dinsdag, april 01, 2014

Jullie hebben een Nieuwe Fysieke Vaardigheidsset - 1 April 2014 / Brenda Hoffman


Jullie hebben een Nieuwe Fysieke Vaardigheidsset
1 April 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Jullie ervaren waarschijnlijk nieuwe gedachten en sensaties. Niet jullie allemaal zullen hetzelfde voelen of bespeuren, maar weet dat jullie toegang verkregen hebben tot meer informatie dan dat slechts een paar dagen geleden waar was.
Sommigen van jullie zullen kleuren binnenin kleuren bespeuren of muziek binnenin muziek. Anderen zullen meer weten. Anderen zullen zich voelen alsof zij aan het wegdrijven zijn en nochtans van de Aarde blijven. En nog weer anderen zullen dingen van de Aarde horen die voorheen niet waarneembaar waren.
Terwijl jullie fysieke wezen verschuift of vaardigheidssets toevoegt, zou je hoofdpijnen, slaappatronen die verschuiven of de behoefte om te rusten kunnen ervaren.
Deze laatste energie uitbarsting was gericht op jullie fysieke wezen. Het laatste stukje in de puzzel van de nieuwe jij. Misschien herinner jij je vroegere channelings waarin wij omschreven dat jullie nieuwe wezen voortgang was om jullie spirituele wezen te verschuiven, dan het emotionele en uiteindelijk jullie fysieke wezen.
Aldus gebeurde het dat geavanceerde Lichtwerkers hun fysieke wezen in de laatste paar dagen dramatisch verschoof.

Diegenen die net ontwaken zeven hun weg door hun spirituele wezen heen. Vandaar hun nieuw-ontdekte interesse in reïncarnatie, tarot, astrologie, channeling, religieuze leringen of wat voor informatie dan ook dat tot hun spirituele wezen spreekt.
Jullie, echter, ontdekken nieuwe vaardigheden binnenin jullie fysieke wezen. Een beetje zoals het stripboek karakter Superman en zijn x-ray visie. Want als jij toegang verkrijgt tot jouw nieuwe fysieke vaardigheden, zal je opmerken dat jouw wezen op manieren verandert die misschien nog niet in Nieuwe Aarde materialen geadresseerd werden.
Je bent jouw fysieke, emotionele en spirituele vaardigheden aan het combineren om het pad dat voor jou juist is te creëren. Aldus is het dat jouw vaardigheidsset compleet is … tenminste voor nu.
Je gaat door om deel uit te maken van het geheel, van de Ene. Maar jouw cellen delen zich op in/naar de unieke entiteit die jij bent … de jij door jou aangegeven voorafgaand aan het betreden van de Aarde in deze levensspanne. Voorafgaand aan deze vorige energie uitbarsting, waren jullie een massa van cellen die weinig anders waren van de andere massa's van cellen die deel uitmaken van de Ene.
Je kunt jezelf niet langer meer op wat voor manier dan ook met anderen vergelijken inclusief jaloezie, verlegenheid of wat voor emotie dan ook die jij in het verleden gebruikte om jezelf te vertellen dat anderen vaardiger of beter dan jij waren.
Jij bent nu een uniek individu. Sommigen van jullie zullen van planeet naar planeet huppelen. Anderen zullen jouw vaardigheden met andere wezens integreren om een nieuw geheel te creëren. Of andere activiteiten waarvan jij je nog niet bewust bent.
Dit is waar de snel bewegende rivier zich vertakt in zijrivieren … ieder met diens eigen schoonheid en taak.
Op het één of andere punt, zullen de zijrivieren zich weer bij het geheel aansluiten. Maar niet nu. Nu is de tijd om jouw rol op te eisen via jouw nieuwe fysieke zintuigen.
Er is geen noodzaak om anderen te consulteren om vast te stellen of je het juist hebt want zij weten minder over jouw pad dan jij.
Sommigen van jullie claimen dat jullie er geen idee van hebben wat met jullie nieuwe vaardigheden te doen. Het is tijd voor jullie om naar jullie innerlijke wezen te luisteren. Want jullie innerlijke wezen is jullie goeroe, jullie leraar.
Je mag je eerst wat onsamenhangend voelen, maar alles zal op z'n plaats vallen wanneer jij jezelf eenmaal voldoende vertrouwt om jouw vreugde te volgen.
Velen van jullie zullen jullie nieuwe vaardigheden opmerken en het gevoel hebben dat je het aan de Universums verplicht bent om ogenblikkelijk in jouw nieuwe bekwaamheden te springen. Iets dergelijks is niet waar. Sta jouw innerlijke-wezen toe om jou op de manier te dirigeren die voor jou en de Universums het beste is. Misschien is een onderdeel van jouw nieuwe Vaardighedenset om een leuk boek te lezen of een film te bekijken.
Nu denk je dat het hebben van plezier een verspilling van tijd is. Dat je onmiddellijk jouw vaardigheden op moet eisen en moet werken aan wat het ook is dat jouw rol is. Iets dergelijks is een 3D gedachte. Misschien moet jouw lichaam zich een klein beetje aanpassen voordat jij je nieuwe vaardigheden uit gaat testen. Misschien door in/naar iets te springen vanwege een schuldgevoel of "zou moeten", raakt jouw vaardigheidsset voor een poosje zoek.
Er zijn geen 'zouden moetens'. Jouw innerlijke-wezen zou jou kunnen dirigeren om gedurende een paar dagen of weken te gaan spelen. Of om jouw vaardigheden onmiddellijk uit te testen. Het is niet van belang want je zult zoals je wenst en plande, voordat je in dit leven de Aarde betrad, presteren.
Een deel van de vreugde van dit leven is de bekwaamheid om jouw leven te dirigeren binnenin het brede raamwerk van de Nieuwe Aarde. Alles dat jij je ooit hoeft te herinneren is dat als iets vreugdevol is, het juist voor jou is. Sta jezelf de vrijheid toe om te zijn … nu meer dan ooit. Want inderdaad, jullie zijn nieuwe wezens in een nieuwe plaats.
Zo zij het. Amen. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten