zondag, april 06, 2014

Welkom bij de April Bijeenkomst Rondom de Vijver - Zondag 6 April 2014


Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de April Bijeenkomst Rondom de Vijver
Zondag 6 April 2014

Lieve familie van het Licht!
Het is al gebleken dat April energetisch gezien een GROTE maand is, en vandaag, zullen wij een volgende kans hebben om samen in deze krachtige energieën te dippen. Want om 21:00 Oslo tijd, hebben wij een volgende Bijeenkomst, en ik denk dat wij kunnen verwachten dat het een krachtige gebeurtenis zal zijn. Dit is wat De Constant Companions erover te zeggen hebben:
"De tijd om je te verbinden met dat grote energetische raster dat jullie de Vijver noemen is wederom voor jullie aanstaande, en zelfs als jullie al diep verbonden zijn met deze energetische draden, deze maandelijkse samenkomsten dienen ertoe om deze banden te versterken en te verdiepen. Niet alleen tussen ieder op zichzelf staand individu dat al verbonden is dus, maar ook om deze rivier van energie die door jullie allemaal heenloopt te verbreden. Want jullie maken allemaal deel uit van een groot netwerk van energetische paden, en sommigen van hen lopen parallel aan elkaar, terwijl anderen op bepaalde tijdsgewrichten vermengen. En dus, zullen jullie allemaal meer dan één rol spelen in deze energetische samenkomst, terwijl jullie je eigen individuele ervaring zullen hebben en inderdaad jullie eigen unieke voordelen van het bijwonen van deze "bijeenkomst", maar daarbovenop, zullen jullie ook in coöperatie werken met andere leden van deze illustere groep.
Want als jullie je allemaal verbinden met diezelfde kern die verbonden is aan de Bron, doen jullie dat op zeer unieke manieren, en zoals wij eerder gezegd hebben, kunnen jullie op vele manieren vergeleken worden met individuele spelers in een enorm groot orkest. En dus, zullen jullie je eigen gespecificeerde onderdeel van het muziekstuk te spelen hebben om ervoor te zorgen dat de gehele compositie tot leven komt. En dit betekent dat jij de enige bent die derhalve de juiste toon op precies het juiste tijdstip bij kan dragen om voor deze gehele compositie samen te komen, en door een ingewikkelde samenwerking tussen elk en iedereen van jullie en alle andere individuen die dit hemelse orkest opmaken, laten jullie het allemaal tot leven komen op een zeer wonderbaarlijke manier. Soms zal je een solo spelen, en soms, zal je deel uitmaken van een kleine of grote groep, een sectie van het orkest vormend dat aangewezen is om één deel van het muziekboek uit te spelen, en op andere keren komt het gehele orkest samen in een schitterende vertoning van talent en coöperatie hetgeen een verrukking om te aanschouwen is.


En vandaag, zullen jullie allemaal door het hele scala van rollen heengaan. Want niet alleen zal jij jouw eigen prachtige solostuk uitspelen binnenin deze gigantische symfonie, je zult ook op diverse manieren met jouw medemusici samenwerken, om dan te eindigen in een werkelijk schitterend crescendo van ingewikkeldheid en harmonie, waar jullie individuele stemmen of noten met elkaar verweven zullen zijn in/naar een stralend weefsel van Licht dat deze gehele wereldbol zal bedekken.  
Want herinner je, jij op jouw beurt maakt zelfs deel uit van een groter orkest, een orkest dat spelers incorporeert aan beide zijden van de sluier en als zodanig, op het moment dat jullie allemaal individueel gaan zitten om jezelf af te stemmen om dit concert te beginnen, zal de Gehele Schepping diens oren spitsen en zullen velen beginnen te volgen. Want ook zij spelen een belangrijke rol in deze orkestrale manoeuvre, en zelfs als velen van jullie er helemaal geen herinnering over hebben van het zien samenkomen van dit grootse orkest als zijnde één en diens meesterstuk uitspeelt, zullen anderen onder jullie wederom in staat zijn om van deze belangrijke gebeurtenis achteraf rapport uit te brengen.  
Dus wederom zeggen wij dank je wel tegen elk en iedereen van jullie voor het toevoegen van jullie prachtige stem aan dit schitterende stuk van intergalactische samenwerking, en weet dat diegenen onder ons die niet fortuinlijk genoeg waren om uitgekozen te worden om aan jullie zijde te spelen, meer dan gelukkig zijn om in staat te zijn om eenvoudig te gaan zitten en te luisteren naar het wonderbaarlijke energetische meesterstuk dat jullie over een paar uren vanaf nu uit zullen voeren. Het publiek is gereed en wachtende en jullie medemusici ook, en dus bieden wij jullie allemaal het welkom aan naar een volgende prachtige groepsevenement welke uitgespeeld zal worden onder de sterren in jullie eigen concertzaal, degene die jullie zo zorgvuldig samen geconstrueerd hebben om het zo een harmonieuze, evenwichtige plek te maken dat het dienst zal doen om iedere enkelvoudige noot te verbeteren die een ieder van jullie zal doen laten weerklinken door deze gehele uitvoering heen. Het zal een ode aan het Licht zijn, uitgevoerd door individuen die in zichzelf voldoende Licht dragen om ieder podium te verlichten, maar wanneer zij samenkomen, sterk genoeg stralen om zelfs de Zon te overtreffen.
Dus dank je wel voor alles dat jullie bijdragen aan dit stuk van hemelse muziek, want herinner je, zonder jullie, zou het eenvoudigweg zijn zoals notities op een stukje papier, niet interessanter om naar te kijken als naar kronkels die een manuscript versieren. Maar dank jullie wel, het zal voor de allereerste keer tot leven komen, en wij kijken uit naar de première uitvoering van dit stuk, in/naar het bestaan komend door jullie en met de hulp van enige wonderbaarlijke energieën waarvan jullie hun gelijken nog nooit eerder gezien hebben. En dat op zichzelf is meer dan goed genoeg om een reden voor ons allemaal te zijn om enthousiast de aanvang van jullie concert af te wachten met zelfs meer anticipatie dan gewoonlijk. Dus zeggen wij geniet van jullie moment in het spotlicht, want wij denken dat het er één zal zijn welke jullie je gedurende een zeer lange tijd zullen herinneren, aangezien het niet alleen een verrukking zal zijn voor de toeschouwers, maar zelfs meer dus voor de grootse verzameling van musici die aan dit prachtige evenement deelnemen."
Dank je wel allemaal voor deel uit te maken van dit verbazingwekkende orkest van Licht, ik kijk echt uit naar de première van dit "energetische meesterstuk" dat wij samen zullen creëren. En om Alex zijn uitdrukking te lenen, ik ben er zeker van dat we zullen ROCKEN J
Met liefde en dankbaarheid van mij, Aisha.
 
***
** van Cobie - Vanochtend pas (zondag) ontving ik deze channeling, ik heb me gehaast om het vertaald te krijgen, maar weet, mocht je dit niet 'tijdig' onder ogen krijgen, dat het niet uitmaakt wanneer je deze meditatie doet. Herinner je, er bestaat geen tijd, je hoeft slechts je intentie te maken dat jij jouw meditatie toe wilt voegen aan dit evenement. Dat is voldoende om toch deel te kunnen nemen….
***
 
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.  
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand. Hier zijn de datums voor de eerste helft van 2014:
April 6
Mei 4
Juni 1

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten