woensdag, april 16, 2014

Forceren is Hoe Creatie NIET te Ervaren - 15 April 2014 / Brenda Hoffman


Forceren is Hoe Creatie NIET te Ervaren
15 April 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie zijn bezorgd dat jullie alles waar jullie van houden achter moeten laten om volledig de Nieuwe Aarde te omhelzen. Iets dergelijks is niet waar. Maar jullie hebben nochtans zulks niet ontdekt want jullie blijven verstrikt in de 3D overtuiging dat om iets op te geven hetzelfde is als het te verliezen, niet er aan toe te voegen.
Je denkt nu dat wanneer iemand waar je van houdt sterft, je hen inderdaad verliest want zij zijn niet langer van de Aarde. En hoewel er aan jou beloofd werd dat je op het één of andere punt gemakkelijk met hen zult communiceren, is iets dergelijks nu niet waar. Je hebt het gevoel dat je bedrogen bent. Hoewel je hen zo nu en dan zouden kunnen bespeuren of zien, maken zij niet langer meer deel van jouw leven uit.
Je gelooft dat alles mogelijk op de één of andere dag gebeurd, maar zeker niet nu en zelfs meer zeker niet voor jou.
Wij verzoeken om dat anders te zien. Je hebt dezelfde vaardigheidsset als diegenen waarvan je het gevoel hebt dat zij degenen onder jullie zijn die het meest tot stand gebracht hebben. Je hebt slechts besloten om bepaalde vaardigheden om specifieke redenen niet toe te passen. Zoals een Olympisch atleet die zich op het kunstschaatsen gefocust heeft. De meesten van jullie hebben benen, maar kozen ervoor om jullie vaardigheden niet uit te breiden in het arena van het kunstschaatsen. Net zoals jullie allemaal hersenen hebben, maar ervoor kozen om je niet op de computerontwikkeling te focussen.
Je onvermogen om te geloven dat geliefden doorgaan te bestaan gaat meer over jouw interesse gebieden, jouw pad van vreugde dan de werkelijkheid. Daar zijn diegenen die zich gemakkelijk met andere dimensies verbinden.

Hoe dient een dergelijke kennis jou? Het helpt jou te begrijpen dat je geen trage leerling bent - dat andere dimensies bestaan en altijd bestaan hebben, maar je bent op dit moment niet geïnteresseerd genoeg om je ermee bezig te houden. In plaats van te erkennen dat andere Nieuwe Aarde gebieden jou meer vreugde geven, houd je vol dat iets dergelijks niet bestaat of dat je aangaande deze vaardigheden niet vakkundig bent.  
Begrijpen jullie het verschil? Het is niet dat je de vaardigheden niet hebt - slechts dat je op dit moment geen interesse hebt om hen na te streven.
Diegenen die kwijnend verlangen naar iemand die niet langer meer van de Aarde is, weet dat jullie je met hen kunnen verbinden wanneer jullie eenmaal erkennen dat jullie dat kunnen en jullie je kunnen focussen op dat gebied. Misschien zal je beginnen te chanten of wat het ook is dat je noodzakelijk acht om je met geliefden te verbinden die voorbij de Aarde overgegaan zijn - de kwestie forcerend, in plaats van het gewoon toe te staan te zijn.
Beginnen jullie te beseffen dat het forceren van alles de allerbeste manier is om niet dat specifieke aspect te ervaren?
Toen angst het belangrijkste deel van jullie leven was - was het forceren, specifiek gedompeld in angst, het basis element van creatie. Je besloot om een kunstschaatser te worden en trainde totdat je voeten bloederig waren en jij je vingers nauwelijks door de koude kon bewegen.
Datzelfde leercomponent zal op deze Nieuwe Aarde met vreugde en gemak bereikt worden. Misschien ontving je een paar kunstschaatsen toe je jarig was en besloot je op het ijs te gaan spelen. Je glijdt en draait tot jouw verbijstering rondjes. En het spelenderwijs te doen geeft jou zoveel vreugde dat je morgen en de volgende dag weer wenst te spelen. Alles met gemak en vreugde.
Maar als je angstig bent dat jij niet de beste kunt zijn, beweeg jij je niet langer meer in vreugde.
Dit concept van het jezelf te forceren om in een arena te bewegen waarvan je voelt dat je dat zou moeten, in plaats van eentje die jou vreugde geeft herbekrachtigt jouw geloof dat je in één of meer gebieden niet vaardig bent.
Je bent volledig capabel om in wat voor gebied dan ook dat jouw vreugde geeft te presteren en te functioneren. Het is een beetje als het kwaad worden op jouw iPad omdat het jouw boodschappen niet uitprint terwijl het nooit ontworpen werd om dat te doen zonder de aanvullende componenten.
En zo gaat het ook in termen van jouw specifieke vaardigheden. Zij zullen veel meer zoals een spel zijn dan dat jij ooit in jouw volwassen leven ervaren hebt. Alles zal gemakkelijk en moeiteloos samenkomen.
In plaats van je te verbinden met geliefden die overgegaan zijn, heb je voor het moment besloten je te focussen op andere vaardigheden. Wanneer je eenmaal comfortabel in deze vaardigheden bent , aldus vreugdevol, zal je met andere vaardigheden spelen die intrigerend zijn, maar niet noodzakelijkerwijs bovenaan jouw lijstje staan.
Niemand ik meer vaardig dan wie anders dan ook. Een ieder bepaald wat jullie aanvankelijke rollen in deze overgang zouden zijn voorafgaand aan het betreden van de Aarde in dit leven. Niemand selecteerde alles.
Aanvankelijk, was het reinigen voor velen voldoende. En aldus is het dat je in/naar jouw vaardigheidsset beweegt, één vreugdevol stuk per keer. Sommigen channelen, sommigen creëren nieuwe energie, sommigen creëren nieuwe kunstwerken en sommigen doen gewoon niets zonder verveeld te raken.
Allen zijn goed voor jou als - en alleen als - het jou vreugde geeft. Jullie zullen in de toekomst aan jullie vaardigheden toevoegen als jullie meer ervaren worden in jullie nieuwe dimensionale levens. Maar voor nu, zullen jullie je het meest waarschijnlijk meer focussen op één gebied van vreugde totdat jullie je houvast krijgen - en dan zullen jullie als een ballon zijn zwevend door de lucht in vreugde, speelsheid en liefde.   
Zo zij het. Amen. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten