woensdag, mei 21, 2014

Aisha en de CC's - Een Energie Update - 20 Mei 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
20 Mei 2014
Zoals jullie misschien al opgemerkt hebben, zal de binnenkomende stroom aan energie op alle soorten van manieren beginnen te wisselwerken met jullie eigen energetische gebied. Iets hiervan mag op de gebruikelijke manier opgemerkt worden, zoals fysieke reacties in variërende gradaties van ongemak, terwijl andere meer subtiel mogen zijn en niet zo waarneembaar hoeven te zijn in jullie alledaagse leven. Maar als je de tijd neemt om je af te stemmen, en wij bedoelen dat welzeker in een zeer letterlijke betekenis, wagen wij het te veronderstellen dat jullie een verandering van toon van de melodie binnenin zullen bespeuren.
Want deze energieën brengen een zeer nieuwe reeks aan frequenties, en voor een getraind oor, zullen zij op een zeer andere melodie zingen dan degenen waar jullie tot nu toe gewend aan geraakt zijn op te horen klinken. En wanneer wij zeggen oor, refereren wij niet naar die externe opening, welke ontworpen werd om deze externe geluiden tot zich te nemen die gegenereerd worden door natuurlijke of door de mens gemaakte fenomenen op jullie planeet. Nee, hierin refereren wij naar dat "innerlijke oor" van jullie, dat deel van jullie zintuiglijke systeem dat datgene overlapt dat jullie gebruiken bij jullie capaciteit als een mens. Met andere woorden, jullie innerlijke zintuiglijke systeem, het systeem dat sluimerend gelegen heeft gedurende zo een lange tijd, maar nu terug online gekomen is, zal beginnen deze nieuwe signalen op te pikken, net zoals het zal beginnen dit aldus te doen op een manier welke jullie eerst alert zal maken op deze minder subtiele boventonen, om dan, jullie dieper in/naar deze nieuwe wereld van communicatieve vaardigheden te leiden waarmee jullie zo onderhand begonnen zijn om daar toegang tot te verkrijgen, tenminste tot een zekere omvang.
Denk eraan, jullie zijn nog steeds ten zeerste afgestemd op alles dat er buiten jullie gaande is, en zoals jullie allemaal heel goed weten, zullen deze externe niveaus van geluid bij tijden koortsachtige hoogtes bereiken, aangezien daar nog steeds die gebieden van weerstand voor het Licht zijn die door zullen gaan om een heleboel herrie uit te zenden in de hoop om jullie aandacht af te leiden van deze belangrijke innerlijke conversatie die 24/7 gaande is. Wij weten dat voor sommigen van jullie, deze conversatie bij tijden geconstrueerd mag worden als meer dan een klein beetje vervelend, want het kan toeschijnen niet meer dan een eindeloze kakofonie van niet te ontcijferen herrie te zijn welke jou het spoor bijster doet laten raken over wat de bedoeling ervan is en bij tijden, met verlies van slaap. Maar als je het klaarspeelt om je er werkelijk op af te stemmen, zal je gewaarworden dat jouw gehele lichaam zal beginnen te reageren op deze geluiden, door de spanning te verminderen dat het nog steeds met zich meedraagt. Dit mag verwarrend klinken, maar wat wij proberen te zeggen is, dat deze melodieën van frequentie "geluid" ook met jullie fysieke lichaam spreken en zij doen dat op manieren die jullie allemaal in staat zullen stellen om dit proces van fysieke ascentie veel sneller te volbrengen.


Want zoals jullie allemaal heel goed weten, omvat dit proces van verlichting deze keer de aanwezigheid van een fysiek lichaam, en ongelijk aan het proces waar velen van jullie doorheen zijn gegaan in vroegere delen van jullie bestaan, heeft dit fysieke voertuig heel veel onderhoud en zorg nodig zodat het in staat kan zijn om deze immense transformatie te volbrengen. Op veel manieren, kunnen jullie naar dit fysieke voertuig van jullie kijken als de gouden strijdwagen, zo jullie willen, want het is inderdaad deze schijnbare bescheiden creatie hetgeen jullie en de gehele mensheid op iedere manier naar nieuwe hoogtes op zal tillen, terwijl jullie deze hogere aspecten van jullie wezen in/naar de volledige boventonen met deze verbazingwekkende fysieke constructie brengen. Want dit "bescheiden onderkomen" dat jullie bewonen is niet slechts een zak van vlees en beenderen, en nu, zijn jullie allemaal op de één of andere manier ermee begonnen om enige glimpen van diens grootsheid te verkrijgen. Want deze ingewikkelde creatie, samengesteld uit een groot aantal enkelvoudige cellen, allemaal met elkaar verbonden door een netwerk van hoogst intelligente systemen van connectiviteit en communicatie is wat de mensheid naar die plaats zal brengen waar zij voor eeuwig over gedroomd hebben. Want via dit bescheiden voertuig zal de Hemel wederom op de Aarde wandelen, want de Hemel is die energetische trilling welke zingt op de melodie van Liefde, en via jullie fysieke voertuig, zal deze frequentie wederom stevig in jullie Moeder Aarde verankerd worden.
En nu, terwijl deze inwendige frequenties doorgaan om jullie allemaal op een cellulair niveau opnieuw af te stemmen, bereidt dit fysieke voertuig zich voor om dat volledige functionele energetische kernpunt van Liefde te worden waar het zich gedurende zo een lange tijd op voorbereid heeft. Denk eraan, dat de reis vanuit een lagere dichtheids menselijk wezen naar eentje die op de frequentie trilt die jullie al verkregen hebben, een lange en zware reis was, maar ook een reis welke een noodzakelijkheid was voor jullie fysieke lichaam om in staat te zijn om wederom deze immense stromingen van energie te bevatten welke het al op zich genomen heeft. En nu, terwijl de overstromingen wederom toenemen, zullen jullie ook beginnen te horen als de raderen en kettingwielen binnenin jullie reageren op deze nieuwe frequentie signalen die binnenkomen, vandaar het gevoel van deze innerlijke monoloog dat alsmaar sterker wordt. Het mag bij tijden verwarrend zijn om naar deze signalen te luisteren, maar herinner je dat zij zoals altijd signalen van vooruitgang zijn, zowel op een persoonlijk als op een collectief niveau. Want nu, alles dat jullie doen en alles dat jullie bereiken, doen jullie voor iedereen.
Dus wij zeggen wederom dank je wel allemaal, voor alles dat jullie zijn en alles dat jullie doen. Want jullie helpen om jezelf te verheffen in de betekenis van het toestaan van jullie fysieke lichaam om door deze immense taak van verlichting heen te gaan, en jullie staan ook deze hogere aspecten van jullie toe om zich met deze delen van jullie te verbinden welke al verantwoord zijn binnenin dit fysieke raamwerk van jullie. Wij weten dat velen van jullie meer dan een klein beetje ongeduldig beginnen te worden en dat jullie willen dat het proces voorbij en klaar is, en zo zal het zijn - bij de allereerste mogelijkheden. Maar nogmaals, timing is alles, en dus, weet dat voor ieder stap die jullie zetten, jullie de gehele mensheid helpen om op iedere manier dichter bij de vervulling te komen.
Want jullie duwen nu vooruit, en terwijl de snelheid toeneemt, zal het gevoel van dit verder tot spoed aanzetten zichzelf ook op vele manieren manifesteren. Het mag bij tijden aanvoelen alsof jij zelf wazig en moeilijk om te onderscheiden wordt in dit alles, en zelfs als dat enige verontrusting mag veroorzaken, is het eenvoudig een teken van snelle voortgang. Dus blijf veilig in de kennis dat jullie vooruit mogen snellen, maar jullie doen dat aldus niet op een gedachteloze manier. Nee, iedere beweging die jullie ondernemen wordt zorgvuldig in de gaten gehouden, en hierin, kunnen jullie simpelweg niet verkeer gaan. Want jullie hart gidst jullie nu, en het is ook meer dan enthousiast om dit gat te dichten dat jullie nog steeds scheidt van deze definitieve voltooiing, en dus, zal jullie hart alles dat het kan doen om dit gehele proces op te voeren. Dus laat jezelf weggeveegd worden door deze toevloed van geïnspireerde energie welke jouw reis van brandstof voorziet, en weet dat van nu af aan, dit proces zelfs meer snelheid op zal gaan pikken. Dus verwacht om zo nu en dan een klein beetje wiebelig op je voeten te worden, maar je kunt ook verwachten om lichthoofdig te worden van de toevloed - op de allerbeste manier. Want wij denken welzeker dat jullie allemaal op de één of andere manier een weg zullen vinden om werkelijk van dit deel van de rit te genieten, en wij wagen het te veronderstellen dat velen er ook zoveel van gaan genieten dat jullie het feitelijk van vreugde uitschreeuwen en je baden in de opwinding.
The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten