zaterdag, april 26, 2014

Commandant Ashira: Over Het Galactische Leven - Deel 3 / 1 april 2014


Commandant Ashira
" Over Het Galactische Leven"
Deel 3
1 April 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Ashira is vandaag terug bij ons en, voor iedereen die nieuw is voor deze serie, Ashira is de Commandant van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies. Hij heeft er toeschietelijk mee ingestemd om door te gaan met onze fascinerende conversatie welke een brede variëteit aan onderwerpen en informatie behandelt waar wij doorgaans geen toegang tot hebben.
Ik moet zeggen dat er voor mij een verschuiving geweest is sinds dat ik deel uitmaak van deze discussie met Ashira. Er is meer duidelijkheid in de verbindingen die ik gevoeld heb in mijn dagelijkse leven alsook in de meditatie, en ik vraag me af of mijn kosmische kalmeringsmiddel omhoog geknald is of zoiets, omdat ik me opmerkelijk kalm en liefdevol voel deze dagen!
*** (discussie Linda en Suzanne en de meditatie niet vertaald)
Ashira: Groeten, Ik Ben Ashira, Commandant van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies, vriend, broeder, neef, oom … welkom. Welkom, mijn geliefde vrienden. En welkom aan jou, lieve Suzanne. En ik ben blij en ben vereerd om deze kans te hebben om met deze conversatie door te gaan - niet alleen met jou, maar met de planeet Aarde - met Gaia - en met alles en iedereen op Haar.
Weet je, wij hebben vaak gezegd dat wij naar al jullie InLight communiqués luisteren, wij luisteren naar jullie uitzendingen en ja, bij tijden analyseren wij hen zelfs! Maar het meest luisteren wij eenvoudig omdat het een manier is - het is een mechanisme - voor ons allemaal om de verbinding met het Collectief te voelen en met een ieder van jullie individueel, met het menselijke hart.
Wanneer wij deze uitzendingen hebben, ja het gaat naar diegenen die actief luisteren deze ochtend of zelfs later op de dag naar het gearchiveerde materiaal, maar de energie, de energie van onze transmissie - of onze wederzijdse transmissie - gaat niet alleen uit naar jullie Sterren broeders en zusters maar ook naar iedere persoon op de planeet. Het zit in de werkelijke lucht die zij inademen. Je kunt niet - fundamenteel - wat voor vorm van transmissie dan ook van deze aard doen en het niet gecommuniceerd te hebben naar alle menselijke wezens. Dat is één van de redenen waarom dit type van transmissie - dit type van "Show" zoals jullie eraan denken - in toenemende mate belangrijk is.
Nu weet ik dat er velen zijn die zeer kritisch zijn over het drama en de ellende dat uitgezonden wordt door waar jullie aan denken als de "reguliere media". En ik oordeel niet - het maakt deel uit en is reflectief van het drama dat geadopteerd werd door het menselijke collectief in het verleden, en ik zal daar over een moment over spreken. 
Maar om een tegengewicht te vormen, en in feite in staat te zijn om de balans te doen laten doorslaan van wat er werkelijk ingeademd wordt, is het wezenlijk belangrijk dat steeds meer van deze hart-gecentreerdheid - van deze hart-gecentreerde Liefde transmissies - laat zien plaats te vinden, omdat dat ook een tegengewicht vormt wat er anders door de lucht uitgezonden wordt. Dus jullie - jullie allemaal, en ja ook InLight Radio - doen een veel groter werk dan waar jullie zelfs aan gedacht hebben. En hiervoor, uit naam van de gehele Vloot - al jullie broeders en zusters - bedank ik jullie.

SM: Heel, heel graag gedaan. Dank je wel om hier ook zoveel deel van uit te maken.
Ashira: Het is onze vreugde.
SM: Het mijne ook.
Ashira: Dus ik weet dat er veel is dat ik zou kunnen en zal bespreken, maar ik weet ook dat het belangrijk is dat jij in staat bent om jouw vragen te stellen, en ik zal je ook vertellen waarom. Hoe meer vragen je stelt, hoe verder je aan het oppervlak krabbelt. Het is een demonstratie van onze band en van onze verplichting aan echte duidelijke communicatie, niet slechts om dit of dat stuk van minuscule informatie te openbaren, dat wij in principe een open boek zijn, beschikbaar voor jullie. Nu, er zijn dingen - misschien van een wetenschappelijke aard, en wij definiëren wetenschap in principe als alles - die wij niet zouden willen bespreken omdat jullie eenvoudigweg de formules niet zouden begrijpen, maar dat betekent niet dat wij niet bereid zijn om alles te delen dat jullie willen weten.
Dus, waar wens je om vandaag te beginnen?
SM: Heel veel dank dat je wederom naar ons toegekomen bent, en ik waardeer het echt. Je hebt mijn eerste vraag al beantwoord, maar ik heb de hele week het gevoel gehad dat ik je wilde vragen of er, toevallig, vragen zijn die jij voor ons hebt, persoonlijk of collectief?
Ashira: Ja! Ja, daar zijn vragen die wij zouden willen hebben. En het is om de vragen - misschien in Perro - te posten zodat er geen doornen of oordelen aan gehecht zitten. Maar er zijn een paar dingen die wij ons afvragen en zouden willen vragen.
Eerst zouden wij jullie eraan willen herinneren - omdat het vraagtekens bij ons oproept - dat diverse weken geleden Aartsengel Gabrielle de luchtgolven opluisterde in Een Uur met een Engel en om het partnerschap vroeg om gevormd te worden om al diegenen te verzamelen die vrouwen niet in ere zouden willen houden, die niet de vrede en geslachtsgelijkheid van alle Wezens zouden willen omhelzen, en om deze te verzamelen in een Topaas Blauwe doos. Een partnerschap met de Aardebewoners, de mensen, welke nooit eerder echt aangeboden werd.
Welnu, wij waren zeer enthousiast dit te horen en begonnen onmiddellijk met het collectief van de mensheid te werken, met de Aartsengelen - specifiek Gabrielle - om met deze zeer, zeer milde vorm van indamming te helpen. Maar wat wij opgemerkt hebben is dat de menselijke wezens dit aanbod niet echt aangenomen hebben - en dat zet ons voor ons raadsel. Wij ver/beoordelen het niet - goed, fout, onverschillig - maar het zet ons voor een raadsel. En wij vragen ons af waarom? Waarom, wanneer het zo een eenvoudige onderneming is, en jullie kunnen allerhande soorten van excuses geven en zeggen, "Wel, ons aandachtsbereik is zeer kort" of "Oh ik vergat het", maar wat wij werkelijk vragen is, waarom?
Dus een andere vraag die wij voor jullie hebben. Het mag lichtelijk romantisch klinken, maar wederom spreek ik in Perro deze dag, is "Houden jullie van ons en waarderen/koesteren jullie ons?
SM: Ja.
Ashira: Dus wanneer wij op de planeet arriveren - hetgeen zeer spoedig gaat zijn, en ik bedoel dat op een menselijke manier - zijn jullie dan bereid om deel uit te maken van het, wat wij zouden willen noemen, het welkomst Comité? Wij bedoelen niet slechts een handjevol mensen. Wij moeten, en jullie moeten, om machtsstructuren af te weren - geen angst, maar machtstructuren - miljoenen mensen hebben om eenvoudig te verklaren, "Wij verwelkomen en wij zijn niet bang, en komen niet tussenbeide."
SM: Ja, ja, ja!
Ashira: Dus onze vraag aan jullie allemaal is, "Zijn jullie er klaar voor?"
SM: Ik weet niet of ik zou kunnen zeggen dat ik een miljoen mensen ken die dat zijn, maar ik kan me dat zeker wel voorstellen. Zo ongeveer iedereen waar ik ooit mee gesproken heb is - wel, misschien niet iedereen, maar een piepkleine fractie van de mensen zou misschien reageren met enige bezorgdheid, maar dat is zo zwaar als dat het wordt. Ik zou inderdaad ja zeggen. Kom maar!
Ashira: Dan zijn deze onze vragen.
SM: Oh OK.
Ashira: Wel, voor nu.
SM: Voor nu …
Ashira: Wij hebben een miljoen aan vragen - net zoals jullie dat hebben!
SM: OK. Wel, ik laat de deur voor verdere vragen open. Die eerste kan ik persoonlijk niet beantwoorden - het is een soort van collectieve vraag, dus ik zal zien of ik met iets naar voren kan komen.
Ashira: Het werd gefingeerd zodat de mensen erover zouden nadenken. Omdat het een vraag is die wij in vele universums en vele galaxies en vele planeten tegengekomen zijn.
SM: Echt? Wow!
Ashira: Ja, het is - wel, niet precies hetzelfde aanbod van Gabrielle - maar dezelfde kwestie en dat er een manier aangeboden wordt om een, wat schijnt te zijn als een zeer ondraaglijke situatie, te genezen en er wordt een zeer eenvoudige oplossing gegeven, en de oplossing wordt afgewezen omdat - omdat, waarom?
SM: Omdat waarom … oké, dus als ik gedurende een moment daarover zou kunnen spreken en er misschien wat verdere detail over kan krijgen. Wij worden verondersteld om de energieën te verzamelen in de Blauwe Topazen doos welke vrouwen niet in ere wil houden, dus als ik geslachtsongelijkheid in mijn eigen leven zou ervaren, hoe ziet dat er feitelijk uit? Stel ik me gewoon voor waar die onbalans plaatsvindt en verzamel het dan? Omdat, zoals ik zei, het niet in mijn ervaring is.
Ashira: Ga naar één van de gebieden waarvan je het gevoel hebt dat die het meest onmenselijk is. Bijvoorbeeld, ga naar Somalië of Sudan of Syrië. Verzamel alle mensen die voelen dat zij het recht hebben om fysiek vrouwen te verminken, vermoorden, pijnigen, toe te takelen en plaats hen in de doos. En verzamel dan iedere vrouw die denkt dat dat oké is, en plaats hen ook in de doos - Het is een Genezingskamer.
SM: Prima, ik begrijp het. Het is goed om die duidelijkheid te hebben, en misschien dat te hebben zal de deelname van mensen bij dit werk verhogen.
Ashira: Wij zijn niet gestopt - en dat zullen we niet.
SM: Prima. Ik zou graag een ervaring willen delen die ik afgelopen donderdag had als ik mag..
Ashira: Ja – ja!
SM: Het is echt opwindend. De sneeuw is hier merendeels weg, en ik had de kans om naar buiten te gaan en meer brandhout naar de garage te brengen en de houtstapel een beetje op te ruimen. Ik houd er sowieso van om buiten te zijn, en de taak was een genietbare, eenvoudige taak. Terwijl ik op de hurken ging zitten en kleine stukjes hout oppakte om voor aanmaakhout te gebruiken, kreeg ik het idee om de Sterrenfamilie uit te nodigen te komen en deel te nemen aan mijn dag.
Wat vervolgens gebeurde was opmerkelijk omdat ik gevuld werd met zo een gevoel van verbazing en waardering aangaande het aanbod als eerste, en toen voor het onmiddellijke en krachtige gevoel dat dit soort van activiteit eenvoudig niet beschikbaar is aan boord van een schip. De diepe wetenschap kwam over mij dat wij op een onvergelijkbare prachtige planeet leven, en dingen te ervaren krijgen die wij bij tijden zouden kunnen beschouwen als alledaags, maar in feite werkelijk uniek zijn.
Ik kwam binnen met een hernieuwde en diepgaande waardering voor het privilege van nu hier te zijn. De waargenomen chaos en desintegratie die gebeurd is nauwelijks wat ertoe doet wanneer het bekeken wordt vanuit dit perspectief, en het is gewoon één van de verbijsterende realisaties die ik deze afgelopen week heb gehad. Dus dank je wel daarvoor, aan wie het ook was die mijn uitnodiging om met mij de dag door te brengen accepteerde!
Ashira: En je werd door velen vergezeld. En tot je dienst.
SM: Dat is gewoonweg prachtig!
Ashira: Eén van de gebieden waar wij graag over spreken is de schitterende schoonheid van jullie planeet. En wij zijn voor een zeer lange tijd gekomen, niet zodat jullie allemaal noodzakelijkerwijs op het schip kunnen komen. Ik bedoel, wij zijn blij wanneer daarvoor de tijd juist is, en wij zullen de chaos van een eerdere blunder voorkomen, maar de kwestie is niet het aan boord van het schip komen en vragen om een rit naar huis, of het nu naar Venus of Andromeda is, of waar dan ook anders in de galaxies.
De vreugde is het zijn op deze schitterende planeet. En jullie hebben het juist, dat waar jullie aan denken als gewoon/alledaags, denken wij over als zijnde spectaculair! Dus het is ook één van de redenen, waarom een deel van het Plan van de Moeder geweest is om jullie in de fysieke gestalte te houden. Gaia is een planeet van de fysicaliteit. Het is een planeet van zo een prachtige diversiteit dat je levensspanne na levensspanne na levensspanne kunt nemen - en wij spreken over honderden aan jaren dat we allemaal leven.
Maar om te verkennen … Aan boord van het schip, heb ik tegen jullie gezegd, hebben wij tuinen, wij kweken voedsel, er zijn dieren. Welnu, hebben jullie ooit nagedacht over het waarom? Ja, een deel ervan is dat wij onszelf onderhouden - maar het is geen noodzakelijke onontbeerlijke vereiste. Het is geen levenskracht kwestie, het is om onze ware zielen te onderhouden.
En jullie hebben het allemaal! Ons schip heeft ongeveer de omvang van vele kleine eilanden die over de gehele wereld verspreid zijn. Voor diegenen van jullie die zich niet in een ingedamde omgeving bevinden, in staat zijn om naar buiten te lopen en om je voeten in een oceaan te zetten, om in een tuin te graven, om het geruis van de bladeren te horen en het gefladder van vogelvleugels, om naar buiten te gaan en hout te verzamelen … deze zijn kostbare geschenken. En je hebt het juist, lieve Suzanne, het plaatst de rest van het drama in perspectief.
Dit zou een andere vraag zijn - we kennen de antwoorden, maar we stellen graag de vragen. Waarom wie dan ook ervoor zou kiezen om diens hoofd omlaag te houden, naar de straat in een betonnen jungle te kijken en nooit de tijd te nemen om omhoog te kijken om de zon te zien, om de lucht in te ademen, te ruiken dat de Lente eraan komt … dit gaat aan ons begrip voorbij.
Dit is waarom jullie Steden van Licht zullen hebben. Dit is waarom zij worden co-geconstrueerd. Steden van Licht zijn niet louter "overschrijvingen" door jullie Hemelse vrienden. Zij worden gebouwd en zij zijn al onderweg, omdat zij zijn waar jullie naar neigen te denken als jullie toekomst. Om steden te hebben waar bloemen en vogels zijn en kinderen spelen, dat is wat het verdraagzaam maakt, dat er dingen van schoonheid zijn. Of je nu in het meest afgelegen gebied op de planeet bent of in het meest bevolkte, er is altijd een plaats voor schoonheid en er is altijd een plaats om te stoppen en de lucht te ruiken.
SM: Wij zijn zeer fortuinlijk hier, en ik zou ervan houden dat iedereen dit besefte. Ik heb enige vragen over jullie aanwezigheid rondom de Aarde. Jullie zijn hier langer geweest dan wij, ik stel me voor, en zoals Linda net voor de show tegen mij zei, "gelijkaardige dingen zoeken elkaar op". Dus wat doen zoveel Galactische schepen rondom de Aarde nu, wat zijn de Galactics op de Aarde van plan, en herkent wie dan ook hen als zodanig?
Ashira: Oh, in toenemende mate worden de Galactics op de Aarde herkend. Zij worden herkend niet omdat zij er "niet menselijk" uitzien maar vanwege hun energie gebieden, de sterren in hun ogen, hun ietwat andere gemanierdheid en presentatie. De mensen herkennen het verschil in de energie gebieden, dus terwijl onze gestalte zeer zeker mensachtig is, worden zij herkend ja - en over het geheel genomen worden zij verwelkomd, en warm verwelkomd.
En wat wij soms beschouwen een warm welkom te zijn is ook dat iemand niet doortastend is of keihard en zegt, "Je ziet er niet naar uit dat je van hier bent. Uit welke galaxy kom je?" Dat is nogal opdringerig voor iemand die pas gearriveerd is, dat is lichtelijk binnendringend. Maar wij zien wel dat onze troepen niet alleen maar acclimatiseren maar, ja, ook worden verwelkomd.
Welnu, we hebben de Aarde bezocht, zullen we zeggen, gedurende tienduizenden aan jaren het is "soort zoekt soort". Nu, het is overduidelijk dat wij met snelheden reizen - wel, de snelheid van Liefde - en dat wormgaten, witte gaten, zwarte gaten gebruikt worden voor onze reizen en daar is ook nog de interdimensionale verschuiving.
Wij zeggen dit niet op een manier die onverschillig is, maar jullie kennen niet de volledige geschiedenis van de Aarde. Wij zouden niet willen pretenderen jullie leraren te zijn, maar we zijn waarnemers geweest en wij wisten gedurende die lange tijd van de schoonheid, van de pracht van het ras te genieten dat op deze planeet gecreëerd was. Er zijn vele gelijkenissen - nee, geen klonen - maar gelijkenissen, nalatenschappen, constructies, samenstellingen, DNA, zelfs dimensionaal reizen die jullie Galactische en Intergalactische wezens met de mensen hebben. En dus zijn er lange periodes geweest waar wij in zeer bewuste en actieve communicatie waren met diegenen op de planeet.
Nu, ik spreek hier voor vele verschillende groepen, en verschillende sectoren en verschillende tijden van contacten. Maar, bijvoorbeeld, gedurende de tijd van Atlantis waren er schepen van overal vandaan die in/naar de Ruimtehaven kwamen. Er was uitwisseling - cultureel, wetenschappelijk, waar jullie aan denken als commercie, genezing en sociale uitwisseling, omdat we elkaar opzochten. We zochten elkaar op en jullie verwelkomden ons en zochten ons ook op. 
Nee, niet via Sterren reizen, maar jullie stonden op de rand daarvan. Dat is waarom zovelen van jullie het zich herinneren, omdat het een normaal gebeuren voor jullie allemaal was om aan boord van uiteenlopende schepen te komen en intergalactisch of galactisch te reizen. Jullie hadden handelsafgevaardigden en delegaties die ook trips maakten. Dat is waarom jullie soms denken, "Wel, ik geloof niet dat ik op, zeg, Andromeda leefde maar ik ken de mensen daar, ik ken de sensatie, ik weet hoe het is." Het is omdat jullie die 'ziel herinnering' hebben van deze reizen of van onze reizen en onze uitwisselingen met jullie.
En toen, toen jullie door de, kunnen wij zeggen, donkere periodes heengingen, toen wij "donker" gingen in termen van het optrekken van onze schilden, trokken wij de schilden wel op maar stopten wij nooit met onze wisselwerkingen met de mensheid en met de Aarde. Welnu, er waren sommigen die hun voordeel uit die donkere periode haalden maar sinds die tijd werden zij, kunnen wij zeggen, ergens anders herplaatst - zij zijn niet toegestaan in deze sector of letterlijk in dit gehele Universum.
Maar onze geschiedenis gaat veel verder terug in termen van onze relaties dan dat de menselijke wezens zich voor kunnen stellen. Jullie hebben in jullie inlandse Amerikaanse culturen de kennis van de Anasazi, die Pleiadiaans zijn en die op bezoek kwamen en die zich vermengden, en een lange en welvarende cultuur hadden, en dat is waar vele van de Sterrenzaden oorspronkelijk uit voortkwamen. 
Dus wanneer wij zeggen dat wij terugtraden, traden wij terug omdat de illusies, het ego, van de mensen - we waren niet langer meer overeenstemmend. Het was niet louter het feit - hoewel dat nogal veelzeggend was - dat jullie je planeet zouden verwoesten, hetgeen het waarom is waarom wij het in een cocon gehouden hebben, de polen gedurende honderden en honderden aan jaren intact hielden, omdat wij wisten dat de evolutie - de cyclus - van de mensheid naar een punt toe zou gaan waar jullie zouden herontwaken, en net zoals je gezegd hebt, de schoonheid van de houtstapel zien en ons vanwege Liefde opnieuw uitnodigen, niet voor wat wij brengen in termen van technologie of commercie of wetenschap of handel.
Wij zochten jullie uit omdat wij wisten dat we een liefdevolle relatie zouden kunnen hebben. Het is zoals jullie een buurman/vrouw op straat zien lopen en je denkt, "Wel die ziet eruit als iemand die ik graag zou willen leren kennen, die ziet eruit als iemand waar ik vrienden mee zou kunnen zijn," en je kent deze persoon niet, je voelt alleen maar hun energie gebieden en je denkt, "Daar is iemand waar ik tot toe aangetrokken wordt."
Dus het was, van planeet naar planeet, van galaxy naar galaxy - er zijn vele planeten die een zeer gelijkaardige constructie als Gaia hebben, maar de 'mix' op deze planeet en de energie van de mensachtigen is buitengewoon, het is wonderbaarlijk - wij willen er deel van uitmaken. Wij willen dat jullie ons kennen en van ons houden op de manier waarop wij jullie kennen en van jullie houden.
SM: Dat wil ik ook. Ik heb een paar frequentie vragen - kan je iets zeggen over het feitelijke frequentie getal van Gaia en het Collectief, misschien in termen van een bereik? Is er een frequentie bereik die de mensen van de Aarde toe zal staan om te wisselen tussen dimensies zoals jullie dat doen, en waar zijn we nu in relatie tot misschien een jaar geleden?
Ashira: Jullie zijn veel hoger dan dat jullie een jaar geleden waren, en ik geloof dat dit aangehaald werd. Maar zeg, op een schaal van één tot tien, zitten jullie collectief zo rond een acht. Nu, dat is geen statisch nummer, begrijp dat ook - dit gaat op en neer. Maar wanneer er een uitbraak is van zullen wij zeggen een oorlog of vijandelijkheden, gaat dat frequentie getal … het is zoals het introduceren van een grote hoeveelheid van een elektrische lading naar een prachtige sonate, dus het komt tussenbeide. Maar jullie zijn omhoog gegaan.
Jullie zijn nu al - en dit is wat niet iedereen begrijpt, en dus zal ik het herhalen en dan zal ik het nogmaals herhalen - jullie zijn al interdimensionaal. Jullie hebben de frequenties en de trilling al om interdimensionaal te verschuiven - dat is al bereikt - en het is een kwestie van die wetenschap te brengen en dat is wat de Nieuwe Jij Groep aan het doen is, feitelijk, in samenwerking met ons. Het is het voorwaarts brengen van die kennis en die frequentie, zodat de mensen het beginnen te gebruiken en in te zetten.
Een ieder van jullie heeft een sweater of een shirt of een blouse of een T-shirt gehad dat klem kwam te zitten achterin je kast en dat je helemaal vergeten was. En toen ontdekte je het weer opnieuw en droeg je het bijna iedere dag. Dat is wat jullie aan het doen zijn met jullie interdimensionale Zelf. Het is verborgen geweest, weggestopt in een oude koffer in de kelder, maar het is eruit, het werd gewassen, en het is klaar voor gebruik.
SM: Heel mooi. Ben jij op Aarde geweest?
Ashira: Je bedoelt als een volledig leven?
SM: Wel … hoe dan ook?
Ashira: Ik heb de Aarde bezocht, ja.  
SM: OK. Wanneer je nu in staat bent om naar het oppervlak te komen, zal er dan een situatie zijn waar een ieder van ons een mentor gaat krijgen om te helpen navigeren bij de veranderingen die plaatsvinden, en misschien instructies krijgen over hoe dingen te doen zoal het teleporteren? Ik snap dat wij verondersteld worden om de dingen op eigen kracht uit te vogelen, maar iets daarvan voelt een beetje indrukwekkend aan. Werd deze informatie aan ons gegeven om onze verbeelding te voeden?
Ashira: Aan jullie wordt deze informatie gegeven om dat waar jullie aan denken tot toe in staat te zijn uit te strekken, en om jullie verbeelding te voeden zoals jij het uitdrukte. Hoe wij zouden kijken naar wat jij noemt onderwijzende processen dat het co-onderwijzend, of koppelend, zou zijn. Dus bijvoorbeeld, lieve, ik zal jou leren hoe te teleporteren als jij me laat zien hoe het brandhout te verzamelen.
SM: Oh mijn goedheid! Ik zou meer dan blij zijn om die uitwisseling te maken. En ik wil me gewoon even verontschuldigen aan iedereen voor de vogelgeluiden die binnen komen - ik kan er op dit moment niets aan veranderen en in de toekomst zal ik de uitzending vanuit een andere kamer doen, maar het is voor mij afleidend om te proberen er iets aan te doen, dus ik hoop dat iedereen er voor nu mee om weet te gaan.
Ashira: Welnu, zie je, voor ons zijn de vogelgeluiden - en wij zijn hiervoor verantwoordelijk omdat zij met ons spreekt! En wij genieten van het geluid, dus mijn verontschuldigingen aan velen als dat voor jullie afleidend is, maar voor ons is het als muziek in onze oren.
SM: Oh ik denk er al niet eens meer aan. OK goed, dus nu kan ik me ontspannen. Zo ver als de fysiologie, zou je alsjeblieft kunnen spreken over het verschil in misschien de spijsvertering- en ademhalingssystemen? Bijvoorbeeld, eten wanneer men er zin aan heeft dat te doen in plaats van dat men de levenskracht moet onderhouden zorgt voor een aardige opmerkelijke verandering aan het lichaam, en ik stel me zo voor dat de verschuiving daar goed buiten van alles dat wij nu als mogelijk accepteren plaats zal vinden. En wat het ademhalen betreft, hier kan de ademhaling voor vele zaken gebruikt worden. Is dat het zelfde voor jullie? 
Ashira: Ja. Welnu, laat ons eerst spreken over waar jullie aan denken als jullie spijsverteringssysteem. Wij kunnen ook onze systemen aanpassen, derhalve kunnen de aanpassingen eerder gemakkelijk gemaakt worden. Jullie hebben altijd voldoende voedsel op Aarde om iedereen te voeden, dat doen jullie al.
De bekwaamheid die jullie vergeten zijn is jullie bekwaamheid om licht te eten. Nu, jullie hebben heilige mensen gehad, mannen en vrouwen, yogi's, die bestaan hebben door eenvoudig het eten van licht. Welnu, het menselijke lichaam vereist op dit punt regelmatige of onregelmatige voeding, hetgeen anders is dan van ons. Maar zelfs dat is ietwat aan het verschuiven. Het is echter geen kwestie van het opnieuw ontwerpen van jullie spijsverteringssystemen alswel het jullie eraan herinneren dat jullie lichtkracht in kunnen ademen - en dit relateert naar de ademhaling - kunnen kauwen en doorslikken. Het is in de lucht rondom jullie heen, het is in de werkelijke opmaak van jullie Wezen. Jullie zijn er alleen niet aan gewend om ongeziene moleculen te eten. Jullie zijn enorm gewend aan het 'vorm' aspect van voedsel. Maat wat is voedsel anders behalve werkelijk een verzameling van moleculen en atomen? Dus dat is niet echt zo belangrijk, dat zal zich aanpassen. En sommigen zullen zich zeer snel aanpassen, zoals jouw eigen lieve zelf, omdat jij niet echt een hele grote interesse voor voedsel hebt.
SM: Dat is maar al te waar!
Ashira: … maar er zijn anderen die dat wel hebben, en dat maakt deel uit van de diversiteit. Kunnen jullie het je voorstellen - wij kijken naar jullie, jullie allemaal - mijn verrukkelijke familie, en dat daar iemand van jullie is die zegt, "Ik geef er niet echt om om te eten, dus geef me maar gewoon de licht-manna van de Hemel," als het ware, en dan is er iemand anders die zegt, "Laat mij twintig verschillende soorten sla nemen, en het door elkaar heen mixen met ambrosia, en het aan jullie voeren en eet het op en breng je zintuigen in verrukking." Dat niveau van diversiteit is uitzonderlijk voor ons. Wij willen dat niet veranderen - en ik denk niet dat jullie dat zouden willen. Nu, de noodzaak om Gaia te beschadigen met pesticiden, met chemicaliën enzovoorts is volledig onnodig. Dus wat dan ook, voedsel gaat beter smaken.
Nu de zuurstof - velen van jullie herinneren zich het zijn van "meer-mensen" of dolfijn-mensen of walvis-mensen en dat zij in staat waren om anders onder de golven adem te halen, of in de diepe ruimte om daar in staat te zijn adem te halen. Dus er zijn aanpassingen, en deze zijn feitelijk DNA aanpassingen die "markeringen" zijn op jullie uiteenlopende strengen die aangepast zijn, en aangepast zullen worden. Wij hebben geen moeilijkheden met het ons aanpassen van waar jullie aan denken als onze zuurstof of CO2 niveaus om in staat te zijn op Aarde adem te halen. Dat is geen kwestie. Dat maakte deel uit van de voorbereidingen die duizenden jaren geleden gedaan werden.
SM: Dat is prachtig, dank je wel daarvoor. Ik heb nog één vraag en dan gaan we naar de bellers. Ik heb feitelijk een heleboel vragen, maar ik houd me bij deze ene.
Zou je zo vriendelijke willen zijn om over het verouderingsproces te spreken en hoe wij kunnen verwachten hoe dat zal verschuiven? Een heleboel van ons kijken er met enthousiasme naar uit om in staat te zijn onze fysieke verschijningsvorm te kiezen en de ogenschijnlijke leeftijd, maar het is wederom een stap voorbij waar wij van denken dat het onmogelijk is wat dit betreft. Het is op z'n zachtst gezegd een uitstrekking. Op de oude manier van denken, vergt het evolutionaire proces een lange tijd en dat wij het in onze levens niet zullen zien. Er zijn heel veel ouderen die het gevoel hebben dat zij niet veel tijd hebben om van de veranderingen te genieten, dus kan je daar alsjeblieft over spreken?
Ashira: Dit is een ingewikkelde vraag, maar ik zal proberen om het tamelijk rechtstreeks te beantwoorden. Nu, er zijn drie factoren. De eerste is het valse raster, het valse geloofsysteem, dat zich als een oefening in controle ontwikkelde in de oude derde dimensie die jullie achter je - en daarmee bezig zijn - hebben gelaten, dat het sterven en de degeneratie onvermijdelijk was en dat het een strategie was om jullie onder controle te houden. Zodat als er voor jou gezorgd werd - en dit is een kwestie van rijk/arm, gezond/niet gezond - als er voor jou gezorgd werd leefde je langer. Als er voor jou gezorgd werd betekende dit ook dat jij je 'onderworpen' had, dat je niet tegen de systemen was die op hun plaats waren. Dus dat is bezig allereerst ontbonden te worden. 
De tweede, waar jullie aan denken als tijd en wat wij gebruiken als tijd is anders. Dit maakt deel uit van de interdimensionale verschuiving. Maar denk aan een tijdlijn in termen van een liniaal. Jullie neigen ernaar om jezelf ongeveer drie centimeter van 12 centimeter te geven, en het is zeer statisch. Terwijl wij de gehele liniaal nemen, de gehele twaalf centimeter, en denk eraan als lange, lange golven. En als wij intergalactisch reizen zijn het bijna "vlakke streep" golven.
Wij verouderen niet op de manier zoals jullie dat doen. Ons bestaan en verjonging is veel langer omdat wij weten hoe we onszelf moeten onderhouden. Maar ook het gehele raamwerk waarin wij te werk gaan is anders.
De menselijke ervaring is nu aan het verschuiven. Als je verschuift, ascendeer je naar het langere golfpatroon. Nu, wat doet dat ook? Wat jullie de verschijningvorm van het verouderen gaf was zelfs niet het feit dat jullie slechts drie centimeter namen, het is het ego en de emotionele beroering alsook wat jullie in jullie lichamen stoppen dat de veroudering creëert.
Als je het begint uit te breiden begin je het emotionele gebied te kalmeren, je begint het ego te kalmeren, je kalmeert het mentale gebied, en je begint te verjongen. Nu, wanneer jullie ook geen vergiften in jullie lichamen stoppen - waar velen van jullie zich al aan aangepast hebben - creëert dat ook een sterkere levenskracht. Niemand van jullie die op de planeet zijn waren bedoeld - het Plan van de Moeder, niet het onze - om te verouderen op de manier zoals jullie dat doen. Dit is eenvoudigweg geen waarheid.
Dus de verjonging is bezig te beginnen, en jullie kunnen het in jullie zelf zien - specifiek jullie die Lichtwerkers zijn. Er zijn dagen als je vijftig bent en je in de spiegel kijkt en je zegt, "Ik zie er vandaag uit als twintig," en dan zijn er andere dagen wanneer je zegt, "Oh, ik ben terug bij vijftig." Maar wat jullie in toenemende mate gaan doen is het opeisen van de "twintig", dus het is ook een kwestie van dat jullie opeisen en gebruiken wat wij zouden noemen de Creatie Codes om eenvoudigweg jullie lichamen te revitaliseren. Nu, wanneer jullie in de Genezingskamers zijn die zeer - en in toenemende mate -  beschikbaar zijn voor de mensheid, kan je verjongingsbehandelingen hebben. Dus het is een letterlijke terugdraaiing - het is een revitalisering van al jullie organen, inclusief jullie huid, jullie haar, jullie lichaam.
SM: Prachtig. Wel, er is veel om naar uit te kijken. Zoals je tot uitdrukking hebt gebracht, en in mijn hart waar ik het meest naar uitkijk is naar de hereniging, en met jullie samen te zijn, met jullie allemaal om te gaan en jullie te leren kennen en relaties te vestigen. Dat is voor mij het meest opwindende gedeelte, dus ik ben echt dankbaar voor deze discussies.
Ashira: En dat is wat voor ons opwindend is. Jullie hebben zoveel om met ons te delen en wij verwelkomen dat delen.
SM: Wel, toen je spoedig zei, weet je, we kijken allemaal echt uit naar dat, dus dank je wel. Dus, zijn we gereed voor een paar bellers?
Ashira: Ja, dat zijn we.
SM: OK, prachtig, dank je wel. Goed, David, je bent in de uitzending.
David:  Hi Suzi, Hi Linda, Hi Commandant Ashira. Het is echt geweldig om met jullie allemaal te praten. Misschien kan je mij het één of andere idee geven over hoe ik iets kan creëren met het voedsel dat wij hier hebben dat gelijk smaakt aan dat wat jullie graag eten.
Ashira: Oh, laat mij je vertellen - mijn vrienden zullen het je vertellen - er is zeer weinig waar ik niet van houd om te eten! Omdat zoals je weet, het een sociale gelegenheid is, het is een zintuiglijke gelegenheid, jullie hebben een prachtige variëteit van fruit en groenten voor jullie beschikbaar. Wat wij jou voor zouden willen stellen, en dit is omdat jij één van die mensen bent die ervan houdt om met smaken te spelen, is, experimenteer er gewoon mee.
Dus er zijn - ik ga je niet het Intergalactische Receptenboek geven - maar speel ermee. Doe papaja bij de venkel, grapefruit bij de bindsla - speel ermee, en wanneer je dat aldus doet, wanneer je het samenstelt - specifiek, wel, de groente altijd omdat het Liefde is - maar al dit voedsel is een verzameling van de levenskracht.
Er is een neiging die wij opgemerkt hebben aan de zijde van de menselijke wezens - en dit is waarom jullie zoveel slechte voedselkeuzes hebben - is dat jullie het voedsel in jullie mond doen en dat jullie het doorslikken zonder het echt te proeven, jullie houden het niet tegen jullie verhemelte, in jullie mond om al de smaken toe te staan, hun 'refrein te zingen' als het ware, en dan te kauwen en het door te slikken - jullie slikken alleen maar door - dus breng meer tijd in jullie mond door! Dat is waar het voor is - wel, het is voor vele dingen - maar waar het het voedsel betreft is het om de verrukking te ervaren, om het in je mond te laten zijn.
SM: Dank je wel voor je vraag. We gaan verder met gebiedscode 636 - ben je bij ons?
636: Ja, Hi Suzanne, Linda and Commandant Ashira. Ik heb een soort van 'Galactic op Aarde' vraag. Mijn man en ik waren gelukkig genoeg om Linda op de 2012 Scenario Conferentie te ontmoeten terug in 2012 natuurlijk, en wij werden verliefd op Sedona.
Vorig jaar September gingen we ernaar terug en waren we op de top van de Kathedraal Rots Draaikolk en wij ontmoeten daar een familie met twee mannen en vier jonge kinderen, ik zou zeggen misschien tussen de leeftijden van vijf en tien jaar, en de kinderen waar gewoon zo moedig, zij sprongen van rots naar rots, en het maakte mij super nerveus omdat daarboven heel veel plaatsen zijn waar je heel diep kunt vallen, en ik dacht dat het zeer ongebruikelijk was over hoe ontspannen de mannen waren over dat hun kinderen daar rondsprongen, en de mannen schenen op de één of andere manier een beetje anders te zijn - ik reed een paar weken geleden over de weg en het kwam bij me naar boven dat dat een Galactische familie geweest was - en ik vraag me af of dat juist zou kunnen zijn?
Ashira: Dat is absoluut juist, want weet je dat waar je aan zou denken als het Aankomst Portaal voor velen in het gebied van Sedona, de Stad van Licht die al geactiveerd is - is de Bell Rots. Maar daar zijn tunnels en integratie kamers, zullen wij zeggen, die tevoorschijn komen in de Kathedraal Rots, dus je was eenvoudig getuige van een recente verschijning van een familie die een picknick had - die een menselijke ervaring hadden! En wij wisten dat jullie niet tussenbeide zouden komen - zij wisten dat jullie niet tussenbeide zouden komen, dat zij met jullie veilig waren.
636: Wat respectabel! Het kwam echter niet bij me op op dat moment. Ik reed gewoon over de weg een paar weken geleden, en ik wist het in mijn hart - het kwam zeer sterk binnen dat ik wist dat dat een Galactische familie geweest was, en …
Ashira: En je hebt het juist!
SM: OK, cool. Dank je wel.
636: Heel veel dank.
Ashira: Graag gedaan, lieve vriend.
SM: OK. We gaan verder met gebiedscode 608. Ben je bij ons?
608: Ja, dat ben ik. Hi Suzanne, Linda. Hallo Commandant Ashira.
Ashira: Hallo daar.
608: Hi, ik wil u gewoon als eerste van ons allemaal verwelkomen, ik wil me aansluiten bij het welkomstteam. Ik ben echt opgetogen om met u te spreken, en mijn vraag is, dat precies nu op de planeet Aarde onze voornaamste verkenning is aangaande de vrije wil. U weet wel wat ik bedoel, in het verleden heeft het merendeel van de mensheid niet eens de vrije wil verkend - als een planeet, als een collectief. Wanneer ik aan andere beschavingen denk zoals Andromeda, ben ik nieuwsgierig - wat is hun pad om te volgen weet u, zou u ons enig idee daarover kunnen geven? Zoals verschillen in verhuizingen, wat het is dat zij als een Collectief verkennen?
Ashira: Als een Collectief, verkennen wij uiteenlopende beschavingen. Maar als je vraagt wat wij op de planeet Aarde verkennen/onderzoeken, wij baden ons - en wij genieten van - in de schoonheid van de planeet. Maar het meest interessante onderzoek is rondom jullie, niet op wat voor soort van opdringerige manier dan ook, maar dat is waar onze vragen rondom jullie uit voortkomen. Onze verkenningen zijn rondom het menselijke ras omdat uit alle veranderingen die er op de planeet plaatsvinden - de cosmetische restauratie van Gaia, de verhoogde interdimensionaliteit van de koninkrijken - is de meest fascinerende de mensen, hoe zij denken, waar zij in geïnteresseerd zijn, wat zij verkennen. Het geeft ons indicatoren van wat voor jullie belangrijk is, zowel in jullie hoofden, maatschappelijk, maar ook in jullie harten. Wij meten en wij nemen collectief de groei van jullie hart waar, en als je met ons in contact bent - wat natuurlijk, velen van jullie zijn, specifiek op een hartniveau - dan meten wij de groei van jullie hart. Maar dat is wat wij verkennen.
SM: OK, prachtig. Dank je wel voor je telefoontje. Ashira, heb je nog iets anders waar je mee af zou willen sluiten?
Ashira: Ik heb vele dingen waar ik graag mee af zou willen sluiten.
Allereerst, mijn geliefde vrienden, eerder met InLight Radio hadden jullie een programma genaamd "Galactische Familie" - en dit was een zeer toepasselijke naam - omdat wij jullie Galactische en Intergalactische familie zijn. Dat is hoe wij over jullie denken, en dat is hoe wij bidden dat jullie over ons zullen denken. Ja, wij bidden welzeker. Ja, wij mediteren ook. Ja, wij komen bijeen in groepen om te creëren, te visualiseren en voort te brengen. En wat wij voortbrengen, lieve vrienden, in deze tijd, is ons samenzijn. Vergeet de Disclosure van de regering en denk na over onze familie hereniging - het gaat zeer, zeer spoedig gebeuren - en dat is waarom wij willen dat jullie ons kennen zoals wij een ieder van jullie kennen en liefhebben en koesteren en eren en respecteren.
Nodig ons uit om met de was te helpen, met het diner.
Selektehvay. Vaarwel.
SM: Vaarwel. Hou van jullie …
Ashira: En wij houden van jou/jullie… 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten