donderdag, april 03, 2014

De Engelachtige Gidsen - Je Moet Eerst het Oude Loslaten voordat Je Ruimte voor het Nieuwe kunt Maken


De Engelachtige Gidsen
“Je Moet Eerst het Oude Loslaten voordat Je Ruimte voor het Nieuwe kunt Maken”
1 April 2014 /  Taryn Crimi

Vandaag zouden wij jullie aandacht graag willen focussen op het proces van het loslaten. Een ieder van jullie is net door een gigantische tijd van losmaken, opruimen en loslaten heen gekomen. Dit zou op veelvoudige manieren ervaren kunnen zijn, sommigen van jullie manifesteerden dit door een fysieke zuivering, anderen manifesteerden dit door het verlies van bezittingen, een carrière, een woning of een geliefde. De maand maart was voor velen van jullie moeilijk maar jullie hebben veel meer bereikt dan dat het ogenschijnlijk toeschijnt en dit is wat wij vandaag graag verder uit zouden willen werken.
Niet jullie allemaal hebben deze grote vrijgeving via fysieke symptomen gemanifesteerd, maar wij zouden willen zeggen dat een zeer groot deel van jullie dat hebben gedaan en laat ons uitleggen waarom dat is. De maand maart ondersteunt vaak sterke losmakingen, zuiveringen en loslatingen en deze maart was daarop geen uitzondering. Je mag dit op een fysieke manier gemanifesteerd hebben via jouw fysieke lichaam of je werd aangetrokken om alles dat jou niet langer meer diende via bezittingen, mensen, huisdieren, of zelfs overvloed los te laten. Het loslaten schijnt één van de meer uitdagende lessen te zijn die mensen moeten leren. Het is zeer moeilijk omdat jullie vaak niet kunnen zien wat er weldra zal komen om te vervangen waar je nog maar net tot toe aangezet werd om los te laten en dit is waarom wij zo vaak zeggen, dat de dingen niet altijd zijn wat zij lijken te zijn.

Maar voor iedere bezitting, persoon, carrière, woning, auto, vriend die je schijnbaar verloren bent, kan je ervan verzekerd zijn dat er iets veel groters aankomt om diens plaats in te nemen. Want zie je, mensen houden zo stevig vast aan alles dat zij gemanifesteerd hebben in hun werkelijkheid, zelfs wanneer zij weten dat het hen niet langer meer dient omdat zij vrezen dat ze met niets achtergelaten zullen worden of mogelijk iets veel erger. Hierop glimlachen wij, niet omdat jullie in angst zijn of de pijn van het verlies gewaarworden, maar omdat jullie vergaten dat niets uit jullie leven verwijderd kan worden tenzij jullie zelf ermee instemmen om het te verwijderen. Uiteraard zou jouw Hogere Zelf er niet bij jou op aandringen om iets los te laten als het niet een veel betere vervanging zou zien. Maar al te vaak bidden jullie voor verandering, een verandering in relaties, een verandering in overvloed, een verandering in carrière, een verandering van locatie en nochtans raken jullie in paniek wanneer de kans voor jullie naar voren komt om die verandering te maken. Je moet eerst het oude loslaten voordat je ruimte kunt maken om het nieuwe te verwelkomen. Wanneer alles dat je gekend hebt uit jouw werkelijkheid verwijderd is, verheug je, niet omdat je schijnbaar alles verloren bent, maar eerder omdat je op het punt staat om zoveel meer te verkrijgen.
De waargenomen verliezen die jullie in deze laatste paar weken ervaren hebben zijn de deur naar iets nieuws. Wij hebben vele keren gezegd dat dit jaar jullie geloof/vertrouwen zal testen, jullie geloof en vertrouwen in jullie zelf en de kracht/macht die jullie binnenin vasthouden. Dit is een grote uitdaging voor velen van jullie maar daarbij komt een grote beloning. De maand maart ondersteund loslating, en loslating is wat jullie zeer zeker gedaan hebben. Hoewel het nu lijkt dat je met minder achtergebleven bent, energetisch hebben jullie bergen verzet. De blokkades, obstakels, beperkende overtuigingen die zeiden, "dat kan je niet," zijn terzijde geschoven aangezien jullie sterk genoeg geworden zijn om aan hen voorbij te gaan. Overtuigingen die jullie gedurende vele levensspannen vastgehouden hebben worden zoals onkruid in een tuin ontworteld. Jullie zijn de maand april binnengegaan en het is nu tijd om jullie zaden weer te planten. Wij herinneren jullie eraan om wijs te kiezen wat je wenst te planten, aangezien je zult ontdekken dat jouw oogst sterker en groter zal zijn dan de voorafgaande jaren. Als je wenst om jouw verlangens te planten zal je er getuige van zijn dat jouw dromen tot leven komen. Laat jouw angsten niet het beste van jou krijgen omdat je niet ziet hoe jouw dromen mogelijk zouden kunnen manifesteren, wij herinneren jullie eraan, de dingen zijn niet wat zij lijken te zijn. Dit is waarom wij zeggen, plant jullie zaden wijs, want over een paar maanden zal je de oogst van jouw zaden binnenhalen.
Wij moedingen jullie aan om groot te dromen en jullie angsten los te laten. Wij kunnen jullie verzekeren, dat jullie hen niet nodig zijn waar jullie naartoe gaan.
Wij hopen dat deze boodschap op de één of andere manier jullie gediend heeft.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2014 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten