dinsdag, april 22, 2014

Michael en de Raden via Ron Head - 21 April 2014


Michael en de Raden
…Sta het Volledige Potentieel toe van Wat van Jou is om Geaccepteerd te worden.
21 April 2014 / Ron Head

Wij hebben nu met jullie, door dit kanaal heen, gedurende twee jaren gecommuniceerd. Jullie zijn een publiek geweest dat zowel gegroeid als loyaal gebleven is, terwijl de duidelijkheid en het doel van deze boodschappen groeide. Sommigen hebben hun ontsteltenis tot uitdrukking gebracht dat de boodschappen minder in aantal nochtans langer geworden zijn. Bij tijden is dit verschuldigd geweest aan veel ander werk (van Ron) dat begonnen is, en dit zal niet veranderd worden. Wij zijn, echter, rustig hier geweest gedurende bijna deze volledige maand. Wij hebben jullie toegestaan te assimileren en om respijt te hebben van de energetische getijdegolf, tenminste zoveel als mogelijk. De meesten van jullie kozen ervoor om door te gaan met zoeken naar wat voor informatie dan ook dat jullie sowieso konden vinden, en dat is een goed iets. Het laat jullie vastberadenheid en toewijding zien.
Nu keren wij terug. Dit zal een nogal korte boodschap zijn, maar geen onbelangrijke boodschap. De nieuwe bronnen die jullie gevonden hebben, of in sommige gevallen, waar jullie meer op zijn gaan vertrouwen, vertellen jullie over de immense en belangrijke en op handen zijnde verandering welke nu voor jullie aanstaande is. Wij zijn nu hier om jullie te vertellen dat dit absoluut waar is. Het Universum begiftigt jullie met een uitlijning van energie welke nog niet eerder gezien werd. En het resultaat hiervan zal zijn wat jullie je nog niet eerder voorgesteld hebben. Wij geven jullie geen waarschuwing. Wij geven jullie een eerbewijs. Wij verlengen onze oprechte felicitaties.


Wij hebben nog één laatste ding om aan jullie aan te bevelen aan het begin van jullie "wilde rit". Dit is waar jullie gedurende vele, vele levens om gevraagd en gebeden en voor gewerkt hebben. Jullie weten nu zo onderhand dat heel veel van deze zaken niet naar jullie fysieke zelven komen zonder enig ongemak. Jullie weten ook dat het jullie aard is om ongemak en twijfel te voelen wanneer dingen rondom jullie heen beginnen te veranderen. Jullie weten dat daar diegenen rondom jullie heen zijn die er zeker van zijn om alle alarmbellen in werking te moeten zetten en alle angsten waartoe zij in staat zijn naar boven halen. Daarom wensen wij om jullie eraan te herinneren om jullie diepste innerlijke zelven te bezoeken en in een plaats van acceptatie, dankbaarheid en weten te zijn dat het resultaat van dit alles zal zijn wat jullie je voorgenomen hadden en niets anders.
Het zal het piepkleinste van aanvangen zijn, en toch, wat er zich voor een ieder van jullie voordoet heeft het potentieel om verbazingwekkend te zijn. Open jullie armen. Open jullie harten. En sta het volledige potentieel van wat van jou is toe om geaccepteerd te worden. Laat dankbaarheid jouw wachtwoord zijn. Het zal nu niet weer zo lang duren voordat wij weer spreken.
Goedendag, dierbare vrienden.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten