zondag, april 20, 2014

Hilarion: April 20 - 27, 2014


 
Hilarion
Rust, Herbalanceer en Ontspan Je…
April 20 - 27, 2014 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Vele energie downloads en herijkingen doen zich binnenin jullie voor gedurende deze tijden. Dit kan op vele manieren ongemak binnenin jullie fysieke lichamen creëren zoals pijn en stijfheid van de gewrichten, tonen of suizingen in de oren, pijn en gevoeligheid in diverse punten van de ruggenwervel, gevoelens van geïrriteerdheid, voorbijgaande momenten van duizeligheid, sterke energiestromingen door de onderzijde van de voeten, en de lijst gaat verder, afhankelijk zijnde van ieder persoon en het stadium van uitbreiding welke zij momenteel ervaren. De transformatie van jullie fysieke, mentale en emotionele lichamen gaat op een versnelde manier verder. Diegenen die in de voorlinie zijn van deze veranderingen zijn gevoeliger voor hun uitwerkingen op het menselijke opererende systeem en zij hebben soms het gevoel dat er nooit een einde aan de gevoelens van stress, spanning, verontrusting, nervositeit en ongemak zal komen in hun zonnevlechtgebied. Deze zijn symptomen van jullie psychische zintuigen die zich meer volledig openen en aan gezet worden.
Word meer opmerkzaam in jullie dagelijkse leven en zoek naar subtiele aanwijzingen welke de opening van jullie uitgebreide zintuigen en gewaarwordingen aankondigen. Een ieder van jullie heeft een andere manier van het gebruik maken van jullie uitgebreide gewaarwordingen en bekwaamheden en ontdekken welke specifieke gaven voor jullie het sterkst zijn, en welke meest natuurlijke weg het meest belangrijk is. Terwijl de grotere energieën doorgaan met jullie atmosfeer te doordringen, zullen de bekwaamheden binnenin ieder persoon op de planeet doorgaan zich te ontvouwen op wonderbaarlijke en magische manieren. Daar zullen de tussentijdse ongemakken zijn die doorstaan moeten worden tijdens dit proces en er is geen manier om om hen heen te gaan behalve dan om door hen heen te gaan. Er zijn zovelen van jullie die de bekwaamheid hebben om de frequenties te evenaren als zij de atmosfeer binnenkomen en dit is een grote hulp voor jullie, aangezien jullie in staat zijn om deze energieën gemakkelijker te integreren en te assimileren en om ook te handelen als buizen/kanalen voor deze energieën om in/naar de kristallijne diamanten kern van de Aarde te stromen.


Terwijl jullie dit doen, verankeren jullie de Hemel op Aarde en deze gedachte vasthouden zal jullie helpen om te volharden in jullie inspanningen. Het is belangrijk om je op z'n minst iedere dag twintig minuten met jouw individuele spirituele uitoefeningen bezig te houden op wat voor manier dan ook dat voor jou het beste werkt, zodat jij jezelf uit kunt lijnen met jouw goddelijke essentie en een sterke verbinding kunt maken. Voor diegenen die naar de Aarde gekomen zijn om te ascenderen terwijl zij hun fysieke voertuigen belichamen, is het doel om volledig met jullie goddelijke zelf te integreren. Dit natuurlijk, betekend dat je gereed en bereid moet zijn om ALLES dat dit hogere doel niet langer meer dient los te laten en te laten gaan. Alle mentale en emotionele patronen welke jouw bewustzijn in de lagere trillingen houdt moeten gezuiverd en opgeruimd worden in de heilige vuren van zuivering. Het dagelijkse gebruik en de assimilatie van de Violette Vlam is noodzakelijk voor dit proces. Het dagelijks schoonmaken van jouw chakra's is ook een moeten en dit neemt slechts een paar momenten van jouw tijd en intentie. Deze spirituele hygiëne is nodig om in het meesterschap van jouw lagere menselijke neigingen te komen zodat je je kunt manifesteren als de uitgebreide versie van jezelf als de goddelijke mens met de uitgebreide multidimensionale bekwaamheden.
Er zullen momenten zijn waarin jij je frustraties en spanningen uit zult drukken in krachttermen die niet van de hoogste trilling zijn en wanneer dit gebeurd is het belangrijk te begrijpen dat het de extreme effecten van de energieën zijn waar jouw fysieke lichaam mee te kampen heeft terwijl de kundalini energieën binnenin jou toenemen. Het is belangrijk dat je tijd neem om te herijken wanneer je deze uitbarstingen ervaart en aardig voor jezelf bent. Rust, herbalanceer en ontspan je, drink veel water, en breng tijd buitenshuis in de natuur door voor tenminste 20 minuten aan direct zonlicht. Doe een beroep op jouw familie van het licht en vraag om begeleiding en hulp wanneer dat nodig is. Wij zijn hier aan jullie zijde en jullie lopen nooit alleen.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten