vrijdag, mei 09, 2014

Aartsengel Michael - Heb Vertrouwen in het Zelf. Heb Vertrouwen in Jullie Zelf - 8 Mei 2014


Aartsengel Michael
Heb Vertrouwen in het Zelf
Heb Vertrouwen in Jullie Zelf
8 mei 2014 / Rita Pulmans 

"Voel waar jij liefde voelt. Ga er naar toe.
Weet, dit is je Heilige Hart.
Weet, dat uit je Heilige Hart, Heilige Woorden ontspruiten.
Hier ligt de waarheid. Hier woont de Liefde". 

Rita:
Geliefde Aartsengel Michael, Lord van Licht Liefde en Vrede, liefdesengel,
Het is naar mijn mening echt wel wat langzamer dan voorzien, de beloofde transformatie? Moeder Aarde die helemaal in haar nieuwe "vel" komt te zitten en wij zelf, die in een "nieuw kleedje" worden gestoken, om het zo maar eens uit te drukken. De transformatie van/in ons zelf, de algehele mensheid en Moeder Aarde laat toch wel erg lang op zich wachten. Of zie ik dit verkeerd? Geduld is een mooie zaak, ik weet het!
Maar er is nog zoveel onrechtmatigheid, onrechtvaardigheid gaande, zoveel onmacht ook, om nog niet te spreken over de onbewustheid die nog steeds erg dominant aanwezig is. Ik geloof dat ik mooiere tijden herinner, deze van eeuwen en eeuwen geleden, uit de tijden van Lemurie, het land van Mu, Atlantis. Atlantis zeker in het begin toch. Ik herinner mij prachtige werelden, en deze zijn ons ook weer beloofd, toch? Zovele boodschappen en channelings spreken hierover.
Maar mijn vraag aan U geliefde Lord, hoelang moeten we nog in deze trilling van 3D "aanmodderen"? Ikzelf weet ook wel dat de ene keer we 5D reeds kunnen waarnemen en de andere keer ploffen we als het ware weer met onze neus en voeten in 3D.
Niet gemakkelijk hoor lieve Lord Michael! 

Aartsengel Michael:
Geliefde zielen, mooie harten!
Ik Aartsengel Michael zal blijven herhalen en herhalen en herhalen, dat Wij er steeds en altijd voor jullie zijn! Waarom geliefden is dit zo moeilijk te geloven?
Oké, jullie kunnen ons niet waarnemen, jullie kunnen ons niet horen (sommigen onder jullie wel, dit even hier buiten gelaten). Maar lieverds, tracht te voelen! Tracht steeds naar binnen te gaan. Naar je centrum van je Heilige Hart.
Sommigen van jullie vragen zich af waar dit centrum dan is?

Geliefden, voel!  Voel waar jij de liefde voelt. Ga daar naar toe en weet dat dit je Heilige Hart is dat jij voelt. Weet dat vanuit je Heilige Hart, heilige woorden ontspruiten. Weet dat in je Heilige Hartcentrum de waarheid ligt. Weet dat in je Heilige Hartcentrum de liefde woont. Enkel en alleen de liefde.
Dit is geliefde zielen, wat wij - de goddelijke wereld - bedoelen met ons "ontmoeten". Dit is waar je ons kunt/zult ontmoeten vanuit de stof van 3D, dit naar je "multi-focus-dimensionaal beeld".
Rita: Multi-focus dimensionaal beeld zegt U?
Ja lieverds,
- Multi = veelvuldig, meervoudig.
- Focus = liefdes brandpunt.
- Dimensionaal = het gebied dat oneindigheid betekent.
- Beeld = een beeldspraak om jullie een beeld te geven (zegt hij al glimlachend).
Dus geliefden, jullie Heilige Hart is een meervoudig liefdesbrandpunt, vanuit het oneindigheids principe.
Geliefde harten, dus jullie "ontmoeten" ons in jullie liefdeshart, om het in makkelijkere termen te zeggen (weer een glimlach). Focus jezelf hierop. Doe er oefeningen voor, mediteer er op ons meer te "voelen" en te "zien" geliefde zielen. En vooral te "beleven". Leer met ons te communiceren als het ware. Doch weet geliefden dat alles, maar dan ook alles, in jullie zelven aanwezig is!
Jullie kunnen dit nog niet helemaal goed begrijpen, daar het beeld dat jullie hiervan hebben een beetje een "verdraaid" beeld is. Een beeld dat jullie zelf gecreëerd hebben naar een onvolledig spectrum.
Wat bedoel ik Aartsengel Michael hier mee te zeggen, geliefden. Dat het beeld over hoe, waar en wie wij zijn, niet de waarheid inhoudt als jullie zeggen dat wij ons buiten jullie bevinden. Daarom zeg ik jullie steeds en steeds weer, wij de goddelijke werelden zijn "in" jullie bevestigd.
Wij lieve harten, zijn jullie zo nabij, en als wij zeggen dat jullie "ons" zijn en Wij " jullie", jullie wel danig schrikken nietwaar. En toch is het zo. Dit is de waarheid, en deze is nog meer "onvoorstelbaar" dan jullie je kunnen bedenken.
Daarom geliefden, ga bij moeilijkheden, bij moeizame vorderingen of bij ingewikkelde zaken steeds te rade in u zelf. Daar is alles (ook wij dus!) aanwezig. Daar vinden jullie ALLE antwoorden die jullie steeds zo veelvuldig buiten jullie zelven zoeken, opzoeken, trachten te vinden.
Lieverds, lieverds, heb vertrouwen in het Zelf. Heb vertrouwen in jullie Zelf. Wees steeds jullie zelf en ga steeds te rade bij jullie zelf. Dan geliefden zal deze uiterlijke schijn van moeizaam vooruitgaan verdwijnen in het Aanschijn van jullie Glorie!
In de Almacht van jullie Wezen! In het AL-ZIJN van jullie Zelven!
Jullie, geliefden, zullen ontdekken, dat jullie de makers zijn van jullie werelden. De makers, zoals een producer die een film maakt of een schrijver die een roman schrijft. Of kies je meer voor een droom die jullie hebben bij nacht? Dit alles is jullie eigen creatie, vanuit het NU, of vanuit vorige levens.
Tijdslijnen verweven en spinnen zich nu samen, om terug in ontwarring te komen zonder "lading". Zonder ballast en zonder pijnlijke momenten en/of gegevens. Want dit is geliefden, wat jullie nu uitwerken. Jullie eigen geweven paden, beelden, levens, tijdslijnen. Deze ontwikkelen zich nu letterlijk.
Dit is wat jullie zo duidelijk voelen als weerstand, onvermogen, verdriet, pijn en noem maar op. Dit is een gegeven wat jullie "aangedikte ego's" jullie komen vertellen. Dit zijn de momenten van loutering en inkeer. Jullie ego's, houd ze dus te vriend, wil je? Daar zij jullie steeds de dienst van transformatie kunnen aanreiken. Neem dan ook de gelegenheid te baat en jammer niet steeds om je lot.
Geliefden, zie het vanuit dit prachtige gegeven, een oud tapijt wordt her-weven. Het kost moeite, het kost tijd, maar het kost jullie echt helemaal niets, als je dit vanuit de liefde voor jezelf organiseert, doet, transformeert.
Geliefden, het ga jullie goed! Wij spreiden onze, en jullie "innerlijke vleugels" om jullie heen.
Ik Aartsengel Michael, heb gesproken vanuit jullie Hoger Weten. 

Channeling Rita Pulmans.
© Copyright Rita Pulmans.
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst.
De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst en mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten