zondag, april 27, 2014

Hilarion: April 27 - Mei 4, 2014


Hilarion
Laat Liefde en het Zegenen Jullie voortdurende Refrein zijn Binnenin Jullie Gedachteprocessen
April 27 - Mei 4, 2014
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
De mensen van de Aarde zitten allemaal op ieder niveau in het proces van transformatie. Het menselijke leven zoals zij het gekend hebben is aan het veranderen en vanuit deze veranderingen komen manieren van leven die veel beter voor iedereen zullen zijn. Het is geen gemakkelijke tijd tijdens dit proces en is er dus een behoefte voor geloof/vertrouwen in het visioen van een betere wereld voor iedereen. De uiterlijke wereld reflecteert zeer zeker niet het hogere visioen gedurende deze tijden terwijl het door de veranderingen heengaat, maar het is al een sjabloon op de hogere vlakten van het leven. Dit is waar alle veranderingen beginnen en dan hun weg in/naar het fysieke werken. De mensheid als een geheel heeft gekozen voor de veranderingen die zich voordoen en sommige veranderingen gebeuren plotseling en anderen zullen een langere tijdsperiode nemen. Geduld is nodig voor diegenen van jullie die het werk gedurende vele jaren gedaan hebben.
Voor diegenen die in het proces zitten van het interfacen met hun hogere aspecten, is het de taak om hun hogere aspecten te worden. Alles dat niet van de hoogste expressie binnenin ieder individu is, maakt nu diens weg naar het oppervlak om her/erkend te worden, ervan te leren, het te zegenen en los te laten. Als je bevrijd bent van lang verborgen aspecten van jezelf die in jouw ware cellen leefden, is het belangrijk om vergiffenis voor jezelf en alle anderen te beoefenen met wie je wisselwerkingen gehad hebt in de volledigheid van jouw leven gedurende dit leven en wat voor andere dan ook die naar het oppervlak mogen komen tijdens dit proces. Na oprechte vergiffenis komt een aanvulling van meer licht in/naar jouw cellen, en om dit licht te handhaven wordt je dan iemand die voortdurend alle mensen en alle situaties zegent die naar boven mogen komen. Het is in deze uitoefening dat een grotere verbinding met jouw hogere aspecten plaats zal vinden.

Op de weg naar het meesterschap, leer je om in praktijk te brengen de ambassadeur van de Schepper te zijn in iedere gedachte, actie en daad. Je wordt onvoorwaardelijk liefhebbend van al het leven rondom jou heen. Er is niet langer wat voor ruimte dan ook voor de geheime gedachten en be/veroordelingen binnenin ieder persoon diens geest als zij met anderen wisselwerken. Dit is, gedurende deze tijden, een moeilijke uitdaging voor een ieder van jullie die op het pad is, dus het vereist wijsheid en onderscheidingsvermogen in jullie omgang met anderen. Laat alles los dat je kunt en laat het onderscheidingsvermogen jouw gids zijn gedurende de tijden die tests brengen. Laat liefde en het zegenen jullie voortdurende refrein zijn binnenin jullie gedachteprocessen. Dit is hoe wij ascendeerden en vrij raakten van de lagere invloeden die ons omringden.
Wij leefden onze dagelijkse levens ook uit de buurt van anderen zodat wij de meesters over onszelf konden worden. Diegenen die dit lezen hebben deze optie niet. De meesten van jullie hebben zich deze meesterschap al eigen gemaakt in andere levens en levensspannen, dus jullie hebben de capaciteit binnenin jullie om de wegen/de manieren van deze wereld te bewandelen en er niet van te zijn, echter, het vereist onophoudelijke waakzaamheid en discipline. Geef het niet op wat het dit proces betreft omdat diegenen rondom jou heen kiezen om op manieren te handelen welke geen uitdrukkingen van het goddelijke zijn. Zegen, zegen, zegen alles en iedereen rondom jou heen in jouw gedachten. Dit is jullie werk in de nu momenten en jullie kunnen het doen, jullie bezitten de capaciteit om dit te doen.
Ga door met tijd te vinden om fijne dingen voor jezelf te doen, luister naar verheffende muziek, trakteer jezelf op een overheerlijk dessert van tijd tot tijd, maak lange wandelingen in de natuur, vier iedere kleine overwinning die je gemaakt hebt terwijl je de volgende stappen op jouw reis zet. Er is veel schoonheid rondom jullie heen en door je op deze schoonheid af te stemmen en de sublieme vreugde, waardering en dankbaarheid te voelen binnenin jullie harten en geesten gedurende deze momenten, helpen jullie om deze gevoelens op jullie planeet te verankeren. Zulks is de aard van jullie werk, prachtig, nietwaar?
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten