maandag, april 14, 2014

De Magie en de Kracht van de Verduisteringen van April - 14 April 2014 / DL Zeta


Heldere Dromen mogen Komen: De Magie en de Kracht van de Verduisteringen van April
14 April 2014 / DL Zeta

We staan op de drempel van de meest energetische fase van 2014. Dit is een kruispunt van grote veranderingen en een moment om jullie creaties te bezielen - jullie meest diep-vastgehouden dromen en visioenen - met enige van de meest diepgaande energieën in het Universum. Wij halen het meeste uit deze tijd door naar binnenin onszelf te gaan, stil te worden, onze gedachten te focussen en onze harten en geesten hoog te laten vliegen op de vleugels van deze energieën.
De maansverduistering van deze week is de eerste golf van energieën die een drie-stappen ontvouwing zullen volgen:
Het eerste gedeelte van deze ontvouwing is de maansverduistering van 15 april op 25 graden van Weegschaal. Deel twee is het Kardinale Grote Kruis welke tijdens 21-23 April piekt. Deel drie is de nieuwe maan, zonsverduistering op 8 graden van Stier op 29 April.
De verduistering van 15 April vindt plaats op 25 graden en 60 minuten van Libra tegenover de Zon in Ram. Deze April verduisteringen zullen diegenen met verjaardagen tussen 15 en 29 April intens beïnvloeden, alsook diegenen met persoonlijke planeten en punten in de nabijheid van het kardinale teken Kreeft, Ram, Weegschaal en Steenbok. De verduistering van 15 april zal waarschijnlijk resulteren in een situatie of het einde van een relatie zien. Je mag bij jezelf gewaarworden nu allerhande begeleiding te ontvangen aangaande relaties. Dit is een tijd om duidelijk te communiceren en om wat voor nodige veranderingen dan ook te maken.  

Deelnemen aan het Festival van Liefde Meditatie op de Innerlijke Vlakten
De maansverduistering van 15 April, welke plaatsvindt op 7:45 UTC, valt samen met het wereldwijde Festival van Liefde Meditatie. Het Festival van Liefde vindt ieder jaar plaats tijdens de volle maan en de zon in Ram. Gedurende deze tijd, zijn de energieën van goddelijke Liefde en Licht op hun piek en kunnen geregistreerd en uitgestraald worden in/naar het menselijke bewustzijn.
De zonsverduistering van 29 April doet zich voor op 8 graden en 52 minuten van Stier, sterk diegenen beïnvloedend met persoonlijke planeten en punten in de nabijheid van de vaste tekens, Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman. De verduistering van 29 April zet een nieuwe trend in beweging die langdurig bij ons zal zijn.   

Een Kardinaal Groot Kruis verhoogt de Verduisteringsenergieën
Met de vijfde van zeven exacte vierkanten bij Uranus en Pluto welke plaatsvindt van 21-23 April, is de intensiteit van de April verduisteringen verhoogd. Je mag je bij tijden tegelijkertijd in alle richtingen getrokken voelen. Je mag het gevoel hebben dat oude identiteiten aan het wegvallen zijn, en demagnetiseren vele dingen in je leven. Je mag nu de behoefte voelen om de bagage in jouw leven te minimaliseren. Het universum vraagt aan jou om alles los te laten dat jouw hogere zelf niet dient en je meer volledig te openen tot dat wat jouw spiritueel bekrachtigt.
Dit is een tijd welke wemelt met uitdagingen en kansen. Het is een tijd wanneer wij onszelf moeten aarden. Het is een tijd om te mediteren en onze geest te openen voor nieuwe downloads en visioenen. Het is een tijd om onze intenties te focussen en onze gebeden te formuleren gebaseerd op de downloads die we ontvangen.

Dromen brengen Glimpen van andere Tijden en Dimensies
Gedurende deze tijd mogen onze dromen gevuld zijn met onbekende mensen en plaatsen als de sluiers tussen de dimensies dunner worden en wij glimpen van andere tijdlijnen ontvangen. Sommige van deze representeren potentiëlen die in onze toekomst kristalliseren terwijl anderen ons naar gebieden van ons bewustzijn dirigeren die onze hulp behoeven om genezing en loslating op gang te brengen. Sommige van de dromen mogen glimpen van zelven van vroegere levens brengen die ons huidige moment beïnvloeden. Dit is een tijd wanneer onze dromen en visioenen ver en diep lopen. We mogen mensen in onze levens nu herkennen die vrienden zijn vanuit andere tijden en plaatsen. We mogen een gevoel verkrijgen van hoe andere tijden en andere plaatsen ons huidige moment beïnvloeden en hoe toekomstige tijden en plaatsen terugreiken om ons te gidsen en te helpen terwijl we bezig zijn veranderingen in te zaaien die binnenin de toekomstige tijden zullen floreren.

De Energieën van April helpen ons Los te breken van Parasitaire Energieën
Met zoveel verandering op de wind, is het nu niet de tijd om onszelf toe te staan rond te hangen bij vroegere grieven en ongerechtigheden. Waar wij onze aandacht ook op richten breidt exponentieel uit. Focus op wat je wilt in plaats van wat je niet wilt. Zegen en vergeef diegenen die jouw oneerlijk behandeld hebben. Schenk aandacht aan waar jij jouw energie plaatst. Je zult in staat zijn om duidelijk gedachtevirussen met alle vormen van parasitaire energie te zien. Je zult nu overzichtelijkheid verkrijgen over iedere manier waarop je energie gevoed hebt aan gedachten van schaarste en slachtofferschap, gemanifesteerde ziekte, trauma en gebrek in jouw leven. Het is tijd om alle investeringen in ontkrachtende gedachtevormen los te laten.

Het Navigeren van de Krachtige Energieën van April
Dit is een tijd om je hoogste visie/visioen te bouwen. Zie jezelf als een spiritueel-bekrachtigd wezen die in/naar de volgende fase van jouw missie stapt om jezelf te genezen en anderen bij hun ontwakingsproces te helpen. Het is tijd om in de volledige acceptatie van jouw rol te stappen bij het helpen geboren te laten worden van de Nieuwe Tijd op de Planeet Aarde.
Gedurende deze tijd mag je het behulpzaam vinden om gezond te eten, te journaliseren, te channelen, je hand met automatisch schrijven te proberen, met dromen te werken, yoga of Tai Chi te beoefenen, poëzie te schrijven, muziek te spelen, te schilderen of te tekenen, op een visioen zoektocht in de natuur te gaan en een overvloed aan slaap te krijgen en te trainen. Dit is de tijd om een stem te geven aan dat wat binnenin jou geweldig is. Dit is het moment om jouw identiteit te omhelzen als een spiritueel-bekrachtigd goddelijke wezen.
In de komende weken mag je bij tijden voelen dat je een sterven van dit of dat ondergaat, en in een bepaalde beduidenis doe je dat. De oude manier sterft voor het nieuwe. Wat nu wegvalt uit jouw leven zal helpen de vuren van de toekomstige transformatie van brandstof te voorzien. Momenten vanuit het verleden mogen naar het oppervlak komen om her/erkend en losgelaten te worden. Denk eraan dat ieder obstakel en iedere uitdaging die je tegenkomt de macht bezit om nieuwe niveaus van verbinding met jouw hogere zelf te ontwaken.  
Verduisteringen hebben de neiging om waarheden te ontmaskeren en dat op te ruimen wat niet langer een hoger doel in jouw leven dient. Massale, onverwachte veranderingen zullen deze periode van onrust vergezellen.
De energie van deze uitlijningen bouwt zich nu op. Jullie ervaren het al op uiteenlopende manieren in jullie leven wat afhankelijk is van hoe de configuraties in jouw astrologiekaart landen. De energie bouwt zich naar een climax op aan het einde van de maand en zal dan voorwaarts gaande afzwakken. Gedurende deze tijd is er het potentieel voor diepgaande verschuivingen op de persoonlijke en collectieve niveaus. We staan in een moment welke de koers van alles dat erna komt zal veranderen.

De Persoonlijke Beïnvloedingen van de Maansverduistering van 15 April Begrijpen
Je kunt iets aan ideeën krijgen over de gebieden van jouw leven die het meest beïnvloed zullen zijn door de verduistering van 15 April door op te zoeken om te zien waar de 25 graden Libra in jouw astrologische kaart valt. Wanneer een verduistering in de beurt van één van jouw persoonlijke planeten valt, is dit belangrijk voor jou. Hoe dichterbij de verduistering tot één van jouw planeten is, hoe meer diepgaand de beïnvloeding zal zijn. De meest krachtige impact wordt gevoeld wanneer een verduistering op jouw Zon (geboortedag) of er zeer dicht bij in de beurt valt. De Zon beheerst jouw identiteit, jouw gevoel van zelf alsook jouw gezondheid en welzijn. Het is niet ongewoon om te beginnen een nieuwe focus van zelf te adopteren gedurende deze tijd. Een focus van zelf is het aspect van jouw wezen die de leiding heeft over jouw bewuste bestaan.
Het is ook van belang als een verduistering op jouw Maan of welke andere planeet dan ook in jouw kaart land. Het is ook belangrijk als een verduistering op jouw Ascendant of Midheaven (MC) land. De aard van de planeet of het aspect waar de verduistering valt, alsook de positie van het huis, openbaart het gebied van jouw leven dat waarschijnlijk het meest beïnvloed zal zijn door de verduistering. Met andere woorden, het onderzoeken van het gebied op jouw kaart dat het meest door de verduistering beïnvloed wordt kan het deel van jouw leven openbaren dat geschikt is voor verandering.
De volle maan maansverduistering passeert door Weegschaal en benadrukt relaties van allerhande soorten. Deze verduistering zal ons helpen de dingen helderder te zien. Wat naar de voorgrond komt zullen kwesties zijn die geassocieerd zijn met emoties, veiligheids/zekerheidsbehoeften en gewoonten en patronen. Als je door deze kwesties heen manoeuvreert, mag jij jezelf gewaarworden helemaal te verschuiven naar een nieuwe tijdlijn. Verduisteringen roepen altijd op voor verandering en in sommige gevallen is het verandering dat ver over de tijd is. Grote veranderingen gebeuren vaak wanneer verduisteringen ons uit de oude patronen vandaan schudden en delen van ons leven opruimen die niet langer meer werken. Deze veranderingen maken de weg schoon voor nieuwe mensen, gebeurtenissen en ideeën om ons leven binnen te komen. Gewoonlijk zijn dit veranderingen die al gedurende een poosje in de ethers kristalliseerden, wachtend op de goddelijke timing om hen in onze fysieke werkelijkheid binnen te leiden. Als je mensen en omstandigheden nu uit jouw leven ziet vertrekken, blijf dan in een vreedzame plaats wetende dat het nieuwe onderweg is. Balans en harmonie zijn kenmerken die specifiek belangrijk zijn om tijdens een maansverduistering te cultiveren.
De verduistering van 15 April trekt aan om een cyclus af te sluiten die gedurende de laatste 19 jaren bij ons geweest is. Een terugblik over de laatste 19 jaren kan inzichtelijk zijn aangaande de aard van de cyclus die nu eindigt en licht werpt op de nieuwe cyclus en tijdlijn die nu tevoorschijn komen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen