zondag, april 27, 2014

De Engelachtige Gidsen - De Kracht van het Huidige Moment - 26 April 2014


De Engelachtige Gidsen
“De Kracht van het Huidige Moment”
26 April 2014 /  Taryn Crimi

Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op de kracht welke binnenin het huidige moment bestaat. Zeker werd aan velen van jullie verteld dat het huidige moment alles is dat er echt bestaat. Hoewel het onze intentie is om met jullie te delen waarom het nu moment aldus transformerend is, wordt het nochtans vaak toegestaan om weg te glippen terwijl jij je op toekomstige evenementen en voormalige betreurnissen focust.  
Wij hebben met jullie gedeeld dat de tijd een illusie is. Wij refereren vaak naar alle tijd als zijnde concurrerend of gelijktijdig aangezien ieder moment eenvoudig een ander perspectief van het nu moment is. veel van jullie energie wordt verpilt aan jullie focus op "toekomstige" evenementen of op evenementen in het "verleden". Wij zeggen vaak dat als jij je bezorgd voelt je op de toekomst gefocust bent, als je verdrietig of berouwvol bent je op het verleden gefocust bent en als je vredig/vreedzaam bent je volledig aanwezig bent in het nu moment. Jullie hebben zeer zeker de bekwaamheid om je negatief in het huidige moment te voelen, hoewel het alleen in het nu moment is dat jij de bekwaamheid hebt om jouw perspectief te verschuiven.
Velen van jullie hebben veel van jullie leven toegestaan voorbij te gaan zonder werkelijk de kracht welke het nu moment bezit te voelen, want het is waar al jullie creatieve krachten liggen. Aanwezig zijn in het nu moment staat je toe om accuraat te peilen hoe jij je, precies nu, voelt. Wat je precies nu voelt trekt meer ervaringen aan die gelijkaardig zijn aan de trilling die jij kiest om te handhaven. Velen staan de bezorgheden van de toekomst toe om hen te beroven van de vreedzaamheid van de geest die zij in het nu moment kunnen bezitten. Wij kunnen je verzekeren dat de wensen en de dromen die je voor jouw "toekomst" hebt je niet meer vreedzaamheid van de geest brengen, niet meer geluk dan waartoe jij in staat bent om in dit nu moment te verzekeren. Nochtans kijken velen naar de toekomst en zeggen, "Ik zal gelukkig zijn wanneer…" of "Ik zal gelukkig zijn als"; hoe het ook is dat het geluk en de vreedzaamheid van de geest die je nastreeft door zullen gaan aan jou te ontsnappen als je door blijft gaan na te streven om jouw geluk te vinden in wat je nog niet gemanifesteerd hebt. Wij zeggen niet dat je geen dromen en wensen kunt hebben om daar naartoe te werken, wat wij zeggen is dat het bereiken van deze dromen en wensen jou niet meer vreedzaamheid van de geest en vreugde zullen brengen als je niet leert om aanwezig te blijven in het moment en te genieten van het moment waar je in bent.

Want zie, je zult doorgaan de dromen en wensen in/naar jouw toekomst te duwen terwijl je de "bengelende wortel" najaagt. "Waarom?", vragen jullie, omdat je niet met de vereiste resonantie trilt om deze dromen en wensen in/naar jouw leven aan te trekken. We kunnen je vertellen dat het gevoel van dankbaarheid veel krachtiger is bij het manifesteren van jouw dromen dan welke andere emotie dan ook die je op kunt roepen. Want zie, zovelen proberen hun dromen en wensen te manifesteren door de dankbaarheid te voelen die zij "zullen" voelen wanneer zij het hebben. Echter, dit is niet precies hoe het manifestatieproces werkt. Je manifesteert jouw dromen en wensen door precies nu dankbaar te zijn voor alles dat je hebt. Alleen dan zal je meer aantrekken om dankbaar voor te zijn.
Velen van jullie hebben geleerd over de formidabele kracht die jullie gedachten bezitten, en als een resultaat proberen velen van jullie jezelf te forceren om zo vaak als dat jullie het je herinneren kunnen positief te denken. Hierover glimlachen wij. Zeker, een positieve geest zal positieve ervaringen aantrekken, waar jij je op focust breidt zich uit. Echter, het is niet dat je voortdurend moet denken aan positieve gedachten, maar eerder om vreugdevol, dankbaar en in vreedzaamheid te zijn in dit nu moment, dat meerdere momenten naar je toe zal brengen die jou toe zullen staan om door te gaan je vreugdevol, dankbaar en vreedzaam te voelen.
Als je gaat zitten en nadenkt over hoe jouw dromen en wensen in jouw leven zullen manifesteren en hoe gelukkig je zult zijn wanneer je deze dromen bereikt, ga je door met hen in jouw "toekomst" te houden. Zo vaak horen wij, "Als alleen mijn dromen vandaag maar uit zouden komen dan zou ik gelukkig en vreedzaam kunnen zijn". Laat ons met jullie de sleutel delen om jullie dromen te manifesteren; hoe meer je van het nu moment geniet hoe sneller jouw dromen en wensen in/naar jouw huidige moment zullen stromen. Wanneer je leert te leven in het huidige moment, lijnt synchroniciteit zich uit met jouw wezen in ieder moment en zal jij je afvragen hoe je ooit op een andere manier hebt kunnen leven. Want zie, in tegenstelling tot wat velen geloven, staan de obstakels op je pad jou niet in de weg; eerder, zijn zij de manier om jouw dromen en wensen te manifesteren. Zij maken deel uit van de manifestatie van jouw dromen. Als zij dat niet waren, zouden zij er niet zijn. Hoe meer je van het pad geniet waar je op bent, hoe sneller jouw dromen en wensen in staat zullen zijn om zich in jouw werkelijkheid te manifesteren.
Wij zouden graag voor jou willen om in dit precieze moment aanwezig te worden, wat voel je precies nu? Denk niet na over wat er in het volgende uur, de volgende dag of week gedaan moet worden, wij willen dat je nadenkt over dit precieze moment. Hoe voel jij je? Je zult ontdekken dat in dit exacte nu moment je de bekwaamheid hebt om vreedzaam te zijn, vreugde te voelen, blijdschap te kiezen. De stress die velen van jullie op een regelmatige basis voelen, vervaagt, wanneer jij je op dit exacte nu moment afstemt, zonder andere gedachten, zorgen of bezorgdheden anders dan dit exacte moment. Het is alleen wanneer jij jezelf toestaat weer te beginnen te focussen op de toekomst dat je angst, frustratie, bezorgdheid, stress, oordeel en ongerustheden aangaande de toekomst gewaar zult worden om jouw gedachten/geest opnieuw binnen te komen. Om onophoudelijk in de toekomst te leven van "wat eraan komt' is een aangeleerde gewoonte die velen van jullie gevormd heeft, nochtans heeft een ieder van jullie de bekwaamheid om jullie geest/gedachten om te scholen om veel vaker in het nu moment aanwezig te zijn.
Wanneer je de stroom van angst, zorgen en stress jouw gedachten/geest beginnen te overstromen vragen wij dat je jouw focus wederom terug dirigeert naar dit huidige nu moment. De zorgen die je vasthoudt zijn gebaseerd op "wat als" en dreigende waarschijnlijkheden, nochtans zijn zij feitelijk niet gebeurd. Deze manifestaties zijn alleen wat jouw logische verstand vreest dat er plaats 'zal' vinden. De enige manier dat je deze mogelijke toekomstige bezorgdheden kunt voorkomen of oplossen is door volledig in dit nu moment aanwezig te zijn. Wij vragen dat jullie jezelf het geschenk van vreedzaamheid toestaan dat alleen in dit nu moment gevoeld kan worden; het is waar je creatieve kracht ligt. Je zult jouw toekomstige nu momenten dirigeren, gebaseerd op de gedachten, gevoelens en emoties die je precies nu vasthoudt. Herinner je, angst en geluk/blijheid zijn beide keuzes, het is aan jou om te beslissen welke je precies nu graag zou willen voelen.
Dus herinneren wij jullie eraan om, aanwezig te zijn, vreedzaam te zijn en van dit moment te genieten.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2014 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten