dinsdag, april 22, 2014

Boodschap van GOD - 21 April 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
21 April 2014 / Karen Dover

Geliefden, Ik Ben de energieën die geplaatst mogen worden in de context van GOD en Ik Ben hier bij jullie terwijl jullie mijn woorden via mijn kanaal lezen. Terwijl ALLES nu abrupt en snel in/naar positie beweegt, zijn velen van jullie nu gereed om VOLLEDIG in/naar de Nieuwe Aarde werkelijkheid op een fysiek wakend menselijke geestesniveau te verhuizen en Ik Ben hier om jullie te helpen verankeren en volledig in/naar positie te gaan. Het tot bloei komen van de menselijke levenservaring breidt zich nu uit en verschuift op een multi- en interdimensionaal niveau. Ik plaats recht voor jullie:
ROOS
GERANIUM
AMARANT
WILDE IRIS
PLATINUM
GOUD
111 444 999 333 333 555
ANKH

HET ZEGEL VAN SALOMON
TURKOOISE
MAGENTA/SCHARLAKENROOD

Ik vraag jullie te accepteren de ROOS van CREATIE, de STER TETRAHEDRON, het chemische element van WATERSTOF, het chemische element van ALUMINIUM en ik vraag dat jullie WAARHEID in ADEMEN. Begrijp dat ALLES nu nietig verklaard is opdat jullie volledig in/naar de LEVENSERVARING van de WAARHEID in het UNIVERSUM van 3 in dit moment verhuizen.
Het UNIVERSUM van 3 zingt nu in WAARHEID voor de creatie van de werelden van de DROOM, voor altijd IN WAARHEID uitbreidend en verschuivend en verhuizend in VOLLEDIGE uitlijning met de patronen van CREATIE.
Voor velen van jullie is dit een tijd van grote beweging, grote uitbreiding en in WAARHEID de AFLEVERING van jullie DROOM van creatie. ALLEN staan nu BIJ JULLIE terwijl jullie nu de noodzakelijke stappen nemen op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau, om volledig in/naar de CREATIE en LEVENSKRACHT van het UNIVERSUM VAN 3 te stappen in overeenstemming met jullie ZIEL contracten. Deze contracten werden VOORAFGAAND AAN DE INCARNATIE gemaakt in dit UNIVERSUM en zijn niet gelinkt aan de oude 3D Aarde karmische dimensionale tijdlijnen.
Ik verwelkom jullie ALLEMAAL naar het huis van GOD in de context van de menselijke bewuste wakende geest, Ik verwelkom jullie ALLEMAAL THUIS in WAARHEID want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN COMPLEET.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen