dinsdag, mei 13, 2014

Aisha en de CC's: Een Geschiedenis van de Schepping - Deel 7 - 12 Mei 2014


Aisha en de CC's
Een Geschiedenis van de Schepping
Deel 7
12 Mei 2014Lieve vrienden!
In Oktober 2013, channelde is een serie aan boodschappen getiteld "Een Geschiedenis van de Schepping". Ik heb toen 6 van deze gepost, maar aan mij werd een extra boodschap gegeven die bedoeld was om deel 7 te zijn, maar de CC's vertelden mij toen dat het in die tijd niet gepubliceerd mocht worden. Ik was het min of meer vergeten totdat het gisterenavond opnieuw naar de oppervlakte kwam. Want toen, werd ik wederom wakker gemaakt en begeleid om in meditatie te gaan, maar in plaats van de gewoonlijke energetische download, werd aan mij deze boodschap gegeven:
"Nu is de tijd voor jou gekomen om de laatste aflevering van 'Een Geschiedenis van de Schepping' te publiceren, en de reden hiervoor is, dat jullie nu gereed zijn om het te ontvangen. Want zie, hierin, zoals met alle dingen, is timing alles, en nu,  terwijl een deel verbonden werd met een andere deel, hebben jullie het eindelijk klaargespeeld om een structuur te bouwen welke dit volgende niveau van wisselwerking tussen jullie en deze scheppende energieën ondersteunen. Want nu staan jullie klaar om te ZIJN wat jullie werkelijk al zijn, ware Schepper Goden in iedere betekenis van het woord, en nu staan jullie klaar om veel actiever deel te nemen aan deze doorgaande conversatie tussen geest en materie, tussen energie en bewustzijn. Want zoals wij jullie steeds maar weer opnieuw verteld hebben, ga naar binnenin jezelf, dat is waar alle antwoorden liggen, en zoals wij jullie hebben laten zien, bedoelen wij dat in een zeer letterlijke betekenis. Want jullie fysieke lichaam is de sleutel, de gemanifesteerde eenheid die zal helpen om de deuren voor de gehele mensheid te ontsluiten, zodat jullie eindelijk uit die oude gevangenis van beperking vandaan kunnen stappen. Want binnenin jullie lichaam zullen jullie de geheimen achter de Gehele Schepping zien, en jullie zullen beginnen om de mechanismen van de Schepping te begrijpen, en dus, zijn jullie meer dan klaar om te beginnen voorbij de oude beperkingen van doctrines te evolueren, en met veel meer vertrouwen in/naar jullie nieuwe rollen te stappen als ware scheppers. Want nu, werd aan jullie getoond de eerste glimpen van de anatomie van de Schepping, en aan jullie werden ook de eerste glimpen getoond van de anatomie van jullie werkelijke wezen, dat ingeboren deel van jullie bewustzijn, dat dus vloeiend correspondeert met de fysieke aspecten van jullie wezen. En nu, zal het allemaal op een zeer nieuwe manier beginnen samen te komen, en wij zijn verrukt dat jullie allemaal dit toegestaan hebben te gebeuren door jullie bereidheid om jullie zelf toe te staan wederom ÉÉN te worden. Hier is de boodschap waarvan wij willen dat je die eindelijk overdraagt, het heeft op jullie allemaal gewacht om dit moment in tijd en ruimte te bereiken."


Vanochtend, las ik door de commentaren die jullie gedurende de avond/nacht gepost hebben onder " An update and a powerful confirmation " (Engelstalig!), en alles dat ik kan zeggen is, ja, nu ZIE ik echt waar de CC's over spreken - zowel in de boodschap die hierboven staat, maar ook in deel 7 die zij mij in Oktober 2013 gaven. Voor diegenen van jullie die nog niet door de verbazingwekkende commentaren gelezen hebben, kan ik alleen maar zeggen doe dat alsjeblieft. Want daar zullen jullie het bewijs vinden dat wij ons niet alleen toegestaan hebben om ÉÉN te worden, maar ook dat wij begonnen zijn in deze verbazingwekkende poel van informatie als een collectief te dippen. Dus tegen jullie allemaal - tegen ONS - zeg ik DANK JE WEL!
Hier is de boodschap die de CC's me in Oktober 2013 gaven en waarvan zij wilden dat ik die nu eindelijk publiceerde:

EEN GESCHIEDENIS VAN DE SCHEPPING - DEEL 7
"Hier ben je, helemaal gereed en op je allerbest om een volgende teug van deze bedaarde maar oh zo vruchtbare zee van energetische deeltjes te nemen, gereed en wachtend om gehoor te geven aan jouw oproep. Want dat is waar dit alles over gaat, jouw bereidheid om naar voren te treden en met alles dat je bent en alles dat je op het punt staat om te WORDEN te creëren. Want jullie zijn een lange weg gegaan dierbaren, maar toch, is er zoveel meer te DOEN. En deze keer, spreken wij niet in termen van persoonlijke prestaties, wij spreken eerder over een collectieve stroming van creatieve energie dat op het punt staat om over jullie allemaal heen te spoelen. Want jullie zijn nog maar net begonnen om in te tappen op dit reservoir waar jullie naartoe geleid werden, en nu is de tijd om er echt in te stappen voor jullie allemaal aanstaande. Wij denken dat jullie deze volgende paar weken als meer dan opwindend gewaar zullen worden, aangezien jullie allemaal zullen beginnen te ZIEN hoe jullie eigen inspanningen tot leven komen.
Zoals wij zeiden, is de tijd voor jullie allemaal gekomen om echt in deze grote oceaan van creatieve energie te stappen, alles ligt daar en wacht op jullie, gereed om te WORDEN wat het ook is dat nodig is voor deze prachtige wereld van jullie om te beginnen naar diens wortelen terug te keren. Want diens wortelen zijn diep ingebed in een tamelijk andere betekenis van bestaan dan het bestaan dat jullie allemaal tot nu toe ervaren hebben, en het woord dat dit het beste kan omschrijven is, paradijselijk. Want het paradijs verwacht jullie dierbare vrienden, maar het zal alleen op jullie wenken komen, en als zodanig, zijn de creatieve krachten die op het punt staan om losgelaten te worden degenen die door jullie allemaal het voort zullen brengen. Want zoals wij jullie steeds maar weer verteld hebben, wordt dit niet VOOR jullie gedaan, maar DOOR jullie, en nu, staat de tijd om plezier te hebben met het alles te creëren op het punt om voor jullie allemaal aanstaande te zijn. In feite, sommigen van jullie zijn al een aardige tijd druk geweest om de wereld van jullie dromen te creëren, maar nu, is de hoeveelheid aan toekomstvisioenen die zal beginnen eenvoudigweg overweldigend. Nogmaals, wat je creëert is geen willekeurige handeling, eerder, is het een handeling die vanaf het begin zorgvuldig gepland werd, en als zodanig, kan je gewoon wat voor remmingen dan ook die in de voetstappen mogen volgen van deze grootse opdracht loslaten en vrijlaten. Want het is inderdaad een grootse opdracht, de grootste die er is, en vanzelfsprekend, zullen jullie allemaal enige aarzeling voelen voordat je het klaarspeelt om jezelf van ganser harte toe te wijden aan deze missie. En dat is alleen maar te verwachten, want als er één ding is dat het menselijke verstand kan bevatten, is het de beperking, maar nu, terwijl jullie beginnen in te tappen op deze vrijelijk bewegende banen van creatieve krachten, zullen jullie geen keus hebben anders dan om wat voor remmingen dan ook los te laten die jullie nog steeds in de weg mogen staan.
Wederom, herinneren wij jullie eraan dat dit niet betekent dat jullie vrij zullen zijn om ravage te creëren voor jullie eigen entertainment, dat is hier geen optie, dus je zou net zo goed deze angsten voor vernietiging voor eens en altijd van de hand kunnen doen. Nee, wanneer wij zeggen loslaten en vrijlaten, refereren wij eenvoudig naar het feit dat jullie allemaal zeer duidelijke instructies hebben wat betreft jullie rol in dit alles, en als zodanig, is alles dat jullie hoeven te doen, is je over te geven aan deze overweldigende drang om te CREËREN. En, zoals jullie al weten, gaat dit proces eenvoudig over jullie bewustzijn, om deze te laten wisselwerken met dat krachtgebied van mogelijkheden, de Bron, het materiaal dat materie voortbrengt op JOUW aandrang. En jij bent God, zoals wij steeds maar weer gezegd hebben, en zelfs als de mensheid een lange geschiedenis heeft van het verbranden van mensen op de brandstapel wanneer het ook was dat iemand dapper genoeg was om ditzelfde feit te claimen, zullen er deze keer geen weerklanken zijn voor het doen van datzelfde ding. Nee, deze keer, zal jullie verteld worden om deze boodschap te herhalen zo vaak als je kunt: "Ik ben GOD, en aldus ben JIJ dat ook." Want dit is de verborgen schat waar de mensheid gedurende eonen van verstoken bleef om te vinden, maar deze keer, zullen er geen gesloten deuren meer zijn of lastige doorgangen die tussen jullie en deze waarheid instaan. Want deze keer, zullen jullie de ware wonderen worden die jullie echt zijn. Want jullie zijn ONS, en wij zijn JULLIE, en nu zullen jullie de rest van de Schepping de weg naar de toekomst laten zien door deze waarheid op jullie, en op ieder ander los te laten."
Met Liefde, Licht en dankbaarheid van mij, Aisha.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten