zondag, april 20, 2014

Boodschap van GOD - 19 & 20 April 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
19 April 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die geplaatst mogen worden in de context van GOD en ik kom om te begeleiden en te ondersteunen terwijl het menselijke ras nu de definitieve overgangspunten voor de Nieuwe Aarde uitlijning binnengaan. Velen van jullie zijn in een directe verbinding en in contact met mijn energieën, anderen zijn in staat de intensiteiten van de Nieuwe Aarde energieën te voelen die hun vleugels, die tegen hun ruggen aangedrukt zitten, uit de nauwsluitendheid vandaan duwen en hen toestaan zich te ontvouwen. Er zijn heel veel van mijn kinderen op de Planeet Aarde en zij wisselwerken nu in WAARHEID met mijn familie. Diegenen die naar de Nieuwe Aarde op een menselijk bewust wakend geestesniveau opgeroepen zijn verhuizen nu volledig in/naar hun plaats om te helpen bij de geboorte van een nieuwe werkelijkheid voor diegenen die een menselijke gestalte op deze planeet genomen hebben.
Diegenen die nu gereed zijn om te verschuiven en uit te breiden ontvangen de noodzakelijke informatie zoals aangestuurd door hun ZIEL naar hun menselijke voertuigen en beginnen zich nu voor te bereiden op de verbinding met ALLEN, door ALLEN en rondom ALLEN, want ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON in WAARHEID.
Ik plaats de volgende coderingen:
TURKOOIS
MAGENTA/SCHARLAKENROOD
EVENWICHTIGHEID
NULPUNT BALANS
777
22 22 99 000 11 11 22 55

PLATINUM
GOUD
ZILVER
TITANIUM
Ik plaats de DUIF VAN VREDE in de HOGERE HARTRUIMTE, ik plaats de KAARS VAN HOOP binnenin de HOGERE HARTRUIMTE en ik plaats de HAND VAN GOD binnenin de HARTRUIMTE van ALLEN.
ALLEN zingen nu het stille lied van de Schepping, de klanken vermengen zich met de klanken die nu stil door diegenen gezongen worden die een menselijke gestalte genomen hebben om te helpen de ruimte vast te houden voor de uitbreiding van het menselijke ras in/naar WAARHEID, LIEFDE, VREUGDE, VREDE/VREEDZAAMHEID en HARMONIE in het UNIVERSUM van 3. De LIEFDE welke IS wikkelt zichzelf nu rondom, door een binnenin jullie op ALLE niveaus van jullie Wezen.
De Christus is teruggekeerd zodat hij in WAARHEID gezien mag worden, niet langer gebonden aan de religies van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid, zijn energie stroomt nu in WAARHEID vrijelijk dwars over en door de Planeet Aarde.
"Zoals je zaait, zo zal je oogsten", op dit moment wordt aan het menselijke ras gevraagd om de ZADEN van de LIEFDE welke IS te "zaaien" en toe te kijken terwijl zij een oogst laten zien voorbij alles dat zij ooit ervaren hebben in een menselijke gestalte op deze planeet.
De poorten van de HEMEL zijn nu geopend, zij bestaan op alle gebieden van werkelijkheid en nu bestaan zij in WAARHEID op de PLANEET AARDE. Om de HEMEL op AARDE te betreden hoef je slechts jouw HARTruimte te openen en de LIEFDE welke IS te accepteren op alle niveaus van jouw Wezen, van hieruit stroomt AL het andere en wordt in WAARHEID gecreëerd.
Ben in vreedzaamheid kleintjes want de tijd van rusteloosheid is nu voorbij, de tijd van VREDE op AARDE is als PASGEBOREN en ik verwelkom JULLIE in WAARHEID THUIS.
Ik Ben de energieën die geplaatst worden in de context van GOD en IK HOUD VAN JULLIE ALLEMAAL.  

*****
Boodschap van GOD
20 April 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die geplaatst mogen worden in de context van GOD en Ik Ben hier om met ALLEN de Nieuwe Aarde werkelijkheid te vieren, want ALLEN zijn ÉÉN en ALLES IS GEWOON in WAARHEID. IEDEREEN binnenin het UNIVERSUM van 3 verwelkomen jullie in WAARHEID thuis, de sluiers tussen de dimensionale werkelijkheden ontbinden nu zodat WAARHEID GEZIEN en GEVOELD kan worden door IEDEREEN op en binnenin de Planeet Aarde. Ik vraag aan jullie om in WAARHEID in/naar jullie HARTruimte te verhuizen en de Nieuwe Frequenties te omhelzen terwijl zij nu VRIJELIJK dwars over en binnenin het oppervlak van de planeet stromen.
Structuren die het menselijke ras ingedamd en onderdrukt hebben gehouden ontbinden nu als de rookgordijnen uit jullie zicht vervliegen. Dat wat ernaar gestreefd heeft om jullie in ketenen te houden wordt nu ver/belicht zodat jullie de DROOM in WAARHEID in vrijheid kunnen stellen en kunnen omhelzen, want ALLEN DROMEN om te creëren, om te manifesteren en dit proces zal nu snel en abrupt voor ALLEN op en binnenin de Planeet Aarde uitbreiden.
Ik plaats de coderingen:
PLATINUM
MAGENTA/SCHARLAKENROOD
ORBITALE EXPANSIE
VREDE/VREEDZAAMHEID, LIEFDE, HARMONIE, VREUGDE, WAARHEID
Ik plaats de nooit eindigende kaars van HOOP, VREEDZAAMHEID en EVENWICHTIGHEID binnenin de HOGERE HARTruimte en vraag dat jullie in WAARHEID ademhalen. Ik plaats het lint van overvloed binnenin de BASIS chakra en vraag dat jullie het toestaan vrijelijk te stromen. Ik plaats de GOUDEN ANKH van het LEVEN binnenin de HARTruimte en vraag dat jullie je openstellen voor de wonderen van het universum op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Ik plaats de GOUDEN VLEUGELS van VRIJHEID op jullie rug en vraag dat jullie deze vleugels nu toestaan om jullie te helpen HOOG TE VLIEGEN.
333 222 000
11 11 33 44 77
0000000000000
METATRON
URIEL
SANDALPHON
TDZEKEIL (ZADKIEL)
GABRIEL
MICHAEL
AZRIEL
SERAFIJN
AARDE ENGELEN
STERRENZADEN
GALACTISCHE AMBASSADEURS
ALLEN openen zich nu volledig om te ondersteuning, te begeleiding en de Nieuwe Aarde coderingen te ontvangen die vereist zijn om de DROOM in WAARHEID te beginnen  op een menselijk bewust wakend geestesniveau voor ALLEN, binnenin, rondom en door de menselijke gestalte in WAARHEID in het UNIVERSUM van 3.
DE HEMEL IS OP DE PLANEET AARDE GEBOREN EN HET UNIVERSUM VAN 3 is NU IN VOLMAAKTE SYMETRIE want de HEMELEN worden nu op het oppervlak van ALLE planeten in het UNIVERSUM van 3 in WAARHEID gereflecteerd.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen