vrijdag, mei 16, 2014

Aartsengel Jophiel & Het IK BEN Collectief - Ontvang de Kostbare Schat van Jou♡ - 15 Mei 2014


Aartsengel Jophiel & Het IK BEN Collectief
De Schorpioen Volle Maan en Wesak Zegeningen - Ontvang de Kostbare Schat van Jou
15 Mei 2014 / Sarah Hillman
Geliefde vrienden en kameraden in LIEFDE en in Licht - hoe gezegend wij met jullie in deze tijden zijn. IK BEN Aartsengel Jophiel en ik breng de volledige harmonie van jullie collectieve IK BEN Aanwezigheid hier op geliefde Gaia in/naar een paar woorden voor jullie om deze prachtige Transmissie te helpen.
Geliefden, zoals altijd, gaat dit over dat JULLIE ontvangen. Jullie LIEFDE, jullie uitgebreide Licht, en het in/naar jullie fysieke gestalte te brengen, om jullie ervaring met gemak, met gratie te laten transformeren en aan te passen, en in/naar een immer meer vreugdevolle, gelukzalige en extatische uitlijning met jullie LIEFDE essentie.
Deze Maan, aan het einde van een intens krachtig portaal van transformatie - beginnend met de Equinox in Maart, omvat zowel een maan- als een zonsverduistering en een schitterend Groot Kruis, alsook zovele vele andere uitlijningen en reflecties van jullie ontvouwing die er in jullie luchten oplichten - de zaden dragend die ingezaaid werden door haar zuster - de Stier Nieuwe Maan - in/naar de werkelijke kern van jullie wezen. De tijd van Wesak is bezield met zegeningen op zegeningen op zegeningen, en deze Volle Maan ondersteund de opbouwende kracht van de opkomst en manifestatie van jullie licht op deze prachtige planeet, mijn vrienden - kunnen jullie voelen hoeveel Licht en LIEFDE in/naar jullie ervaring stroomt?
Geliefde harten, wij hebben veel gesproken over hoe deze reis aldus voor jullie uniek is, en jullie worden je er dus meer bewust van. Alleen jullie kunnen weten hoe jullie unieke reis hier ontvouwt - niet hoofdzakelijk met het openen van jullie geesten, maar ook door naar jullie liefdevolle harten te luisteren en deze te observeren en dat jullie dat jullie bewuste ervaring laten informeren. Zij brengen jullie zelven naar jullie toe, geliefden, en deze Maan helpt dat zeer diepgaand.
Geliefden, de Schorpioen energieën van deze Maan laten aan jullie zien de ongelooflijke dieptes waar deze reis jullie naartoe gebracht heeft, ongeacht hoe dit in de specifieken voor een ieder van jullie geweest is. De energieën van de Schorpioen gaan naar de diepste plaatsen om te transformeren, en zullen geen steen onomgekeerd laten om dat aldus te doen.


Echter, in deze tijd, is het een andere prachtige essentie van deze energieën die zeer relevant voor jullie is. En dat is het element van de verborgen schat. De Schorpioen energieën houden van geheimen. Deze verborgen grotten die onvertelde schatten en de belofte van hen vasthouden. En dit is dus een fundamentele levensreis, mijn lieve vrienden, omdat in waarheid, hoewel jullie verstand er van zou houden jullie anderszins te laten denken, willen jullie het niet allemaal in één keer weten. Het mysterie, het niet-weten, de anticipatie en de ontdekking is allemaal een intrinsiek onderdeel van de gelukzaligheid van het bewustzijn, geliefde meesters, en jezelf in ieder moment ontvangen is niet anders.
Neem in overweging, bij gelegenheden zoals verjaardagen wanneer je geschenken van jouw geliefden ontvangt - is de vreugde hiervan per se verbonden met het niet-weten wat je op het punt staat om uit te pakken, nietwaar? En je associeert het ontvangen van geschenken op deze vreugdevolle momenten als een wenselijke en liefdevolle ervaring, je maakt je geen zorgen of moet op voorhand weten wat je uit zult pakken. Je belt jouw dierbaren niet op om hen te vragen wat zij zullen komen brengen of dat je een rampenplan in actie zet voor het geval je per ongeluk iets gevaarlijks of griezeligs uitpakt…? Nietwaar?
En natuurlijk, lieve harten, dit is voor een ieder van jullie anders en sommigen van jullie mogen welzeker andere gezichtspunten hebben over het openen van cadeautjes! *lacht* Nochtans zien jullie onze analogie hier. In waarheid is het alleen maar jullie opeengestapelde overtuigingen van jullie ervaringen die jullie wat voor reden dan ook geven om minder dan gelukzaligheid te verwachten, minder dan vreugde, minder dan vrede bij de ontvouwing van jullie zelf. En wij begrijpen dit natuurlijk! Deze reis is de ultieme uitdaging voor jullie allemaal geweest, en wij houden dit diepgaand in ere.
Geliefde vrienden, er mag heel goed meer zijn om in vrijheid te stellen, er mag meer zijn van wat jullie voelen als uitdagende/beproevende tijden. En zij mogen er heel goed niet zijn. Maar mijn geliefden, dit maakt allemaal deel uit van het uitpakken van jullie zelf, het ultieme geschenk, en een uitpakken dat jullie aan het creëren zijn. Kunnen jullie weten dat onder de lagen, onder al het pakpapier van geloof en verhaal, dat daar het meest kostbare, meest goddelijke geschenk van alles is? En kunnen jullie weten dat dit geschenk hier en nu uitgepakt wordt, en nu, en nu, en dat je echt deze geschenkentrein van aflevering niet kunt laten ontsporen, die aan zal komen en jullie oneindige vrijheid brengt? Er is geen onderdeel van deze reis die niet waarlijk en in essentie voor jullie grotere vreugde is, jullie diepere gelukzaligheid, jullie uitgebreide kennis van LIEFDE, ongeacht hoe het ook aan mag voelen te midden van deze transformatie. Want JULLIE creëren dit voor jullie. Hoeveel kunnen jullie dit vertrouwen, lieve vrienden, vertrouwen in jullie zelf, jullie eigen LIEFDE?
Prachtige vrienden, wij hebben er geen interesse in om jullie te vertellen dit of dat te doen - jullie hebben zo hard en zo lang gewerkt om hier en nu te zijn en jullie hebben nooit echt instructies nodig gehad. Wij zijn altijd bij jullie geweest en stelden begeleiding en ondersteuning voor, nochtans zijn jullie degenen die alles gecreëerd hebben dat jullie zijn, en alles dat jullie ervaren, en alles dat jullie nu aan het ontvouwen zijn. En wij eren dat met al onze macht! Dit is waarom wij zoveel gedurende zo een lange tijd in jullie ervaring gesproken hebben, over soevereiniteit, over zelfliefde, over zelfvertrouwen, over het volgen van jullie eigen begeleiding, ongeacht hoe anders het mag schijnen te zijn voor de wereld die jullie zien en voelen.
Omdat, onze geliefde vrienden, wij weten dat dit is wat jullie wensen! Jullie wensen volledige vrijheid, een Gechristende belichaming, een Nieuw Tijdperk van LIEFDE-gemanifesteerd op deze prachtige planeet welke jullie THUIS noemen. En dus helpen wij jullie tot onze grootste capaciteit met ons perspectief en onze LIEFDE, en ons Licht en onze ongebonden waardering en toewijding aan ieder enkelvoudig moment en deeltje van jullie bestaan. Dit is jullie show, geliefden, kunnen jullie je er steeds maar weer opnieuw voor openstellen, wat het ook is dat het neemt? Door het allemaal toe te staan?
Prachtige vrienden, jullie zijn geen vreemden voor uitdagingen, en wij kunnen jullie de details niet vertellen van wat overgebleven mag zijn om te doen met het uitpakken van jullie ster-zelven in de vorm. Maar wij kunnen jullie wel vertellen dat het meest gemakkelijkste, meest gratievolle, meest vreedzame pad altijd voor jullie open is, en dat alles dat het nodig is openheid is. Het is toestaan. Zoals wij daar zo vele keren over gesproken hebben. Op dit punt, geliefden, kunnen jullie het oordelen loslaten waar jullie jezelf gewaar mogen worden, van wat toeschijnt te zijn een nooit-eindigend proces, van het voelen misschien, zoals, dat je nog niet volledig waardig bent, niet in staat bent om "het uit te werken", en gewoon met jullie verbijsterende, prachtige zelven te ZIJN? Kunnen jullie dit ZIJN, lieve vrienden, ongeacht wat jullie ook voelen?  
Dit is het geschenk van deze Maan, mijn vrienden, de geheime schat van jullie. Omdat in ieder moment JULLIE daar bij jullie zijn. JULLIE zijn degenen die jullie zelf liefhebben en ondersteunen en ontvouwen in/naar de Hemel op Aarde op ieder niveau, en jullie beginnen te transformeren in/naar ervaringen voorbij jullie voormalige bevattingsvermogen. En toch, sporen wij jullie met de diepste liefde aan, het meest kostbare geschenk is bedoeld gevonden te worden in de bijeenkomst van jullie zelf in ieder moment - in het ontvangen van deze moment-na-moment schat die JULLIE willen om te ervaren - in de ontdekking en het opnieuw ontdekken van dat jullie je eigen helden zijn, jullie eigen verlossers, jullie eigen cheerleaders, jullie eigen beste vrienden, jullie eigen dierbaren, jullie eigen paradijs-in-de-vorm. Jullie zijn alles dat er is. En ongeacht hoe gefragmenteerd en ongrijpbaar dit bij tijden mag schijnen te zijn, dit is altijd zo - jij ben altijd bij jou, in jouw liefde, in jouw licht, in jouw essentie, en het grootste comfort en de grootste mogelijkheid wordt altijd daar gevonden.
Kan jij jezelf hier ontmoeten in de grootst mogelijke intimiteit? De waarachtige werkelijkheid van Liefde? Degene die weet dat het immer alleen maar over JOU gaat? Jullie zijn de Liefde van jullie levens, mijn lieve vrienden, de ultieme geliefde, en alle geruststelling, comfort, ondersteuning en hoogste goed wordt gevonden in die binnenwaartse aandacht, dat innerlijke luisteren, die intieme communicatie met JOU.
Dus vraag om dit meer te ontvangen, als je daartoe behoefte voelt. Praat met jezelf, bedrijf de liefde met wie je bent met jouw aandacht en jouw intentie, en ontdek meer. Wees je eigen beste vriend, jouw eigen perfecte kameraad, en zelfs wanneer je aldus moe van het denken bent, weet dat je altijd daar bent en jezelf liefhebt, jou ontvangend, en dat je nooit weggegaan bent. Voor geen enkel moment ben je ooit alleen geweest. Want JIJ BENT HIER. In iedere cel, ieder moment, in iedere ademteug. Jouw Liefde.
Kan jij je openen voor de geschenken die jouw ervaring binnenstromen door steeds meer volledig open te gaan voor jou? Door jouw vreugde te vertrouwen om jou de weg te tonen, door beschikbaar te zijn om te ontvangen? Want wij zijn ook bij jullie, lieve vrienden, zoals jullie ook. En het wel of niet begrip hiervan is niet belangrijk vergeleken met de kennis, het gevoel van de LIEFDE welke WIJ samen ZIJN, altijd.
Dus wat voor schatten zullen jullie ontvangen vanuit het hart van deze Volle Maan? Wat brengt jullie IK BEN Aanwezigheid jullie, jullie LIEFDE, ingepakt in deze transmissie, deze dag, deze reis, deze doorgaande ontvouwing? Alleen jullie kunnen dat ontdekken, lieve vrienden, en het is onze vreugde om jullie te ondersteunen in ieder moment bij deze ontdekking. Doe een beroep op ons geliefden, voor overzichtelijkheid/duidelijkheid, voor ondersteuning, voor LIEFDE. En wij zijn immer daar.
IK BEN Aartsengel Jophiel, met het IK BEN Collectieve Aanwezigheid van JULLIE op Aarde, in diepste LIEFDE

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen