijdelijke voorzieningen. En dus, zullen jullie in vele gevallen achtergelaten zijn met het gevoel alsof jullie van alles losgemaakt zijn, hangend in een leegte, of op zo een manier stopgezet dat je het er moeilijk mee zult hebben om jouw oriëntatie te vinden. Wij weten dat dit meer dan een klein beetje verwarring, verontrusting en stress in sommigen van jullie zal veroorzaken, maar wij vragen aan jullie allemaal om niet in/naar de oud reactiepatronen te vervallen vanwege dit. Want zie, dit is zoals altijd een tijdelijk iets, en zodra als jullie naar het volgende niveau verhuizen, zal alles dat verdwenen lijkt te zijn vervangen worden door iets dat veel meer fundamenteel en compleet is dan wat jullie voorheen geweest zijn.
Zoals altijd, is dit een proces dat in verhogingen genomen wordt en nu, aangezien jullie allemaal zoveel van de oude markeringen gepasseerd zijn welke jullie gewoonlijk definieerden, kunnen jullie op vele manieren omschreven worden als nieuw en verbeterd, maar aangezien jullie nog steeds innerlijk door deze veranderingen heengaan, zullen jullie je van tijd tot tijd nog steeds voelen alsof jullie het laagste punt raakten. En zelfs als wat deze lichamelijke en mentale reacties veroorzaakten feitelijk tekens van vooruitgang zijn, kunnen zij gemakkelijk onjuist geïnterpreteerd worden als terugvallen. Want nu, terwijl jullie ontplugt worden van vele van deze oude en tijdelijke circuits welke jullie goed dienden tijdens die eerdere fase van jullie verlichting, mogen jullie verstoken achterlaten lijken te zijn van wat dan ook dat kan dienen om JULLIE in dit alles te definiëren. En dus, wat het gewoon was om markeringen te zijn van waaruit jullie het gewoon waren te navigeren zullen daar niet langer meer zijn, en zullen jullie je voelen alsof je verloren bent in een land ontdaan van betekenis, inhoud of zelfs al het leven.


Want dit is een ruimte waar jullie voorheen enige korte momenten in doorgebracht hebben, en het kan vergeleken worden met wat velen noemen de leegte, maar deze keer, zal de sensatie van het zijn in deze staat voor velen iets zeer anders zijn. Want deze keer, kan het aanvoelen dat je het allemaal kwijtgeraakt bent, en je niet langer meer degene bent die je gewend was te zijn, je bent nihil en leeg geworden, ontdaan van alles dat jou bijeen scheen te houden. Niet alleen voor het wezen dat je gewoonlijk was, maar ook voor wat je zult worden, en dus, is dit op vele manieren een pittige plaats om te zijn. We kunnen het vergelijken met de fase van de ontwikkeling van een embryo, wanneer na een opeenvolging van celdelingen, de één na de ander op een gelijkaardige manier, alles tot een stilstand lijkt te komen, voordat de gehele massa zichzelf plotseling opnieuw ordent, een zeer nieuwe structuur vormt, ongelijk aan hoe het er vanaf het begin uitzag. Wel, jullie zijn nu in deze fase, aangezien jullie een sequentie gevolgd hebben welke veel lijkt op dat van het vroege stadium van een embryo, maar waar jullie nu voor staan, is kortom een zeer andere ontwikkeling, en dus, waar jullie nu zijn, is dat algehele stadium van voorbereiding voorafgaand aan de grote verandering. En wanneer wij zeggen verandering, refereren wij wederom naar dat innerlijke proces waar jullie allemaal doorheen gaan. Die uitlijning binnenin welke zal dienen om jullie volledig met de Gehele Schepping uit te lijnen, en dat zal enige opmerkelijke resultaten voortbrengen, meer dan waartoe jullie tot dusverre in staat zijn geweest om waar te nemen.
Dus wederom zeggen wij, ben ervan verzekerd dat alles goed is, en dat je niet verloren noch vergeten bent, je wordt vooralsnog eenvoudigweg binnenin een schoot van Licht vastgehouden, geschorst zo je wilt, terwijl de noodzakelijke voorbereidingen aan alle zijden op volle snelheid doorgaan. Dus tob niet, zelfs al voel jij je ontkoppeld, want je bent alles behalve dat. Je bent volledig verbonden met de Bron, en je zult nooit weer ontkoppeld zijn, maar gedurende een poosje, mag het toeschijnen dat je daarbuiten op jezelf aangewezen bent, alsof je zwevende bent in de grootsheid van de ruimte zoals een astronaut wegzweeft van zijn kameraden, die nog steeds veilig genesteld binnenin hun voertuig zijn. Dus zeggen wij weer, alles is goed, en je bent precies waar je bedoeld bent om te zijn, en zelfs als je niet ziet wat er verderop van jou ligt, in deze bij tijden, schijnbare ondoordringbare mist, weet dat de zon schijnt op een vruchtbaar landschap aan iedere zijde van jou, en zelfs als je het niet kunt detecteren op het moment, is het en zal het altijd daar zijn, op jou wachtend om volledig te arriveren. Dus wederom zeggen wij blijf gecentreerd en blijf gefocust op jouw ademhaling, en blijf je met die innerlijke kern binnenin verbinden welke altijd daar is, altijd gereed is om jou te begroeten en je thuis te verwelkomen, zelf in tijden zoals deze wanneer jij je mag voelen alsof jij jezelf onderweg volledig verloren bent. Want thuis is waar het hart is, zoals het gezegde gaat, en zo ook is het hiermee. Want je zult altijd de JIJ vinden waar je naar op zoek bent, in jouw hart, het ware centrum van jouw wezen, degene die nooit verloren zal raken noch opgesloten zal worden onder iedere vorm van opgelegde beperkingen, nooit weer.
Dus blijf ademhalen en blijf luisteren naar die stem binnenin, het is altijd daar, ongeacht hoe hard jouw andere zintuigen zullen moeten werken om te proberen enige zin te maken van wat er in en rondom jou heen gebeurt. Want je hoeft niet te proberen het allemaal te bevatten, je hoeft slechts eenvoudig te ZIJN, en deze immer stromende rivier van Licht toe te staan om jou immer voorwaarts naar de dag van morgen te blijven dragen.
The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten