woensdag, april 23, 2014

De Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie #3 - 17 April 2014


De Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie #3
17 April 2014 / Dr. Suzanne Lie & Mary Perricone

Mary Perricone: In onze laatste conversatie nodigden de Arcturianen ons uit om naar het Moederschip te bi-lokaliseren en naar de Welkomstzaal te komen. Aan het einde van die conversatie legde onze vriend Mytre aan ons uit dat er een grote feestviering gaande was en dat het te maken had met ons en dat wij daar zijn. Zij vierden met ons het feest dat wij geherintroduceerd werden aan onze Galactische broeders en zusters.
Dit zou een goede plaats kunnen zijn om onze derde uitzending in deze serie van conversaties te beginnen.
Hallo Sue en hoe gaat het vandaag met jou.   
Sue Lie: Het gaat prachtig met me.
MP: Wij hebben enig commentaar gekregen over deze programma's op de website en we hebben ook enige vragen gehad die van de mensen binnenkwamen - en wij waarderen het echt om de vragen te ontvangen want wij plannen om een toekomstige conversatie te hebben welke gefocust is op deze vragen.
Wij nodigen jullie dan ook uit om alsjeblieft door te gaan met het opsturen van jullie vragen naar:  suzancaroll@multidimensions.com . 
Laten we ons herinneren dat in het geestelijke er geen domme vragen zijn, vraag alsjeblieft alles over de Galactics, over het Eenheidsbewustzijn, over de Alliantie tussen de Pleiadianen en de Arcturianen - of iedere vraag die er maar in de gedachten naar boven komt - en wij bedanken jullie alvast op voorhand.
Sue, waar zou je graag willen beginnen vandaag?
SL: Ik zou graag willen beginnen zoals jij voorstelde - met ons allemaal zittend in de Welkomstzaal. En omdat er geen tijd is - hoewel het lijkt alsof er tijd verstreken is…  Ik ben het spoor van de tijd sowieso verloren, maar ik denk wanneer wij dit soort van ervaringen op het schip hebben en we bi-lokaliseren naar het schip - wij een steeds diepere verbinding met ons zelf maken - met de hogere expressie van ons zelf die feitelijk op het schip leeft.
Ik denk dat ik graag zou willen spreken over, en het ook door mij heen zou willen voelen komen, dat het een goede tijd voor ons is om te wisselwerken met en onszelf te introduceren aan onze hogere expressie die feitelijk op het schip leeft.
Er zijn miljoenen wezens die op het Moederschip leven, dus ik ben ervan overtuigd dat wie dan ook die z'n weg vindt naar deze conversatie en tijd van hun drukke dag neemt om ernaar te luisteren/het te lezen, dat zij ook hogere expressies van henzelf op het Moederschip hebben. Dus, ik zou graag een moment willen nemen en de Arcturianen binnen willen brengen om een oefening te doen voor ons allemaal om onszelf op het schip te ontmoeten.

MP: Perfect, laten we het doen.
De Arcturianen
Groeten onze geliefden, wij zijn zo vreugdevol dat jullie naar ons in onze "geen tijd" toegekomen zijn, want deze conversatie zal gepost worden en jullie allemaal kunnen - er tegenaan lopen, het toevallig ontdekken of het opzettelijk openen wanneer het jullie tijd is om een bewuste verbinding met jullie hogere expressie te maken die op ons Moederschip dienstverlenend is.
Als je dat aldus doet, zal je beginnen jezelf gewaar te worden in de Welkomstzaal. Nu, de laatste keer dat wij over de Welkomstzaal spraken was het gefundeerd zoals een stadium omdat er een wisselwerking was welke in de kern van de zaal gebeurde. Het stadium zal zeer gelijk zijn aan de stadiums waar jullie vertrouwd mee zijn - aangezien de zetels omhoog liepen en de actie beneden in de kern van de zaal was.
Echter, wij wensen dat jullie weten dat het Moederschip zeer veranderlijk en zeer kneedbaar is - en vandaag worden wij ons allemaal gewaar jullie te begroeten in dezelfde zaal, maar de zaal heeft een andere verschijningsvorm. Nu is het een gigantische platte zaal en er zijn geen zetels meer en de mensen lopen er rond.
Je kunt zien, als je in de Welkomstzaal rondloopt, dat er sommige mensen zijn die in hun nachtlichamen zijn. Je kunt herkennen dat zij in hun nachtlichamen zijn omdat zij een beetje doorschijnend zijn. Zij zijn doorschijnend omdat zij alleen hun astrale aandacht binnenin deze ervaring hebben.
Daar zijn anderen die een beetje meer, voor jullie aanblik, solide lijken te zijn - in die zin dat zij in een meditatie zijn. Dus zij zijn wakker voor hun driedimensionale werkelijkheid maar zij hebben hun primaire gewaarwording overgegeven in/aan hun vijfdimensionale bewustzijn.
Tegelijkertijd zijn er wezens die hoofdzakelijk op het Moederschip leven maar zij stuurden op een regelmatige basis hun bewustzijn in/naar hun menselijke expressie als een middel om hen te begeleiden.
Deze wezens zijn van een andere gestalte - zij zijn binnenin hun Lichtlichaam.
Het verschil tussen het astrale lichaam is dat het doorschijnend is maar het houdt niet de kleur goud vast hetgeen de wezens die feitelijke op het schip leven wel vasthouden. Zij zijn in hun Lichtlichamen die sprankelen met goud en violet.
Overwegend zijn de astrale wezens meer in nuances van blauw, soms oranje, soms groen - dat hangt af van welke van hun chakra's geactiveerd zijn - als het hun tweede en derde chakra is dan zijn zij oranje of geel. Als het hun hartchakra is dan zijn zij groen. Als hun hogere chakra's geactiveerd zijn dan zijn zij volledig gebi-lokaliseerd.
Welnu, diegenen van jullie die in meditatie komen resoneren met blauw en violet want jullie zijn je actief bewust. Richting de lagere secties van jullie lichaam is er feitelijk een rood/zilveren kleur hetgeen het zilveren koord is waar jullie over gehoord hebben, en de roodheid is de aardingsfrequentie welke verzekerd dat je nog steeds op een bewuste manier verbonden bent met jouw fysieke gestalte.
Nu Mary, je bent bij ons in deze zaal en zou je het leuk vinden om uit te leggen wat voor gestalte jij draagt?
MP: Ja, ik ben in de zaal bij jullie en ik ben heel vaak eerder in deze zaal geweest en ik houd van de feestvieringen en de liefdevolle verwelkoming die iedereen ontvangt. Onze Galactische broeders en zusters zijn zeer blij om ons te zien en om bij ons te zijn en om onze vriendschappen en onze familiale verbindingen met ons te hernieuwen wanneer het ook is dat wij hen bezoeken.
Ik heb het Galactische aspect van mezelf een aantal keren gezien. Dit wezen had lang blond/gelig haar en ging gekleed in een diep blauw, bijna koninklijk blauw, kledingstuk. Ik weet niet of het hun werkkleding is of een uniform omdat hoewel het altijd dezelfde kleur is, het is iedere keer anders van stijl. Het lijkt dat zij iets te doen heeft met de verkenningsschepen, dus misschien is zij een piloot van de verkenningsschepen omdat ik heel vaak in de verkenningsschepen geweest ben buiten rondom het Moederschip heen vliegend.  

In de Welkomstzaal daar is een groot glazen raam waar we doorheen naar buiten de galaxy in kunnen kijken en de schoonheid, de absolute schoonheid en de diepte van de sterren op een manier kunnen zien zoals wij hen niet vanaf Gaia kunnen waarnemen wanneer wij hen in de nachtelijke hemel observeren. Dus je kunt je voorstellen dat het naar buiten kijken door dit zeer grote raam - je niet alleen Gaia van dichtbij als een prachtige blauwe knikker kunt zien, maar je kunt ook de andere planeten en de galaxy en de prachtige sterren en formaties zien.  
SL: Ik ben zo blij dat je dat gezegd hebt, Ik ben Suzille weer. Ik moet door een ander raam naar buiten kijken want in plaats van Gaia te zien, zie ik feitelijk het Galactische centrum van dichtbij en het is het meest verbazingwekkende prachtige wezen. Het is een werkelijk levend schepsel en ik heb daar nooit zo aan gedacht. Maar als al het leven levend is, dan zou het Galactische centrum natuurlijk ook levend zijn.
Ik zie nu dat gehele spectrum van het Galactische Centrum aan één kant van de Welkomstzaal - ongeveer zoals door de Welkomstzaal heengaan om Gaia en de Aarde aan de andere zijde te zien. Ik nodig jullie allemaal uit om datzelfde met jullie verbeelding te doen. Herinner je dat het voorstellingsvermogen jouw vijfdimensionale gedachte is. Met jouw vijfdimensionale voorstellingsvermogen, zoals je het waarneemt, kan jij jezelf toestaan het te ervaren.
Nu nodig ik jullie allemaal uit om omlaag naar jullie voeten te kijken.
Omlaag naar je voeten kijken is hoe jij begint jezelf te aarden binnenin iedere gegeven werkelijkheid. Jouw voeten hoeven geen menselijke voeten te zijn, je mag vinnen hebben, nochtans wat het ook is aan de onderzijde van jouw wezen. Kijk omlaag om bewust te registreren wat je aan jouw voeten ziet.
Kijkt langs je lichaam omhoog, kijk naar je benen.
Observeer bewust of zij mensachtige benen zijn?  
Zijn zij geen-mensachtige benen? Hoeveel benen heb je?   
Zijn jouw benen met kleding bedekt? 
Hoe lang zijn jouw benen?
Beweeg je nu omhoog naar je taille gebied en daaronder. 
Hoe neem je dat waar? 
Heb je een taillelijn? 
Draag je een rok of een lange broek? 
Heb je een gedaante dat geen kleding draagt? 
Terwijl je omhoog gaat naar jouw borstgebied, wat draag je? 
Ziet het eruit als een uniform, in die zin dat je een lid van het Moederschip bent? 
Schijnt het toe dat het iets anders is, in die zin dat je een bezoeker bent? 

Kijk omlaag naar je handen en hoe zien jouw handen eruit?  
De meeste van deze wezens zijn in het één of andere type van mensachtige gedaante, in die zin dat er twee benen zijn, twee armen, een hoofd en een lichaam. 
Er zijn echter wezens die meer dan twee benen en twee armen hebben. Anders dan dat is hun gestalte ietwat mensachtig.   
Kijk naar jouw armen en zie waarmee je hen bedekt hebt. 
Nu, neem wat afstand zodat de jij die dit ervaart in staat is om die gehele wezenlijkheid van jou te zien. 
Zie jouw bewustzijn naar je kijken en kijk in het gezicht van die jij.   
Dit ben jij in een hogere frequentie. 
Dit is de jij die ofwel gekomen is om jou op het Moederschip te bezoeken en/of de jij die feitelijke dienstverlenend op het Moederschip is.  

Geef die jij een grootse omhelzing.
Is het niet prachtig te weten dat je niet alleen bent? 
Terwijl je die jij omhelst, voel de verweving van jullie bewustzijn.  
Neem de wetenschap van dat component van jouw Multidimensionale ZELF mee in/naar jouw dagelijkse leven.
Op deze manier, kan je verbonden blijven met deze hogere expressie van jezelf.
MP: We horen heel veel over de verkenning van onze multidimensionale zelven. De informatie is altijd daarbuiten geweest en het is nu beschikbaar in een publiek forum waar wij, als een voorbeeld, naar boeken kunnen kijken die Suzanne geschreven heeft over het Pleiadische Perspectief. Wij noemen hen karakters - Sandy, Jason, Mytre, Mytria, de Arcturiaan. Zij zijn voorbeelden van de uiteenlopende aspecten van onze zelven die parallelle levens, in parallelle universums leven - en zij zijn aspecten van ons.
Dus het wezen of de wezens die wij op de sterrenschepen ontmoeten, zoals het wezen dat ik ontmoette die gekleed was in diep blauw met goudblond haar, is een aspect van mezelf die een missie vervult welke belangrijk is voor de Ascentie van Gaia en misschien een Pleiadiaan is en de Pleiadische Ascentie ervaren heeft en nu een werkend onderdeel is van die alliantie en een zeer belangrijke gids voor mij en ook een aspect van mij zelf is.
Voor mij is er geen enkele andere verklaring. Ik heb het op zoveel manieren als ik kan onderzocht en dit wezen gaat door zich te manifesteren binnenin mijn wakende visioenen, dus ik verwelkom de vermenging en verwelkom de nachtelijke bezoeken aan het Moederschip.
Er zijn vele meditaties beschikbaar voor ons om onze multidimensionale zelven te ervaren. Ik zou er bij iedereen op aan willen dringen, die hierin geïnteresseerd is en luistert naar deze conversatie, of later leest, om deze opties te onderzoeken. Als je graag jouw ervaring met ons wilt delen ben je welkom om het naar de blog te sturen.
Er zijn talrijke aspecten van onszelf die parallel leven aan deze tijdlijn waarin wij tegen jullie spreken terwijl jullie naar deze conversatie luisteren.
SL: Ter afsluiting - Ik Sue, Suzille, Mytre, Mytria, de Arcturiaan, de gehele groep, zouden graag tegen ons willen spreken over de gehele groep.
Wij hebben in onze ontelbare fysieke incarnaties geleerd dat wij afgescheiden zijn en slechts een mens of via een gids channelen die hoog boven ons is, of wij lopen op de planeet die niet met ons geassocieerd is. Wat nu zo belangrijk is, is dat wij in/naar persoonlijke en planetaire Eenheidsbewustzijn verhuizen en in feite is er een opeenvolging aan gebeurtenissen die zich voordoen als wij ons bewustzijn uitbreiden.
Als we beginnen ons bewustzijn uit te breiden in/naar onze eigen multidimensionale zelf en als we beginnen te wisselwerken met componenten van ons zelf die niet op het fysieke vlak leven en wel of niet van een mensachtige gedaante mogen zijn, bijvoorbeeld, de Arcturianen zijn niet van een mensachtige gedaante, maar zij nemen graag een gedaante aan als dat is wat er nodig is … Maar zij zien dit meer als een wervelend patroon van Licht - tenminste in mijn gewaarwording. En dat is omdat ik in staat ben om mijn voorstellingsvermogen uit te strekken en in staat ben om hen te zien zoals zij werkelijk zijn.
Maar er zijn vele die niet in een gestalte zijn en dus zullen zij graag een mensachtige gedaante aannemen. Nu, laat de behoefte daarvoor los, hetgeen waar wij mee verenigd zijn om een mensachtige vorm te hebben. Want wanneer wij tegen onze vrienden voor de telefoon spreken of over het internet, zien wij hun mensachtige gedaante niet -- wij voelen hun bewustzijn. Wanneer wij op het lichaam van Gaia lopen kunnen wij niet haar gehele mensachtige gestalte zien welke is - in feite heeft zij welzeker een mensachtige gedaante binnenin haar kern, binnenin haar kristallen en dat is waarom zij die vorm gekozen heeft als haar overheersende, haar meest gecultiveerde expressie.
Ik ben er zeker van dat de mensheid een behoorlijke uitdaging geweest is en ook een behoorlijke teleurstelling was - echter, het is van haar en daarom werden wij als mensen de opzichters/hoeders van het land genoemd. Zij geniet ook van haar walvisachtige vorm en zij werden geïdentificeerd als de opzichters/hoeders van het water. Nu, met al deze vormen, zijn wij één. Wij zijn één met de planeet, wij zijn één met elkaar en wij zijn één met onze hogere expressie van zelf.
Als we beginnen om ons uit te breiden in/naar ons multidimensionale bewustzijn ontdekken wij dat het niet zo moeilijk is om te omhelzen dat wij één met de planeet zijn - wat ik de planetaire ascentie genoemd heb.
In feite heb ik vaak gesproken over de vooruitgang van het persoonlijke bewustzijn naar het collectieve bewustzijn welke bekend staat als dat je nooit alleen bent.
naar
Eenheidsbewustzijn is wanneer jij je verenigd voelt met dat wat er allemaal rondom jou heen is
naar
Planetair bewustzijn is wanneer je één bent met het lichaam van Gaia
naar
Galactisch bewustzijn waar je één bent met jouw Galactische familie. 
En, natuurlijk gaat het van daaruit verder, maar precies nu is het meesterschap van ons Galactische bewustzijn dat wat er recht voor ons is.
Wij verhuizen voorbij het concept van het leven binnenin een planetaire werkelijkheid in/naar het bewustzijn van verhuizen in/naar een Galactische werkelijkheid. Ik herinner me toen ik jong was dat een planetaire werkelijkheid voorbij onze waarneming was.
Nu, de planetaire werkelijkheid is vrij gewoon en wij forceren onszelf om ons bewustzijn uit te breiden - en het neemt welzeker een beetje dwang omdat wij terug omlaag willen glijden. Het is als het graven van een gat in het zand en je draait je om en het gat vult zich weer op. Dus wanneer wij ons bewustzijn uitbreiden, moeten wij teruggaan om het steeds weer opnieuw uit te breiden omdat wij in/naar de illusies terug willen glijden (een soort van automatisme) van het slechts fysiek zijn.
Dus wees geduldig met jezelf - jullie allemaal - omdat dit een zeer groot proces is, omdat de tijd een illusie is dus probeer om er niet te gehecht aan te raken hoewel we terug moeten gaan naar onze gehechtheid voor onze "overlevingsbehoeften". Tegelijkertijd bestaan wij allemaal binnenin de Ene.
MP: Eerst zou ik graag de Arcturianen willen bedanken omdat zij ons van het praten over hoe wij in onze nachtelijke astrale lichamen of in onze meditaties of in onze Lichtlichamen naar het moederschip lieten reizen - bi-lokaliseren. Dus vandaag kijken en graven wij echt diep in/naar ons Eenheidsbewustzijn en het één zijn met alles rondom ons heen, ons Planetaire bewustzijn van het begrijpen en weten dat wij de Planeet zijn en ermee beginnen om in/naar ons Galactische bewustzijn te gaan.
Wat door bleef gaan naar mij toe te komen terwijl zij spraken wat eenvoudig dit: Wij zijn Eén met Alles Dat Is omdat Wij Alles Dat Is Zijn.
Dus, dank je wel allemaal voor wederom weer hier bij ons te zijn. Wij voelen jullie aanwezigheid bij ons in het "geen tijd" en wij kijken ernaar uit om weer met jullie te praten en herinner je alsjeblieft om die vragen op te sturen.
SL:  Dank je wel iedereen - Wij Zijn Alles Dat Is. Zegeningen en heb een prachtige dag.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten