donderdag, april 17, 2014

Karen Dover - Aflevering van de DROOM in WAARHEID - 15 Maart 2014


Karen Dover
Aflevering van de DROOM in WAARHEID
15 Maart 2014

Voor velen van jullie mogen de afgelopen paar lineaire dagen toegeschenen hebben inderdaad zeer intens te zijn, met energieën bewegend en uitbreidend op snelheden die nooit eerder in dit jullie menselijke gestalte op de planeet Aarde ervaren werden. De emoties die binnenin jou naar boven kwamen mogen voor jou als een verrassing gekomen zijn en nochtans worden zij aan jou getoond zodat je ze in vrijheid kunt stellen en los kunt laten, want de menselijke levenservaring hier op deze planeet is nu in WAARHEID in volledige uitbreiding. Dit zal toezien op vele veranderingen die tevoorschijn komen op een menselijk bewust wakend geestesniveau hetgeen tegengehouden werd van de volledige ontvouwing wat verschuldigd is aan het residu van de oude 3d Aarde gecreëerde frequenties. Het moet herinnerd worden dat de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid BINNENIN de frequenties van het UNIVERSUM van 3 zat, het "barsten van de bubbel" van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid is energetisch, maar ALLE energetische frequenties worden door jullie/jou menselijke voertuig verwerkt, aangezien je deze energetische frequenties niet kunt "zien", mogen jouw menselijke logische verstand en jouw blote menselijke ogen geprobeerd hebben jou ervan te overtuigen dat de laatste paar lineaire dagen "nog steeds hetzelfde, nog steeds hetzelfde" waren. Dit mag tot een diepe verwarring geleid hebben en in vele gevallen tot een diepe paniek, aangezien jij je dan beweegt in/naar het proberen om aan ZELF te 'bewijzen" dat iets belangrijks zich aan het voordoen is zonder 'fysiek" bewijs als 'bevestiging".
Deze uitbreiding is ingesteld om dramatisch toe te gaan nemen, de PUSH wordt door velen van jullie gevoeld die nu niet langer meer in staat zijn om zich vast te houden aan de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid op IEDER niveau van jullie Wezen. Voor mij persoonlijk zagen de laatste paar lineaire dagen erop toe dat ik moest rusten en niet in staat was om ook maar iets te doen behalve rusten en verwerken. De energieën die binnenstromen vanaf laat op zaterdagavond zijn alleen nu volledig verwerkt en verankert. Fysiek zag dat erop toe dat ik buitengewoon duizelig en gedesoriënteerd was, eenvoudige dingen zoals mezelf aankleden schenen een mammoet taak voor mij te zijn aangezien iedere beweging erin resulteerde dat ik omviel/dat de kamer in het rond draaide. De overweldigende behoefte aan slaap en om stil te zijn moesten in ere gehouden worden. Ik ben eerder door deze energetische patronen heengegaan, echter, nooit tot de intensiteit die ik de afgelopen paar lineaire dagen gevoeld heb. Dus ik wist dat ik MET mijn menselijke voertuig moest werken en er niet tegenin moest gaan. Dit presenteerde uiteenlopende "uitdagingen" op een zeer logisch menselijk geestesniveau, met één oog op de kalender en de andere op een huis dat gedemonteerd en ontbonden moet worden voorafgaand aan mijn fysieke verhuizing. Nochtans kon ik de beweging en de verschuiving voelen en terwijl ik mijn menselijke voertuig en diens behoefte aan slaap eerde, begonnen toen de "lamp" momenten aan mij getoond te worden. Ik begon de behoefte van mijn ZIEL te begrijpen om volledig los te laten op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau.

Aangezien er niets is dat meegenomen kan worden in/naar de NIEUWE AARDE werkelijkheid, moet ik dan accepteren dat alles van mijn "oude" leven nu tenietgedaan is, dit vertaalt zich op een zeer fysiek niveau met alles dat ik "bezit" want ik vaar nu uit naar een ander continent, een nieuw land voor mij met een nieuwe manier van leven en zijn. De hoeveelheid aan "puzzels" welke mijn logische menselijke verstand aan mij presenteerde gedurende de afgelopen paar lineaire dagen is verbijsterend geweest en ik moest eraan werken om in balans te blijven, want ieder stukje zal ontbinden als ik ernaar toe stap, alleen werken met dat wat het universum recht voor mij plaats in het NU moment zal erop toezien dat ik volledig verhuis in/naar dat wat ik gedroomd heb en dat zich nu ontvouwd. Proberen het enorme grote plaatje "op te lossen" werkt tegen mij aangezien ik vanuit deze uitkijkpost niet alle stukjes heb, noch heb ik hen nodig want ik LEEF een nieuwe levensERVARING, alle stukjes te hebben zou de feitelijke ERVARING tenietdoen.
Het is dit "presenteren van de puzzel" dat velen van jullie in een ogenschijnlijke chaos mag hebben, je hebt het niet NODIG dat ieder stukje van de DROOM aan jou getoond wordt, je bent hier om de menselijke levensERVARING te LEVEN, dit is in directe tegenstelling tot de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid waar jou GELEERD werd hoe er binnenin te LOPEN, dit is niet hetzelfde als dat wat je creëert in WAARHEID te leven, en dit moet zowel geaccepteerd als volledig verankerd worden. Alleen in het volledig verhuizen in/naar de uitbreiding, zal jouw leven op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau op wat voor manier dan ook helemaal zin maken. Multi- en Interdimensionaliteit staan toe voor een grote verhuizing in ALLE richtingen in ALLE momenten tegelijkertijd, begrijpen dat jouw externe wakende werkelijkheid in een hartslag kan en ZAL verschuiven is de sleutel om met deze energieën te werken.
Terwijl ik nu volledig in/naar een nieuw leven in een nieuw land verhuis met een nieuwe man en een nieuwe familie, moet ik dan ook accepteren dat mijn manier van "werken" zich nu ook uit zal breiden en verschuiven. Mijn energie is aan het verhuizen en uitbreiden om mijn externe wakende werkelijkheid te accepteren en te omhelzen. Aan deze zijde kan ik voorbij het einde van deze lineaire week geen persoonlijke één op één sessies meer accepteren, en de websites zullen geüpdate worden na deze periode om over deze verhuizing te reflecteren. Voor diegenen van jullie die zich met mij moeten verbinden op dit niveau, zou ik willen vragen dat jij je nu met me verbindt aangezien ik duidelijk gegidst wordt dat mijn werk nu zal gaan uitbreiden en dat de één op één sessies niet langer meer een optie zullen zijn.
Ik zal doorgaan mijn blog te updaten en zal doorgaan de websites te updaten, maar daaraan voorbij op dit moment laat ik los. Ik omhels mijn nieuwe leven volledig en ik stuur veel liefde naar mijn man die nu volledig naar het centrale podium van mijn leven verhuist, Casey er wordt voorbij ieder maatstaf van je gehouden en ik ben waarlijk gezegend om jou in mijn leven te hebben, ik houd van jou en ik accepteer volledig de veranderingen waar wij nu mee werken om ons leven samen in WAARHEID te creëren.
Voor diegenen die zich met mij verbonden hebben en met mij samenwerkten op een zeer persoonlijk niveau in de UK (Verenigd Koninkrijk). Ik stuur jullie veel liefde en vele zegeningen terwijl jullie nieuwe paden zich openen en rondom jullie, door jullie en binnenin jullie verlichten. Voor diegenen die mij persoonlijk in de USA kennen, kijk uit, ik kom eraan! J
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/   
         
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen