dinsdag, mei 06, 2014

Aartsengel Chamuel - De Weg van het Hart - 6 Mei 2014 / Ute Posegga-Rudel


Aartsengel Chamuel
"De Weg van het Hart"
6 Mei 2014 / Ute Posegga-Rudel
 
Geliefde Mensheid!
IK BEN hier om jullie mijn hemelse zegeningen te sturen om jullie harten tot rust te brengen. Ik ben de boodschapper van het hart, zodat jullie harten zich mogen openen.
Wanneer jullie harten open zijn, zijn jullie niet langer meer in het domein van de controleurs. Het is jullie hart die jullie in vrijheid stelt, die jullie vrijheid geeft van alle krachten van macht en controle. Die jullie eigen soevereiniteit verleent.
Als jullie, de mensheid, ontwaken vanuit jullie dromen van de geest, een geest welke nog niet verbonden en gevoed wordt door de kracht van jullie hart, dan verandert jullie wereld, dan verandert jullie leven, en alles wat geleden heeft, wordt vreugde. En alles, wat vervreemding, afscheiding, isolatie was wordt eenheid, wordt liefde, wordt eensgezindheid.
Er is geen weg, anders dan de Weg van het Hart, mijn geliefden, als jullie het alleen maar zouden begrijpen.
Er is geen techniek, er is geen intentie, er is geen strategie, er is geen middel, en er is geen weg anders dan de Weg van het Hart. Het is de Weg van God.

De woorden die ik spreek, ja, zij zijn woorden, nochtans zijn zij trillingen van het hart. Zij zijn heilige stromen die naar jullie toe stromen, naar jullie harten vanuit mijn hart. Het is de ogenblikkelijke en rechtstreekse communicatie tussen mijn wezen en jullie wezen.
Geliefde mensheid, alsjeblieft herinner je, alsjeblieft wordt wakker voor de schat die jullie zijn, voor het hart dat het teken van jullie Goddelijke ras is, het teken waaraan de mensheid in het universum herkend wordt.
Het is jullie hart, dat afscheiding beëindigt, dat verdriet beëindigt, dat het lijden beëindigt. Het is jullie hart welke de deur naar de vrijheid is.
Het verandert het oude paradigma en opent de deur naar een Nieuwe Wereld.
IK BEN Chamuel en ik kom naar jullie toe met deze boodschap van God. IK BEN de boodschapper van God, en ik kom naar jullie toe, de mensheid, die in waarheid een uitstraling van God zijn. Jullie zijn inderdaad God Geïncarneerd.
Ik eregroet jullie harten, Ik eregroet jullie eeuwige oneindigheid. En met de Gouden Straal welke het teken is van Gods boodschapper in mijn gestalte groet Ik jullie, zegen Ik jullie, Ik giet over jullie uit de Gratie/Genade van God! Zodat jullie harten mogen ontwaken en herinneren.
Dat jullie harten de deuren mogen openen naar jullie eeuwige vrijheid en vreugde, om de Liefde die jullie zijn, de God die jullie zijn te ontsluieren.
Wees Gezegend, wees Gezegend, wees Gezegend!
IK BEN Aartsengel Chamuel
 
Boodschap doorgegeven via Ute 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
_______________________________________________________________________________________
Copyright© 2014. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com  Please post your comments on my blog so that I can be aware of them.
Please share this message only together with this information and without changes, including the title. If you have questions, please contact me via
transformation33@gmail.com. Thank you.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen