zaterdag, april 19, 2014

Boodschap van de Elementalen, Feeën en Elven Tijdens het Bloedmaan Portaal


Boodschap van de Elementalen, Feeën en Elven Tijdens het Bloedmaan Portaal
18 April 2014 / Méline Lafont

Dit zijn boodschappen die via mij overgedragen werden terwijl ik in Avebury Stone Circle, UK was.
Méline: Kunnen jullie ons vertellen wat jullie als een ESSENTIE en wezen ZIJN, in plaats van deze gedaante van een steen?
Stenen van Avebury: Wij maken deel uit van de Elementalen, wij zijn Elementale Spirits die vorm gegeven zijn in een steen aangezien dit het visioen en de gewaarwording is van de mensheid van hoe zij ons waarnemen; hetgeen de gedaante van een steen is. En zodra als dat de mensheid ons zal zien als een Elementale Spirit zullen wij bevrijd zijn van het zijn van een steen. Dank je wel voor het hier zijn.
(een boodschap van één zin van de stenen via mijn vriend(in)): De nevelen van de tijd trekken zichzelf terug en de Mensheid zal beginnen dingen te zien zoals zij werkelijk zijn.
Méline: Dank je wel voor het oproepen van ons. Hoe kunnen wij jullie van dienst zijn?
Stenen van Avebury: Stuur alsjeblieft Liefde naar de Planeet en naar onsterfelijkheid.
Méline: Dit is een boodschap die aan mij gegeven werd door de Feeën en de elven terwijl wij onder de bomen in Avebury zaten. Het was een audio channeling en ik moet het citeren aangezien het via mij medegedeeld werd.

Feeën: Geliefde Portia wij zijn de Elven en de Feeën koninkrijken en wij wensen een boodschap via jou over te dragen. De boodschap is om in de aankomende dagen geaard te blijven, om zoveel als mogelijk is ontspannen te zijn. Er is een enorme grote overschakeling die er aan het plaatsvinden is in deze tijd, welke veroorzaakt werd sinds de Bloedmaan en dit is eerder op de Fysieke werkelijkheid dan op de Etherische werkelijkheid (hetgeen betekend dat het ons Nu moment is in onze Aardse werkelijkheid). Deze overschakeling zal jullie helpen, jullie en de Mensheid in/naar een dieper proces van Hereniging met de Tweeling Vlammen alsook de vereniging met ZELF. Niet alleen met Zelf en de Tweeling Vlammen maar ook een enorme grote overschakeling en reconstructie van deze volledige Matrix op de Planeet Aarde.
Er zullen sluiers opgetild worden, er zullen processen zijn die jullie in/naar een intensieve opruiming/schoonmaak alsook een zuivering zal brengen. Wij beseffen welzeker dat dit gedurende zo een lange tijd aan het plaatsvinden is, maar nu is het één van de meest intensieve processen waar de Mensheid doorheen zal gaan, aangezien wij geplaatst zijn in het Midden en het centrum van het punt van de Galactische systemen en Naties, want alles wordt in/naar balans en in/naar een Nulpunt gebracht.
Dit Nulpunt zal de Mensheid en dit Ascentieproces helpen om alle tijdlijnen van voorbije incarnaties en levensvormen los te laten en om te helpen om in het Nu te zijn zodat alles dat in het Nu is in Vereniging is, Eenheid/Eensgezindheid is en dit is voor het collectief alsook voor de Planeet Aarde.
De Matrix zal op zo een diepe en grote manier veranderen dat het merendeel van de Mensheid de ander zijde van de sluier zal bereiken zogezegd (dit is het gezichtspunt in het Nu), maar heel veel mensen zullen verward zijn. Het is ons verzoek aan en advies voor jullie om geaard te zijn en om daar te zijn voor wie het ook maar is die jullie hulp nodig is. Of het nu zou zijn met geduld, Liefde en dienstverleningen of via andere manieren. Wat ook maar het beste is en het hoogste goed dient, jullie zullen gegidst worden om dit aldus te doen en dit aan te bieden.
Wat betreft de mensen die niet ontwaakt zullen zijn op het moment, zware tijden zullen komen maar besef dat deze zware tijden "zwaar" zullen zijn om deze zielen wakker te maken en om hen in/naar een dieper besef en innerlijk weten te brengen. Dus alles dient voor het beste! Wij wensen jullie veel geluk en het best, totdat wij elkaar wederom in het hart ontmoeten lieve Portia. Wij Houden van je!
Méline: Heel veel dank! Ik houd vanuit het diepst van mijn hart zoveel van jullie. Is er ook maar iets waarmee wij jullie van dienst kunnen zijn?  
Fairies and Elves: Stuur Liefde naar de gehele Planeet 
Méline: Iedere keer dat ik vroeg of we konden helpen of van dienst konden zijn, kwam de duidelijke en sterke boodschap binnen om Liefde naar de Planeet te sturen. Ik kreeg het sterke gevoel dat dit sterk benadrukt wordt aangezien er enorme verschuivingen plaatsvinden. Er komen meer mededelingen van mijn Heilige reis in de aankomende dagen! Er is veel te delen en er is veel om aan jullie te laten zien dat te maken heeft met Heilige namen en symbolen, relaties en merlin. Veel liefde ♥.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
Méline Lafont 2012 – 2014, permission is given to share freely in its entirety and unaltered Website Méline : http://melinelafont.com and blog Méline: http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten