dinsdag, april 08, 2014

Volg Vreugdevol Jouw Pad, Maar Alleen Jouw Pad - 8 April 2014 / Brenda Hoffman


Volg Vreugdevol Jouw Pad, Maar Alleen Jouw Pad
8 April 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie staan jullie dagen toe om zonder veel verwachtingen te stromen, wetende dat astrologische conjuncties jou wel of niet mogen beïnvloeden en dat er veel meer astrologische en menselijke evenementen zullen zijn die dat wel zullen doen, terwijl je verder verhuist in/naar jouw nieuwe wezen/bestaan.
Maar als jij onder diegenen bent die dergelijke evenementen volgen met een beetje bezorgdheid - schaduwen van jouw 3D overtuigingen toen evenementen vaak beangstigend waren - weet alsjeblieft dat angstige evenementen er niet langer meer zijn.
Het is goed en wel dat je de sterren volgt, ongeveer zoals je de seizoenen van jullie geliefde Gaia volgt. Maar het volgen van de sterren betekent niet dat ieder evenement een negatieve impact op jou zal hebben, niet meer dan dat iedere lentebloem stuifmeel produceert hetgeen allergieën tot actie aanzet. Als iets dergelijks waar was, dan zou met vrees aan de lente gedacht worden in plaats van met liefdevolle anticipatie.
Jullie sterren zijn indicatoren, maar geen concrete vormen waar je bewust of onbewust aan vast moet blijven plakken. Net zoals je ofwel van de lente mag houden of de lente-regens en bloemen ongerieflijk en oncomfortabel vindt.
 
Maar dan, realiseer jij je dat als iedereen een bepaald evenement verwacht, zoals het resultaat van deze astrologische aspecten van april, dat evenement zich dan voor zal doen? Als jij jouw innerlijke-kracht verhoogt, worden jouw verwachtingen creaties.
Aldus zal het zijn dat velen zullen ontwaken in deze april omdat jullie, als een groep, iets dergelijks projecteren/creëren.
De channeling van deze week gaat niet noodzakelijkerwijs over de astrologische evenementen van april, maar in plaats daarvan dat jullie macht veel duidelijker en meer beschikbaar is dan voorheen. De frase, "Wees voorzichtig met wat je wenst" wordt dagelijks steeds belangrijker.
Voorafgaand aan deze Nieuwe Aarde, hadden jullie een buffer tussen jullie wensen en de creatie. Voor velen, gaat deze buffer door voor persoonlijke creaties die niet schijnen te gebeuren zoals jij dat wilt. Maar voor wereldwijde stukken, is jullie gecombineerde macht veel sneller en gefocust dan dat jullie je nu voorstellen.
Natuurlijk, dat concept zet onmiddellijk diegenen in werking die wensen om het milieu te redden of om oorlogen, honger, financiële ontbering of wat voor andere wereldzaak die JUIST lijkt te zijn te stoppen. Maar net zoals het individuele zorgdragen-voor van het verleden is, is het wereldwijde zorgdragen-voor ook van het verleden.  
Als jij de vreugdevolle drang voelt om te helpen de Aarde te reinigen (hetgeen niet anders is dan dat voor een vriend of familielid te doen), ga er alsjeblieft mee door. Maar als je het doet omdat je het gevoel hebt dat je dat zou moeten, beweeg jij jezelf, diegenen die het raakt en Gaia af van de vooraf-bepaalde paden.
Het is niet langer passend om te doen wat jij denkt dat juist is voor anderen - of het nu een vriend of Gaia is. De enige rol waar je zeker van kunt zijn is die rol waar jouw innerlijke-wezen jou in liefde en vreugde naartoe dirigeert.
Zouden moetens, zorgdragen-voor en slachtofferschap maken niet langer meer een deel van jouw wezen uit.
Velen van jullie voelen de behoefte om diegenen te helpen die jullie volgen. Als je een leider bij de verkenners bent, is iets dergelijks een actie die de zorgdragen-voor rollen, die je gedurende eonen speelde, voortzet. Maar als je een leider van een treinwagen/karavaan bent, ben je op het juiste pad. En de enige manier om te weten wat voor jou waar is, is wat jou vreugde schenkt.
Misschien heb je nog niet de Nieuwe Jij in ogenschouw genomen en ben je slechts de jij van gisteren aan het repliceren. Of misschien heb je een nieuwe richting - in 3D zou je uitermate egoïstisch geweest kunnen zijn - en heb je nu het gevoel van een behoefte om hulp te verstrekken aan diegenen die ontwaken. Alleen jij weet het - en jouw enige barometer is hoe jij je voelt.
Hetgeen ons terug laat keren naar de frustraties en kwaadheid van velen richting diegenen van jullie die niet zorgdragen-voor de Aarde of anderen - hoewel je geen innerlijke behoefte hebt om het systeem te veranderen, om dat aldus te doen. Daar zijn diegenen die het wel doen. Sta hen alsjeblieft toe om hun pad te vinden hetgeen moeilijk zal zijn als jij in een martelarenrol voort sjokt op hun pad.
Tenzij jouw volledige hart in jouw acties is, vertraag je zeer zeker diegenen die een liefdevolle behoefte voelen om te helpen. Adresseer deze kwesties die belangrijk en liefdevol voor jou zijn. Anderen zullen hetzelfde doen. Dit overgangsplan is alles-omvattend. Jouw enige rol is om jouw vreugde te vinden en te volgen.
Je programmeerde jezelf voor op een specifieke actie of acties. Deze onderbewuste programmeringen kunnen nu alleen door jouw vreugde vastgesteld worden. In de nabije toekomst, zal je het op een bewust niveau weten. Maar nu nog, ben jij je nog niet volledig bewust van wie je bent en wat je wenst te bereiken. Want niet alle stukjes van deze overgang werden aan jou geopenbaard.
Het is alsof wanneer je leert te lezen en je niet weet wat types van materialen voor jou van interesse zullen zijn in de toekomst - fictie, geschiedenis of technische materialen.
Hoewel jullie Nieuwe Aarde gebieden van interesse iedere dag meer verfijnd worden, zijn zij nog niet uitgehard.
Het is niet passend voor jou om iets te doen omdat je gelooft dat je een slecht persoon bent voor het aldus niet te doen - dat je iets zou moeten doen aan het milieu, diegenen die verhongeren, de politiek, onderwijs of ieder ander gebied. Doe het alleen als het jou vreugde geeft. Anderszins, vervul jij niet jouw rol en blokkeer jij het pad van diegenen wiens rol het wel is.
Dit is niet het tijdperk van de zouden moetens, zorgdragen-voor of slachtofferschap. Deze overgang is een paradigmaverschuiving die jullie creëerden voorafgaand aan het betreden van de Aarde in dit leven en vele andere levens.
Sta jezelf toe te weten dat je volledig capabel bent om jouw rol te volbrengen - maar alleen jouw rol.
Spring niet tussen de paden in. Voel niet de noodzaak om te vertragen zodat anderen bij kunnen komen. Focus je op jouw vreugde en alles zal op z'n plaats vallen - hoewel iets dergelijks nu voor velen tegen de intuïtie in schijnt te gaan. Niet omdat het verkeerd is, maar omdat het kennis ontkent dat je de afgelopen paar eonen op de Aarde assimileerde.
Zo zij het. Amen. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten