donderdag, april 10, 2014

De Ster Ouderen - De Nieuwe Aura en Chakra Systemen Activering - 9 April 2014 / Aluna Joy Yaxkin


De Ster Ouderen
De Nieuwe Aura en Chakra Systemen Activering
Ontvangen op 18 Juli 2013 - Vrijgegeven op 9 April 2014 / Aluna Joy Yaxkin
 
Crop Circle near Silbury Hill England

Het volgende is de derde boodschap die wij in Avalon ontvingen ~ De Wedergeboorte van de Gouden Graal Binnenin ~ hetgeen plaatsvond gedurende verscheidene formidabele grote astrologische driehoeken in de maand juli van 2013.
De Ster Ouderen vroegen mij om deze boodschap niet eerder dan tot NU toe vrij te geven! Ik ben er zeker van dat het behoorlijk belangrijk is voor het aankomende venster van de verduisteringen van 15 en 29 april en de Grote Driehoek! (Grote Kardinale Kruis)
Het is 9 maanden geleden sinds ik deze boodschap ontving. Spirit stond mij niet toe om het te posten, tot nu toe. Ik heb het gevoel dat deze vertraging van het posten te maken heeft met de aankomende Grote Driehoek en het Verduisteringsvenster in April 2014. Toen wij de graancirkel op 18 juli 2013 betraden, begonnen de Ster Ouderen snel met een krachtig proces dat verstandsverbijsterend was. Als je het helemaal haalt tot aan het einde van deze post, dan heb jij je rit wel meegemaakt.
Lezers … Verbeeld je nu dat je in het centrum van de graancirkel ligt. (gebruik de foto). Het zou kunnen helpen als je op de vloer ligt terwijl je dit leest met een favoriet kristal vlakbij de bovenzijde van je hoofd geplaatst. Je zou deze boodschap uit moeten printen om het aldus te kunnen doen.
In het centrumpunt van de graancirkel is een dubbele-ster tetrahedron. Dit is waar twee tetrahedrons zich bij elkaar aansluiten. Er is één piramide die omhoog komt vanuit de Aarde en één die vanuit de lucht omlaag komt. Wij zijn in het centrum geplaatst, waar de twee tetrahedrons elkaar ontmoeten. Dus wij zijn in het centrum van de pas gevormde Aarde/Hemel Merkaba (dubbele-ster tetrahedron).
We beginnen een beneveld, duizelig gevoel te voelen. Ja. De Ster Ouderen vertellen mij dat zij … ons gevoel van de zwaartekracht gedurende een poosje weghalen, dus het gaat ons een ietwat beneveld gevoel geven. Tezelfdertijd, halen zij ook het magnetisme in onze lichamen weg. Magnetisme houdt ons geheugen, onze geschiedenis en programmering vast. Dit zal ons helpen om ons verleden op te ruimen en ons voor te bereiden op de toekomst. De Ster Ouderen laten ons zweven tussen wat was en wat zal zijn. Zij willen dat wij ons allemaal met elkaar verbinden en onze hoofden richting het centrum van de cirkel plaatsen.

Oké, we zijn in een krachtige nieuwe Merkaba. We voelen ons een beetje beneveld, alsof we op een oceaan zijn. Dit is omdat zij (de bewakers) ons in een Merkaba plaatsen die tussen de werelden in is. Wij zijn in een ruimte tussen wat was en wat zal zijn. De bewakers zijn de mensen van de sterren die deze graancirkel maakten.
Toen ik voor het eerst deze graancirkel binnen liep, voelde ik een buitenaardse verbinding, hetgeen vrij normaal is voor alle graancirkels. Zij willen ons optillen uit ons zwaartekrachtgebied vandaan omdat zwaartekracht door magnetisme gecreëerd is, en magnetisme houdt onze geschiedenis binnen. In onze vroegere programmering en geschiedenis worden alle kwetsuren en andere dingen gevonden die wij niet met ons mee willen nemen naar de Nieuwe Wereld.
Dus onze Sterrenfamilie vraagt ons of zij ons gedurende een klein poosje tussen de werelden in kunnen laten drijven. Je gaat dit in de holte van jouw maag voelen. Jouw gehele lichaam gaat een klein beetje tintelen, en je gaat je duizelig voelen. Wat je ook doet, ga alsjeblieft niet snel rechtop zitten of staan. Zij zouden deze ervaring graag willen intensiveren. Ga je daar nu akkoord mee? (je moet toestemming geven) Onze Sterrenfamilie maakte deze cirkel om ons te helpen bij het overbruggen in/naar de Nieuwe Wereld en het oude achter ons te laten. [Ik voel dat dit het waarom is dat ik 9 maanden moest wachten om deze boodschap te posten] Wij (jij) kunnen zeggen dat het oké is dat zij de kracht van de anti-zwaartekracht versterken en ons helpen onze herinneringen uit te wissen. Deze zijn geen herinneringen die essentieel voor ons zijn om in leven te blijven in de 3D dimensie - maar onbehulpzame herinneringen van het verleden zijn.

HET UITWISSEN VAN OUDE HERINNERINGEN - HET LOSLATEN VAN HET VERLEDEN…
Deze herinneringen, welke onze Sterrenfamilie uitwist, zijn niet onze bruikbare herinneringen. Zij wissen geen dingen uit die we nodig zijn om te weten hoe in deze wereld te overleven. Zij wissen de herinneringen uit die ons terughouden van het in/naar de Nieuwe Wereld te stappen: de beperkende programma's die zeggen, "Ik kan dit niet doen," of "Ik kan dat niet hebben. Ik kan het niet manifesteren. Ik kan niet in de tijd reizen. Ik kan niet grenzeloos zijn." Zij gaan al de beperkende programma's weghalen (met jouw toestemming). Het magnetisme dat hen vasthoudt gaat van onze lichamen afvallen. Wanneer onze sterrenfamilie dit doet, zal het ons magnetische (geheugen) systeem opnieuw opstarten. Wanneer het ons magnetische systeem opnieuw opstart, gaat onze Sterrenfamilie ons in een ruimte plaatsen die er tussenin is - drijvend tussen de oude wereld en de Nieuwe Wereld. Dit zal beginnen de nieuwe Codes van de Schepping te verankeren waar wij over geleerd hebben. Wij zullen dit nu nog niet met ons verstand begrijpen, maar we zullen het met onze lichamen voelen. Dus onze Sterrenfamilie gaat beginnen om langzaam steeds meer zwaartekracht en magnetisme weg te nemen. We mogen zelfs het gevoel hebben alsof we een klein beetje van de grond af zouden kunnen zweven. We zullen het helemaal omlaag tot in onze tenen gaan voelen en helemaal omhoog tot aan het topje van onze hoofden.
Nu is Aartsengel Michael gearriveerd met een heel team, een legioen aan Witte-Licht Engelen, en zij sluiten zich nu bij ons aan. Oké … Dit is zijn idee, niet het mijne, dus het is zijn grapje. Jullie kennen deze kleine schoolpotloden - de gele met het gum - die we als kinderen hadden? Wel, zij komen binnen met de grote potloden met gum, en zij gaan al onze programmering uitwissen dat ons niet langer meer dient, of niet langer meer van toepassing zal zijn voor de Nieuwe Wereld. Gewoonlijk gebruiken zij een roze rubberen gum, maar nu gebruiken zij deze dingen die eruitzien als potloden met gum. Ik vroeg waarom, omdat zij gewoonlijk deze andere uitwissers gebruiken. Zij zeiden dat er een koord is die tussen alle dimensies in gaat. Terwijl zij aan het uitwissen zijn, gaan zij zich er ook van verzekeren dat al onze koorden tussen de dimensies in allemaal op één lijn zijn, dus ons oriëntatiepunt blijft solide en sterk terwijl zij al dit uitwissen aan het doen zijn, omdat wij dat punt van oriëntatie niet kwijt willen raken.
Ieder levend ding op de planeet heeft dit punt van oriëntatie die verbonden is aan alle dimensies door tijd en ruimte en vroegere, huidige, toekomstige, lichamelijke, geestelijke en spirit dimensies heen. We willen dat niet verliezen, omdat als wij die verbinding verliezen, we terug in/naar spirit gaan. We willen dat niet doen omdat wij deze keer ondersteund worden om onze lichamen met ons mee te nemen terwijl wij van de oude Aarde in/naar de Nieuwe Wereld verschuiven.

DE NIEUWE MERKABA ACTIVEREN…
Toen we voor het eerst in de graancirkel gingen liggen, kwam één piramide vanuit de Aarde omhoog, en één kwam omlaag vanuit de hemel. Zij verbonden zich met elkaar. Zij maakten een diamanten vorm in het midden, en wij liggen in die diamanten vorm. Wat zij nu gaan doen, beetje bij beetje, is als de twee piramiden ineengrijpen, eentje de Aarde zal gaan doorboren en de andere boort erdoorheen en in/naar de hemel om het overbruggingsproces te voltooien. Ik kan dit later uittekenen als je het niet begrijpt. Dus het zal feitelijk een driedimensionale, dubbele-ster tetrahedron zijn (waar wij nu in het centrum van zijn) die tussen de oude Aarde en de Nieuwe Wereld in is.
Nu vraagt de Sterrenfamilie dat wij een paar echte diepe ademhalingen nemen en onze lichamen toestaan om in de Aarde (vloer) te verzinken zo ver als dat zij kunnen gaan (de groep neemt diepe ademteugen). Voel hoe jouw ruggenwervel in de Aarde verzinkt. Terwijl je dat doet, zal jouw spirit zich feitelijk verheffen. Het laat een oud skeletachtig systeem achter - een oude matrix welke de oude jij was wordt achtergelaten. De piramide die omlaag uit de hemel naar de Aarde komt heeft nu de Aarde doorboord en gaat verder omlaag, hetgeen er ongeveer iets van 6 meter uitziet, en wij zitten middenin deze matrix. Deze piramide gaat de nieuwe Coderingen van de Schepping in onze lichamen verankeren. Door jezelf in de Aarde te laten vallen, laat je de oude matrix los. Dit is zeer gelijkaardig aan astrale projectie, maar de Sterrenfamilie gebruikt het nu voor ons om letterlijk weg te lopen van onze vroegere programmering.
Nu zie ik heel veel blauw licht binnenkomen. Ziet iemand anders dit blauwe licht? Het is paars/blauw. Beneden bij onze voeten is het meer indigo; en boven bij onze kroonchakra's is het meer violet. Ertussenin is het een indigo kleur. Dus als je naar jouw voeten kijkt, zal je een lichter turkoois blauw zien; en boven bij jou kroon, is het een donker Amethyst paars, hetgeen interessant is om te zien. Aangezien wij met het gezicht omhoog in de zon zijn, zouden we gele, oranje of rode kleuren moeten zien. Ik zie feitelijk een zachte violette kleur. Wanneer je dit kunt zien … kijk in de violette kleur en ontspan jouw ogen terwijl je ze gesloten houdt, en in het centrum van dat violet, zal je een cirkel zien. Zien jullie het? Geweldig! Vanuit deze kleine cirkel, groeit het licht uit in een matrix, welke zacht goud/geel is. De cirkel schiet lichtstralen naar buiten die zich verweven zoals een matrix. Zien jullie dit?
Groep: Ja.
Ik probeer te tellen: één, twee, drie, vier … De matrix van licht ziet eruit als dat het zes punten heeft, hetgeen interessant is omdat de graancirkel waarin wij zitten acht punten heeft. Maar ik zie zeer zeker zes punten aan de matrix die omlaag komt.
Oké, de Sterrenfamilie vraagt of wij dit ster-gelijkende patroon omlaag kunnen brengen (het komt vanuit de hemel omlaag) en het in onze harten in kunnen ademen (de groep is aan het inademen). Nu, hebben jullie opgemerkt dat jullie je plotseling niet meer zo duizelig voelen? Voelen jullie dat? Meer stabiel, minder beneveld. Dat vertelt ons dat wij deze nieuwe Codering van de Schepping welke vanuit de hemel komt geïntegreerd hebben, en wat deze cirkel hier verankert. Er zijn acht 'vesica pisces' patronen die precies op de plaats waar onze hoofden gepositioneerd zijn vermengen (en waar ik onze essentie kom geplaatst heb), dus we zitten niet alleen in een tetrahedron maar we zitten ook in een pulserende nieuwe, levende Bloem van het Leven (Flower of Life).
Deze volledige graancirkel wordt in een grotere cirkel ingedamd die al deze energie precies in het centrale punt vasthoudt. Het is een acupunctuurpunt voor de Aarde, dus niet alleen zijn wij verbonden en verzamelen de nieuwe Codes van de Schepping, maar het verankert nu ook deze codes in de Aarde. Dit verankeren zal zich beetje bij beetje dwars over de Aarde uitspreiden. Er zullen andere plaatsen over de gehele planeet heen zijn met acupunctuurpunten die nu de Codes van de Schepping in de Aarde verankeren. Iedereen dwars over de planeet heen zal enig evenwicht in hun levens terug voelen keren. Dus voelen jullie je nu meer in evenwicht?
Groep: Ja.
Nu ga ik deze Sterrenfamilie vragen om ons verder te helpen. Zij zijn zeer vriendelijke en zeer prachtige wezens. Wij zijn naar dit land hier gekomen zodat het ons kan helpen een nieuwe funderingssteen voor de Nieuwe Wereld te vinden, en wij zouden echt heel graag in staat willen zijn om onze voeten bovenop de eerste gelegde steen te plaatsen, zodat wij afgezanten voor de Nieuwe Wereld kunnen zijn wanneer we naar huis teruggaan aan het einde van deze pelgrimstocht. Wij komen hier met de grootste, beste en zuiverste onzelfzuchtige intenties. Wij doen dit niet slechts voor onszelf. Het is niet voor onze persoonlijke winst. Wij zijn hier gekomen als afgevaardigden voor de Aarde en voor onze wereldwijde familie, en wij vragen of de Sterrenfamilie ons op wat voor manier dan ook zou kunnen helpen om die eerste funderingssteen te vinden, en ons te helpen het solide in deze tevoorschijn komende Nieuwe Wereld te planten. Wij vragen dat wij toegang tot deze eerste vaste voet kunnen verkrijgen om het te verankeren.
Zij zeggen dat wij geduldig zouden moeten zijn, want deze fundering komt eraan. [Dit is waarom de Ster Ouderen mij gevraagd hebben om 9 maanden te wachten met het posten van deze boodschap, aangezien deze funderingssteen nu gearriveerd is. Ook, moest ik de boodschap opwaarderen vanaf de tijd dat ik het ontvangen had.] We moeten geacclimatiseerd raken aan de frequentie van deze nieuwe coderingen voordat we feitelijk onze voeten kunnen verankeren aan de eerste funderingssteen. We zouden ons gedurende een paar dagen "zwevende" kunnen voelen terwijl wij dit proces verankeren. (Wees alsjeblieft voorzichtig gedurende deze tijd). Onze nieuwe funderingssteen die deel van de Nieuwe Wereld uitmaakt is hier; dus wanneer we naar huis gaan, kunnen wij afgezanten zijn voor deze nieuwe energie terwijl wij het dwars over de planeet heen verspreiden. Zij zeggen dat wij nu toegang verkrijgen tot de frequentiecodes die de Nieuwe Codes van de Schepping vasthouden, de nieuwe Wetten van de Natuur.
Oh, nu zie ik veelvoudige energie piramides naar beneden komen, de één na de ander pulseert. Deze energie komt binnen vanuit de plaats waar onze Sterrenfamilie gelokaliseerd is. Er zijn ook veelvoudig energie piramides die naar boven in/naar de ruimte van de Aarde en ons gaan. Zij zien er bijna uit als trechters. Zij trechteren energie naar binnen, van en naar de Grote Centrale Bron die al verschoven is in/naar de nieuwe codes en de nieuwe Wetten van de Natuur. Zij trechteren lichtenergie omlaag in/naar deze graancirkel in een figuur-acht patroon.
(Neem op dit punt enige tijd om de energie je hart binnen te laten en energie vanuit je hart uit te sturen)

HET OPWAARDEREN VAN JE CHAKRA SYSTEEM…
Het ziet er nu naar uit dat de Sterrenfamilie ons chakrasystemen op gaan waarderen. Zij verankerden energie vanuit de Grote Centrale Bron in onze harten, maar nu zie ik dat zij het naar omlaag verhuizen in/naar onze zonnevlecht. We zouden daar een klein beetje druk kunnen voelen. Als we dit niet toestaan, zeggen zij dat wij niet zullen weten hoe wij deze lichtenergie naar buiten in de Nieuwe Wereld moeten manifesteren. Onze goddelijke visie komt vanuit onze harten, en onze zonnevlecht bezit een grote manifesterende kracht. Ze gaan nu aan ons derde oog en onze zonnevlecht werken. Zij gaan de waarheid, kennis en onberispelijkheid aaneenschakelen met die plaats die wij bij de Chalice Well in Glastonbury Tor ontdekten - die zuivere plaats binnenin onze harten welke nooit verandert en nooit besmet kan worden.

ZONNEVLECHT - DERDE OOG - HART. (Het centrum van je lichaam)
Zij schakelen de nieuwe Codes van de Schepping en de nieuwe Wetten van de natuur aaneen in onze zonnevlecht. Zij linken het ook aan onze derde oog en aan die zuivere plek in onze harten. Vanuit hun sferische perspectief, ziet dit er binnenin ons uit als een piramide. Tussen haakjes … wederom, moet je hen toestemming geven om dit te doen; anders zullen zij het niet doen. Je moet hen toestemming geven omdat je hen letterlijk toegang tot jou laat verkrijgen. Zij kunnen geen toegang verkrijgen in de zuivere plaats in jouw hart dat alleen voor jou is, maar zij gaan diens deur openen zodat de energie binnen kan komen. Deze energie is de zuivere creatieve kracht van de Nieuwe Wereld welke ongekleurd is door wat dan ook dat besmet is door negatieve ego's.

KROON - WORTEL - DERDE OOG (De Buitenste Randen van Je Lichaam)
Oké, nu gaat de Sterrenfamilie deze chakra activering uitbreiden. Zij gaan naar jouw kroon en schakelen het tegelijkertijd aaneen met jouw wortelchakra. En, wederom zullen zij de chakra centrums terug aan elkaar verbinden door jouw derde oog en jouw zonnevlecht en in/naar jouw hart. Op deze manier zullen alle centrums, alles tussen de top van jouw kroon naar jouw wortelchakra, uitgelijnd worden met de nieuwe Wetten van de Natuur en de nieuwe Codes van de Schepping. Dus we zouden ons nog steeds een klein beetje zweverig in de buik kunnen voelen. Ik begin weer tintelingen te voelen omdat zij feitelijk beginnen om deze energie omlaag in/naar de Aarde te vertakken en omhoog in/naar de hemel. Het ziet eruit dat het misschien 3 tot 4 meter de Aarde in gaat en dan 4 meter boven onze hoofden.

NIEUW AURA SYSTEEM…
Deze activering gaat naar buiten in/naar een gebied rondom ons heen bubbelen en zal ons nieuwe aura systeem zijn. (Ik wist niet eens dat we een nieuw aura systeem gingen krijgen!) We gaan een nieuwe aura krijgen dat opgewaardeerd en geupload werd in/naar de nieuwe Wetten van de Natuur en in de nieuwe Codes van de Schepping, welke fundamenteel hetzelfde zijn. Onze nieuwe aura ziet er ongeveer uit als een gebied van vier meter rondom elk en iedereen van ons. Het gaat versmelten met onze oude aura's omdat onze oude aura's verbonden zijn aan het koord waar zij voor het plezier naar refereerden als een groot kosmisch potlood dat ons aan alle tijd, ruimte en dimensies verankert.
De Sterrenfamilie werkt zeer zorgvuldig om onze oude aura met onze nieuwe aura te versmelten. Ik kijk de cirkel rond. Het ziet eruit alsof iedereen het perfect doet (ook diegenen die dit lezen). Dus het zal zijn als het hebben van een dubbele aura gedurende een poosje. Je oude aura is zeer klein en ziet er echt vermoeid uit, en de nieuwe ziet er echt levendig en helder uit met een iriserende, heldere-kristallijne verschijning. De nieuwe aura is langzaam maar gaat zeker mettertijd - gedurende de volgende twee tot drie jaren - de oude aura volledig overnemen. Dus je moet hen toestemming geven. Je moet de Schepper van Alles Dat Is en de Grote Centrale Bron en jouw Hoger Zelf de toestemming geven om dit te laten gebeuren, zodat jouw lichaam in/naar dit nieuwe op kan stijgen … het gaat je nieuwe thuisbasis worden.
Nu delen de Ster Ouderen een beetje geschiedenis mee. Wanneer mensen deze verbinding tussen tijd, ruimte en dimensies verliezen, eindigen zij als tweepolig en hebben mentale ziektes. Deze mensen zijn degenen die zichzelf niet kunnen controleren; zij zouden bommen kunnen planten en andere gekke dingen kunnen doen. Nucleaire wapens zullen zielen op deze manier verscheuren en het aldus zeer moeilijk voor mensen maken om hun verankeringskoord tussen alle dimensies in te behouden. Dit is waarom de Ster Ouderen de nucleaire wapens over de gehele planeet heen ontmantelen. Zij zullen een andere nooit toestaan om te exploderen. Dit is waarom de Ster Ouderen begonnen zijn om in de 40er en de 50er jaren zo onvermurwbaar met de Aarde te werken: de Ster Ouderen wisten dat toen de Aarde mensen eenmaal nucleaire kracht verkregen hadden, wij ook de ziel genoeg zouden kunnen beschadigen dat wij deze verbinding door alle dimensies heen zouden verliezen. Het is zeer moeilijk te fiksen wanneer het eenmaal beschadigd is.
Dus wij gaan rondom Engeland zweven in deze kleine bubbels, en uiteindelijk zullen we een plaats vinden waar we deze energie in de Aarde kunnen verankeren en onze vaste voet gewaarworden op die eerste funderingssteen in de Nieuwe Wereld - omdat we niet weggaan totdat we het krijgen (gelach). En Zo Zij Het. Omdat wij het aldus zeggen - omdat wij een deel van God zijn, en wij ons eigen God-Zelf opeisen; en wanneer wij zeggen dat wij die funderingssteen vinden, dan menen wij het. En we zullen het vinden, omdat wij het aldus zeggen. We zijn hier beneden gekomen om al het zware werk voor jullie jongens te doen (onze Sterrenfamilie). "You Chickens" (angsthazen) (gelach) (cluck, cluck, cluck)
Raphael: Wees niet verrast als de volgende graancirkel een kip is. [PS. Het heeft zich niet gemanifesteerd J ]
Aluna: Als de volgende graancirkel een kip is, snappen wij het (gelach), of een ei als Henrietta een lift met de bus kon krijgen (gelach). [Henrietta was een kip bij de Middlewick Huisjes waar wij verblijven.] Wel, wij weten dat we dapper zijn, en we hebben de kleine lettertjes niet gelezen. Maar wij hebben er geen verdomd klein beetje spijt van omdat dit de wildste rit geweest is die we ooit gehad hebben. We zouden het voor niets willen ruilen, en jullie jongens daarboven zijn het misgelopen! (Aluna verheft haar handen naar de hemel … naar onze Sterren Familie) Wij zijn zo dankbaar, zo dankbaar voor deze kans.
 
Oké, nu willen zij dat wij onze handen omhoog steken, uitreiken naar de hemel, en hen liefde en zegeningen voor deze graancirkel sturen. Heel veel dank voor het toestaan van ons om hier te zijn. Zo, nu willen zij dat wij gaan zitten, echt langzaam en voorzichtig. Onze ogen openen en rondkijken. Ziet het gras er niet als een blauwgroene kleur uit nu - niet meer groen?  
Na deze verbijsterende activering, zwierven wij bij de graancirkel rond om de energie toe te staan zich te settelen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Aluna Joy Yaxkin © www.AlunaJoy.com 1995-2013

1 opmerking: