zondag, april 13, 2014

Hilarion: April 13 - 20, 2014


 
Hilarion
Nieuwe Sjablonen van Gedachtepatronen Creëren…
April 13 - 20, 2014 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Het is nu de perfecte tijd om fijne dingen voor jezelf te doen, want een ieder van jullie is hen ten zeerste waardig! Neem een onderbreking van je routine en doe iets anders, want dit helpt om verfrissing en hernieuwing naar de ziel te brengen. Voor diegenen die hier gekomen zijn om dienstbaar te zijn, is dit vaak moeilijk, aangezien het zorgen voor zichzelf het laatste op hun agenda is. Het is echter, één van de nieuwe gewoontes die ontwikkeld zouden moeten worden. Wanneer een individu eerst liefde aan diens zelven geeft, komt het geven van liefde aan anderen gemakkelijk en stroomt onbelemmerd vanuit een ongebonden ziel. Je weg door de ontsteltenissen en uitdagingen van het leven te vinden, welke verder verfraaid worden door de grote downloads van energieën vanuit de hemelse rijken, kan de levenservaring interessant doch zeer de moeite waard maken en dit is wanneer de meeste nieuwe openbaringen in het zicht komen, en deze opschrijven is zeer behulpzaam om op te tekenen voor latere inzage en contemplatie.
In deze tijd wordt de wereld belaagd met een overvloed aan uitdagende evenementen die wedijveren voor jullie aandacht en het is belangrijk om deze vanuit het gezichtpunt van jullie hartgevoelens te analyseren. Als er iets is dat je eraan kunt doen, zoals het sturen van Licht en gebeden in/naar deze situaties, doe dat dan toch vooral op een regelmatige basis. Als het echter oude wereld gedachtepatronen en waarden naar boven brengt welke je beperken en je eigen energie omlaag brengen, wees dan nauwgezet over het opruimen hiervan uit jouw bewustzijn, want zij dienen je niet in jouw nieuwe aanvang van een nieuwe manier van leven op de Aarde. Vervang deze patronen met voedende en levensverbeterende gedachten en gewoontes welke deze concepten herbekrachtigen die jou helpen in/naar het leven te verhuizen waarover je altijd gedroomd hebt te leven. Jij bent de schepper van ieder facet van jouw leven en al het goede dat je wenst om erin te ervaren aan te moedigen zal je goed dienen. Laat alles los dat jou terughoudt van het leven dat je bedoeld bent om te leven.

Breng iedere dag tijd door met het zegenen van alles en iedereen rondom jou heen. Door het ontwikkelen van deze nieuwe gewoonte van zijn, op een dagelijkse basis, ben je nieuwe sjablonen van gedachtepatronen aan het creëren welke een reflectie zijn van het hogere visioen dat je verankerd wenst te zien in de nieuwe werkelijkheid. Je zult mettertijd gewaarworden dat dit de zegeningen brengt, die je voor anderen bedoelt, om jou in jouw eigen werkelijkheid te bezoeken. Je brengt, in feite, de Hemel op Aarde en dat is, inderdaad, waarvoor je hier bent om te doen. Wat je uitstuurt in/naar het Universum wordt naar jou terug gereflecteerd en wanneer je het hogere visioen van jouw leven leeft en belichaamt, stel je diegenen rondom jou heen in staat om hetzelfde te doen. Want herinner je altijd dat jouw energiegebied vele kilometers in alle richtingen uitstrekt en al het leven binnenin dat gebied aanraakt. Je bent niet hier om dit werk alleen te doen, je bent hier om in eenheid met andere Lichtwerkers te zijn door dit werk te doen dat een groter gebied van Licht creëert dat al het leven op deze planeet beïnvloed.
Ja, er zijn velen die nog steeds beïnvloed en bewogen zijn door de lagere energieën van voorafgaande cyclussen, en wat er gebeurd wanneer jij jouw aandacht op een dagelijkse basis samen met de andere Lichtwerkers in/naar de nieuwe gedachtepatronen van vriendelijkheid, generositeit, delen, zorgen, overvloed en welvaart richt, is het resetten en de hernieuwing van het bewustzijn van de mensheid in/naar deze attributen die jullie trachten na te volgen. Jullie zijn degenen die de patronen doorbreken en ook degenen die de patronen maken. Jullie creëren de wereld terwijl jullie voort door jullie dagelijkse bestaan heengaan. Als ieder persoon op de Aarde de verantwoordelijkheid voor diens eigen acties nam, van alles dat zij op een dagelijkse basis creëren, dan zou de glorieuze nieuwe wereld zich veel sneller manifesteren.
En aldus vragen wij dat jullie doorgaan om het werk aan jullie zelf te doen om veranderingen in jullie denken en doen te creëren en dit op diens beurt creëert veranderingen in de dichtheid van al het leven op deze planeet. Jullie zijn aldus zo belangrijk in het algemene ontwerp van de dingen en dit is waarom wij willen dat jullie jezelf iedere dag liefhebben en in ere houden. De bron van het leven binnenin jullie moet niet toegestaan worden om opgedroogd te raken maar moet met passie en enthousiasme op een regelmatige basis hernieuwd worden om jullie batterijen, zogezegd, opnieuw op te laden.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten