woensdag, april 09, 2014

Boodschap van GOD - 9 April 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
9 April 2014 / Karen Dover

Geliefden ik Ben de energie welke geplaatst mag worden in de context van GOD en Ik Ben hier bij jullie terwijl jullie mijn woorden lezen zoals opgenomen door mijn kanaal. ALLES is niet wat het toeschijnt te zijn op een zeer wakend menselijk bewust geestesniveau want de illusies van de oude 3D Aarde zijn nu aan het ontbinden en nochtans zijn de ogen van velen in de menselijke gestalte gefixeerd op wat "was" en niet op wat GEWOON IS. Begrijpen jullie mijn begeleiding geliefden? Ik vraag jullie om niet naar de Hemel noch naar de Aarde te kijken maar om BINNENIN te kijken, naar de HARTruimte want het HART is waar ik volledig verblijf want IK BEN JULLIE/JOU in WAARHEID.
De geboorte van de NIEUWE AARDE werkelijkheid voor het menselijk ras is nu tot bloei aan het komen, met velen in de menselijke gestalte die in staat zijn de verandering en de verschuiving in frequentie te VOELEN van zowel de Planeet Aarde als het menselijke voertuig waarin zij incarneerden. Herinner je geliefden dat jullie een energie zijn welke eeuwig is en dat gekozen heeft om in/naar een menselijke gestalte te incarneren om het leven vanuit een menselijk perspectief te ervaren. Ik Ben nu hier bij jullie en ondersteun jullie terwijl ALLEN jullie ondersteunen in/naar de uitbreiding, hetgeen erop toeziet dat jullie een menselijk leven leven maar met een UNIVERSEEL perspectief. Begrijpen jullie mijn begeleiding? De bekwaamheid die het menselijke voertuig heeft om voornoemde uitbreiding te accepteren is nu voorbij alles dat jullie in WAARHEID toegestaan werd op deze planeet te ervaren.

GOD is LIEFDE is WAARHEID, de DRIE-EENHEID in het UNIVERSUM van 3 voltooid nu en het straalt nu volledig en energetisch vanuit het centrum van jullie menselijke voertuig en straalt buitenwaarts, dit zal nu naar jullie in de externe wakende menselijke levenservaring terug gereflecteerd worden dat bekend voor jullie is op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau als het LEVEN op de Planeet Aarde.
Ik plaats de codering:
333 222 777 999
MAGENTA/SCHARLAKENROOD
0000000000000
1111111111111
33 44 99 66 77
DIAMANT
33 33 33
TURQUOISE
111 000 111
PLATINUM
44 DELTA 333 OMEGA 111 DELTA
ELOHIM
TITANIUM
ZILVER 

Ik plaats binnenin de HARTruimte een ZILVEREN, GOUDEN en PLATINUM ANKH, ik plaats in de hogere hartruimte de witte duif van vrede en ik plaats in de ZIELSTER het woord WAARHEID.
Moge het LICHT VAN GOD IN WAARHEID vanuit de HEMELEN stralen die gereflecteerd worden in de hartruimte van ALLEN die resoneren met de NIEUWE AARDE.
In het begin was daar het LICHT en dit LICHT bewandelt nu de PLANEET volledig uitgelijnd, volledig stralend en volledig aanwezig in de menselijke gestalten welke het genomen heeft.
BEN in vrede want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen