woensdag, april 02, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van April 2014


April 2014 Boodschap
 
Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van April 2014

Gechanneld door: Jen Eramith MA 
 

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in april 2014 verwachten?
Zo ver als het de collectieve energie betreft, is dit een heilige maand en een gezegende tijd. Ongeacht van wat voor religie of uitoefeningen dan ook, is er een gevoel dat de energie in het bijzonder gezegend, heilig en devoot is in deze tijd. Dit betekent noodzakelijkerwijs niet dat je stil moet zijn, maar je wordt aangetrokken tot diepere spirituele waarheden en een sterkere verbinding met Spirit.
Het zal belangrijk zijn dat een ieder van jullie, op jullie eigen manier, een sterke spirituele uitoefening heeft deze maand. Er is een diepere spirituele verbinding beschikbaar voor de mensheid. De planeet zelf heeft een hogere capaciteit om de spirituele verbinding te ondersteunen, omdat zovelen van jullie door Verlichting heengegaan zijn en voldoende van jullie grote levenslessen geleerd hebben en een hogere capaciteit voor Liefde ontwikkelden. Dit betekent dat jullie allemaal een sterkere intuïtie, krachtigere verbindingen met anderen en een meer uitgebreide ervaring met Liefde nu dan ooit tevoren op de Planeet Aarde kunnen hebben. Deze maand, zal de spirituele verbinding die zovelen van jullie in jullie persoonlijke levens opgebouwd hebben een collectieve energie worden. Het is alsof het online komt en beschikbaar komt na zolang te zijn opgebouwd.

 
Deze maand, zullen jullie intense spirituele activiteit gewaarworden. Als jij je overweldigd voelt, doe dan langzamer aan en ontwikkel een spirituele oefening die je helpt om je binnenin geaard en stil te voelen. Als jij je niet overweldigd voelt, kan jij je spiritualiteit in/naar een meer verkwikkende plaats brengen. Probeer nieuwe dingen uit, en breidt jouw uitoefeningen uit om iets meer uitdaging te omvatten. Bijvoorbeeld, als je altijd een bepaald soort van meditatie gedaan hebt, probeer iets dat voor jou meer uitdagend is. Als je bepaalde onderwerpen of conflicten in jouw liefdevolle relaties altijd ontweken hebt, probeer dan enige van deze dingen nu te adresseren. Probeer om jouw relaties te beheren, jouw werk, jouw fysieke lichaam, en ieder aspect van jouw leven vanuit een plaats van hogere spirituele waarheid. Verplicht je te doen wat echt goed voor jou is op een hoger niveau, in plaats van wat goed voor jou is op de korte termijn of vanuit een kleiner perspectief.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Meditatie zal in deze maand bruikbaar zijn. Het is belangrijk dat je iets aan oefening hebt dat jou helpt om binnenin jezelf stil te zijn en in staat te zijn om jezelf te voelen als iets groters dan slechts jouw gedachten en jouw emoties. Alles dat jou helpt dit te doen, inclusief gebed, chanten, zingen of meditatie, zal heilzaam zijn.
Een andere activiteit die zeer heilzaam zal zijn deze maand is om deel te nemen aan groepsspiritualiteit. Neem in overweging om naar een kerk te gaan, naar een yoga klas, je aan te sluiten bij een groep voor meditatie of spirituele discussie, of andere van dergelijke activiteiten. Alle groepsinspanningen nemen deze maand een speciale kracht/macht aan, specifiek activiteiten die je helpen om naar spirituele waarheden te kijken. Groepsdynamica is deze maand belangrijk en het ontwikkelen van een groepsenergie zal krachtiger zijn deze maand dan dat het gewoonlijk is.
Terwijl de energie deze maand gaat over de verbinding met Spirit, en het verbinden met Spirit zal voor jou als een individu uiteindelijk gebeuren, de manier waarop je dat met anderen deelt neemt een speciale betekenis aan deze maand. Zolang als je zorgt voor jouw individuele spiritualiteit, streef dan groepsactiviteiten na die helpen jouw individuele spiritualiteit te verbeteren… 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations.
It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten