maandag, april 07, 2014

Shanta Gabriel / Aartsengel Gabriel - De Roltrap van April naar het Nieuwe Leven - 5 April 2014


Shanta Gabriel Geïnspireerd door Aartsengel Gabriel - 5 April 2014
De Roltrap van April naar het Nieuwe Leven
Jouw Gyroscoop op de Weg Meenemen 
Dierbaren,

April binnengaan is zoals het stappen op een energieke, hoog-vermogende Kosmische Roltrap. Dit vereist de loslating van hectische mentale en fysieke activiteit met de bereidheid om jezelf in/naar een uitgebreid besef van het nieuwe leven te laten dragen dat bezig is op de Aarde te ontwaken. Of je nu tegenwerkt en probeert om terug omlaag de trap af te lopen of probeert sneller te gaan door omhoog te rennen, de snelheid en de beweging van de roltrap zal niet veranderen, en je zult alleen stress in jouw innerlijke wezen gecreëerd hebben.
Het is veel beter je over te geven aan de stroming van deze Roltrap van het Nieuwe Leven, zeer duidelijk zijnd over wat je wilt ervaren wanneer je aan het einde van de maand van de roltrap afgaat. Oh, je mag misschien niet weten hoe het eruit zal zien, maar je weet zeer zeker diepgaand de ervaring die je wilt voelen, omdat jouw intenties zeer duidelijk zijn. Die diepe kracht van Wel-Zijn binnenin, het gevoel van Kalme Zekerheid wat jou naar ieder moment kan brengen, dat uitgebreide perspectief dat jouw Alert en Bewust over jouw mogelijkheden achterlaat: alle kwaliteiten van het bewustzijn die je wenst om jouw leven mee te vullen, deze zijn de frequenties die je vast moet houden als je de Kosmische Roltrap beloopt die April aanbiedt.
Hier is jouw grote kans om jouw Gyroscoop op de weg mee te nemen! Die innerlijke balans die je met de Equinox in jouw wezen indronk heeft jou een krachtig gereedschap gegeven om de onvermijdelijke ups en downs van de vurige rijken van April te navigeren. Wanneer je de vooruitgang boekende intentie uitgezet hebt om jouw innerlijke gyroscoop toe te staan te functioneren als een volledig-verlicht hulpmiddel in het centrum van jouw zonnevlecht, zullen de aanpassingen automatisch zijn, zonder jouw volledige focus of aandacht nodig te zijn.
 
Wij bieden jullie ook toegang aan tot de Violette Vlam welke in december 2012 in het hart van de gehele mensheid aangestoken werd. Deze Violette Vlam biedt jou de bekwaamheid aan om alle disharmonische energieën binnenin en rondom jouw gebied van activiteit te transmuteren als je door deze nieuwe wereld die jullie allemaal ervaren navigeert.
Er zijn vele gebeden en affirmaties die gedurende honderden aan jaren uitgevaardigd werden. Zij kunnen gebruikt worden om het ego te onderscheppen als het probeert om diens macht te demonstreren en de duidelijke stroming van energie werkend binnenin jouw roltrap deze maand verstoord. Het ego is niet comfortabel met het zich overgeven aan de stroom van Gods Liefde hetgeen in en door jou heen werkt. Daar is de gewoonte van het iets te moeten DOEN, WAT DAN OOK, om het ongemak te stoppen van het onbekende proces waar jullie allemaal bij betrokken zijn, als de Evolutie van Bewustzijn aan het werk.  
Dit is de tijd waar jullie op gewacht hebben - de ascentie van de mensheid naar de Harmonie van Alles Dat is. Jullie ervaren een nieuwe wereld ontwaking in de 5de Dimensie. Breng wat je geleerd hebt in het huidige moment en laat deze gereedschappen jou ondersteunen terwijl je op de Kosmische Roltrap van jouw leven gedragen wordt. Het zal zijn zoals jij het maakt - zoals jij verordent, zo zal het zijn.
Een zeer eenvoudige Violette Vlam decreet wordt aangeboden die jullie uit het hoofd kunnen leren en kunnen gebruiken om de impulsen en patronen van jullie egoïstisch denken te transmuteren. Het doet een beroep op jouw IK BEN Aanwezigheid, het grotere eeuwige deel van jou dat jouw Ziels reis door het leven heen verlicht. Wanneer jij jezelf toestaat om je te koestern in deze Goddelijke aanwezigheid en de Liefde te ontvangen, is jouw begeleiding volledig geëngageerd en voor jou werkend. Je kunt beginnen te vertrouwen dat je een deel bent van het Oneindige Wezen dat versmelt met jouw meest menselijke zelf en Licht op de planeet verankert. Deze affirmatie zal jouw geest verstillen en jouw hart toestaan om meer van de Goddelijke Liefde te brengen waarnaar je in jouw leven een sterk verlangen hebt.  

IK BEN die Violette Consumerende Vlam dat alle meesterschap en Alle Macht is om alle dingen hier en nu in/naar Goddelijke Volmaaktheid te veranderen. IK BEN die IK BEN, hier in actie, Nu en Voor Altijd. Almachtige IK BEN. Almachtige IK BEN. Almachtige IK BEN.

Hoewel zij onaangenaam en kunstmatig aan mogen voelen, ontwaken deze levendige affirmaties sluimerende herinneringen van Eenheidsbewustzijn en lijnen jouw denken uit met de Goddelijke Gedachte. Wanneer je hen herhaalt, zal je een grote verbetering in jouw bekwaamheid ervaren om gefocust op de Waarheid te blijven en datgene wat in Harmonie is met jouw Zieldoel. Zoals geopenbaard door de Geascendeerde Meesters door de eeuwen heen, zijn de studenten van het Licht die de decreten behulpzaam vinden gezegend in het proces van vrijheid, wat balans in/naar jullie centrum brengt - en waardoor je ontwaakt, alert en bewust bent.
Nieuw Leven ontvouwt zich tijdens de maand April op deze Kosmische Roltrap van het Leven. Je kunt op koers blijven met jouw geest en hart in uitlijning met de grote IK BEN die je bent. En Zo Zij Het. 

Shanta Gabriel
Geïnspireerd door Archangel Gabriel
April 1, 2014

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten