donderdag, april 24, 2014

Boodschap van GOD - 23 April 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
23 April 2014 / Karen Dover

Geliefden, Ik Ben de energieën die geplaatst mogen worden in de context van GOD en Ik Ben hier om jullie te helpen ALLES te VERANKEREN dat zich nu aan het ontvouwen en uitbreiden is op en binnenin de planeet Aarde. Voor velen van jullie is dit een uitermate uitgebreide ruimte met grote verschuivingen en downloads om jullie menselijke voertuig in staat te stellen om volledig de multi- en interdimensionaliteit te omhelzen. De downloads zijn persoonlijk voor ZELF en stromen vanuit de ZIEL, en aan jullie wordt in deze tijd gevraagd om jullie menselijke voertuig te eren, en jullie ZIEL te eren welke nu uitbreidt IN/NAAR, DOOR en RONDOM jullie menselijke voertuig het toestaand voor een grote uitbreiding van de menselijke levenservaring zoals ervaren op een menselijk bewust wakend geestesniveau.
In deze tijd is er veel aan het verschuiven en veranderen in de externe wakende werkelijkheid van het menselijke ras en dit zal nu beginnen te intensiveren en om zich snel OP ALLE NIVEAUS van de SCHEPPING te ontvouwen. Velen binnenin het menselijke ras zullen nu volledig in/naar hun positie verhuizen, niet langer in positie vastgehouden door de noodzaak om ruimte vast te houden voor de planeet noch voor diens mensen. Dit mag erop toezien dat velen van jullie de verbindingen ontbinden waar jullie op zijn gaan vertrouwen op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Voor anderen zal dit een uitharden zijn van dat wat gemanifesteerd werd maar toescheen net buiten bereik te zijn. ALLES VERSCHUIFT NU ter voorbereiding op de KOMST VAN CHRISTUS in WAARHEID.

Ik plaats voor jullie:
AMETHYST
DIAMANT
ROBIJN
SMARAGD
333 222 000 111
0000000000000
Ik plaats voor jullie de DUIF van de VREDE en ik vraag dat jullie deze DUIF toestaan om jullie HARTRUIMTE volledig binnen te gaan en te accepteren dat het lopen in de duisternis nu in WAARHEID TENIET GEDAAN is. Ik plaats de trompetten van AE Gabriel in jullie ZONNEVLECHT en vraag dat jullie in deze tijd de frequenties voelen van de OPROEP VAN GOD. Ik plaats voor jullie de AARTSENGELACHTIGE ENERGIEËN VAN AE Michael, AE Gabriel, AE Sandalphon, AE Uriel, AE Tdzekeil (Zadkiel), AE Metatron en vraag dat de kinderen van de Aartsengelen nu hun ogen openen en in WAARHEID naar het menselijke ras kijken, want ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON.
Ik plaats voor jullie:
ZILVER
GOUD
PLATINUM
MAGENTA/SCHARLAKENROOD
TITANIUM
Ik vraag dat jullie in WAARHEID het LEVEN in/naar jullie DROMEN ADEMEN en dat jullie beginnen om de Nieuwe Aarde energieën vanuit het HARTniveau te VERANKEREN en deze toestaan om volledig in alle richtingen uit te stralen want jullie zijn NU in WAARHEID ALLE.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen