donderdag, mei 08, 2014

Aartsengel Zadkiel - Jullie Naderen het Einde van deze Opruiming, Velen van Jullie... - 6 Mei 2014


Aartsengel Zadkiel
"Jullie Naderen het Einde van deze Opruiming, Velen van Jullie..."
6 Mei 2014 / Fran Zepeda

Hallo dierbaren van het Licht, immer toenemend, en immer-groeiend in verlichting. Bravo voor al het opruimen, dierbaren, want het is niet gemakkelijk geweest.
Terwijl jullie meer energieën absorberen en vervolgens alles downloaden dat jullie nodig zijn om jullie ontwikkelende kristallijne lichamen te bouwen en te onderhouden, moeten jullie vervolgens opruimen wat in de weg staat. En aldus is het een immer-uitbreidend proces, maar weet alsjeblieft dierbaren, dat jullie veel vooruitgang boeken.
Terwijl jullie steeds meer van het afval van vorig jaar opruimen, en dit omvat vele, vele levensspannen alsook dit leven, raken jullie Goddelijke Zelven verlicht met aldus een kristal heldere helderheid, zoals een diamant die gepolijst werd naar perfectie.
En soms net onder het oppervlak van deze toenemende glans en verlichting is er meer om te verheffen en te transmuteren, maar denk niet dat het een bodemloze put is, want jullie hebben een behoorlijke taak op jullie genomen in dit leven, en hoewel jullie bij tijden moe mogen worden bij alles dat eindeloos naar boven schijnt te komen om op te ruimen, komen jullie inderdaad aan bij de bodem van de "put" van opruiming, en net zoals de bodem van een ton drab en resten openbaart als het grootste deel opgeruimd is, wanhoop niet - Jullie naderen het einde van deze opruiming, velen van jullie.
Dus blijf er alsjeblieft ijverig en monter over. Want het is een glorieuze eer om uitgekozen te zijn en om deze soms schijnbare ontmoedigende taak van opruiming en consequente verlichting geaccepteerd te hebben, jezelf toestaand, en al diegenen rondom jou heen, om te verheffen in/naar de lichtheid van de Hogere Rijken.

Ik heb niet de bedoeling jullie te vertellen dat het gemakkelijk is. Maar iedere vaardigheid en bekwaamheid dat het neemt, hebben jullie al binnenin jullie geprogrammeerd. Dit programmeren wordt duidelijker als je dieper in de middelen duikt die jou in staat stellen om door het afval en de tunnels van transformatie heen te sjokken.
Dus jullie transformatie is nu bezig duidelijk te worden nu, terwijl de climax van al jullie harde werken zichzelf bekend begint te maken, dierbaren. En ik verzoek jullie om het hart niet te verliezen wanneer het ook is dat jullie jezelf overweldigd voelen, want zoals ik gezegd heb, hebben jullie alle middelen om erdoorheen te duwen.
Dus neem nu een rustpauze en neem dan een diepe ademteug en sta de rook toe een beetje op te trekken. Jullie zullen zien dat jullie zo een lange weg gekomen zijn en hiervoor zijn wij allemaal dankbaar. Want jullie verfijnen de energieën immer zoveel met jullie spinnen van de waarheid dat komt met het toestaan van de illusie om uit jullie focus vandaan te gaan en om de overzichtelijkheid te ontsluieren welke soms slechts net onder het oppervlak is.
Beschouw jullie zelf als prachtige pauwen met prachtig verlichte en levendig gekleurde veren. Hoewel bij tijden jullie veren ineengevouwen zijn en alles niet zichtbaar is, neemt het slechts een openen van de schitterende spreiding van jullie pluim om te ontsluieren wat altijd daar geweest is, prachtige heldere nuances van schitterende en levendige kleuren.
En dus zal er altijd een eb en een vloed betrokken zijn bij het ontsluieren van jullie prachtige essentie: energetisch ontvangen, rust en dan de uitstroom, zoals ademhalen, in en uit, een samentrekking en dan de uitstroom van jullie schitterende Adem van Goddelijkheid en Creatie.
En het hangt slechts af van in welke fase je bent met betrekking tot wat gezien of ontvangen is. Maar zie en aanschouw, de essentie en het potentieel van jouw levendige schitterende magische keren van Goddelijke Essentie, jouw prachtige Gouden Goddelijkheid glinsterend met alle kleuren van de regenboog, glinstert altijd en is aanwezig onder het oppervlak, wachtend op jouw toestemming ervoor om wederom tevoorschijn te komen, zoals een pauw diens schitterende pluim spreidt.
En de tijd daarvoor is Nu. Verhoog jullie erkenning en opvolgende opruiming van alles dat transmutatie nodig heeft en doe een beroep op mij om jullie opruiming met mijn violette vlam te vergroten en voel dan het koele heldere lichtresultaat van opruiming dat aanvoelt als een koele, frisse en zachte bries tegen jou aan als je steeds maar weer opnieuw loslaat wat jou niet langer meer dient.
En dus, mijn geliefde 'pauwen' van Goddelijkheid, spreid jullie prachtige pluim en "toon wat je in je mars hebt" - Jullie Goddelijke Matrix, jullie Goddelijke Luister. Sta jullie schitterende "Pluim van Goddelijkheid" toe om zich in al diens glorie te tonen.
IK BEN Zadkiel, tot uw dienst.
Namasté.
Dank je wel, Aartsengel Zadkiel.

 Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included. www.franhealing.com   www.franheal.wordpress.com  http://www.ouremergingdivinity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen