woensdag, april 16, 2014

Blossom Goodchild en de Federatie van Licht - 16 April 2014


Blossom Goodchild en de Federatie van Licht - 16 April 2014
Vreugde Verdwijnt niet Zomaar, omdat Je het Niet VOELT.
JIJ Bent Het! JIJ BENT VREUGDE
 
Blossom: Goedenavond vrienden. Ik verheug me er erg op om vanavond weer verbinding met jullie te krijgen. Het is de nacht van de rode maan. Het was heel erg mooi. Ik heb een grote reis gemaakt sinds de laatste keer dat we elkaar spraken en vind het fijn om weer terug te zijn in jullie aanwezigheid.
White Cloud kwam vandaag door in een meditatie. Hij sprak erover dat wij onze trillingen naar vermogen zo Hoog mogelijk moesten houden. Zijn boodschap was zo eenvoudig dat het echt ‘binnen kwam’ … meer dan ooit tevoren … dat hoe eenvoudiger en zuiverder de boodschap van LIEFDE is … hoe blijer je bent om deze boodschappen door te geven. Sommigen ‘verwachten’ dat channelaars ‘vervallen’ in het aan jullie vragen hoe jullie staan tegenover de uitleg van mogelijke samenzweringen, herwaarderingen, enz. … terwijl dit werkelijk … zoals jullie hebben gezegd … helemaal niet jullie missie is. Mijn geest werd er, bij mijn voorbereiding voor dit werk van vanavond, geweldig door bevrijd. Daarom, vrienden van elders, willen jullie zo vriendelijk zijn om op [het toneel] te komen?
Federatie van Licht: Aan iedereen brengen wij groeten van het Hoogste Licht en [de Hoogste] Liefde. Wanneer wij onze woorden aanbieden is dat inderdaad alleen maar vanuit de puurste intentie. Wij zijn geen afgevaardigden van dat wat wij beschouwen als horend bij de duisterder elementen die berispen en het moreel ondermijnen. Als het zo is dat anderen die doorkomen graag willen helpen met kennis van deze aard … dan is dat uiteraard hun goed recht. Maar wij stellen expliciet … DAT WIJ KOMEN OM JULLIE GEEST TE VERLICHTEN. Om jullie zielen op te heffen tot HELDERDER delen ervan en slechts de Hoogste energie die wij kunnen bieden … via jouw vibratie, Blossom …  toe te staan om door te komen en in het WEZEN van velen op de juiste plaats te vallen.
En ik neem aan dat hoe Hoger mijn trilling wordt, des te Hoger de energie wordt?
Inderdaad. Wij komen juist niet om machteloos te maken. Wij komen niet om verwarring te brengen … ook al zijn we er ons bewust van dat wij dit nu en dan … gedaan hebben.
Liefste vrienden … Wij vragen jullie vriendschap terwijl we dichter tot elkaar komen.
Dichter tot elkaar? Kunnen jullie uitleggen wat JULLIE bedoelen?
We bedoelen hier … dat wij naast jullie wensen te lopen. Wij VERLANGEN ernaar om naast jullie te lopen. En in veel gevallen … doen we dat ook vaak … energetisch gezien. Maar wij spreken hier over een tijd in de toekomst van jullie planeet, waarin alle zielen … die de intentie en het verlangen hebben om te dienen door LIEFDE … precies dat zullen doen. Hand in hand … naast elkaar … DE HOOGSTE LIEFDE ZIJND DIE MOGELIJK IS … IN DE HOOGSTE TRILLING VAN DAT MOMENT.

Mogen we stellen dat jullie daarin al aardig slagen?
Mogen wij jullie WEZENS in een Hogere vibratie tillen, dan die waarmee jullie dit stuk begonnen te lezen? Want we kunnen jullie wel vertellen … dat jullie, op het moment dat jullie deze woorden lezen, een stukje van jullie zielezelf offeren, dat er slechts naar verlangt datgene VAN het zelf te verbeteren … VOOR het zelf … ten behoeve van het geheel.
We raden jullie aan om uit jullie energetische omgeving van het zelf alles los te laten … dat jullie er naartoe gebracht hebben, dat ooit van belang leek … maar nu moet worden heengezonden.
Het hebben van kennis is een goede eigenschap van iemands mens-zijn. Maar informatie dat van een lagere trilling is, vasthouden in jouw ‘veld’ helpt je niet om jouw energie te verheffen.
Jullie missie … een deel ervan … is om blijmoedig te blijven … zelfs als jullie energieën loslaten die moeten terugtreden … in de leegte van waaruit zij werden geschapen.
Hoe vaak hebben we jullie niet gevraagd om je te focussen op ALLES WAT DIENSTBAAR IS … en achter je te laten wat dat niet is? Maar, vrienden, dat blijkt niet zo makkelijk te doen. Betrap jezelf eens middenin jullie dagelijkse doen en laten … door de bank genomen … in een ‘onbewaakt moment’ en probeer je te herinneren hoeveel keer zo’n ‘onbewaakt moment’ op een dag vóórkwam.
JULLIE ZIJN WEZENS VAN GROOT LICHT en jullie kwamen hier niet om dit te onderschatten.
JULLIE ZIJN GEKOMEN OM DEZE PLANEET TE VERSTERKEN MET JULLIE HELDERSTE LICHT … DOOR HET HELDERSTE LICHT TE ZIJN DIE JULLIE KUNNEN ZIJN.
Bij tijden hebben jullie toegestaan dat lagere energieën jullie naar beneden trokken en jullie vonden het soms moeilijk om dan weer op te staan.
Blijf in je kracht. Bedenk dat je een ZUIL VAN LICHT bent … dat is WIE JE BENT.
Dat wat van het Hoogste Licht is spreekt geen kwaad over een ander. Dat wat SLECHTS LIEFDE is brengt geen gedachten voort die anderen niet helpen … of het zelf.
Beklim de ladder … sport voor sport … en zie niet om.
VOEL BINNENIN JEZELF DE DIEPSTE ESSENTIE VAN WIE JE BENT.
Jullie komen nu heel erg dicht bij een tijd, waarin jullie je innerlijke kracht zullen moeten oproepen om je erdoorheen te helpen.
In dit leerproces … hebben jullie … veel innerlijke WAARHEID over JEZELF … geleerd … en jullie zal worden gevraagd om dit weer op te roepen en eraan vast te houden … aangezien deze tijden jullie naar een ‘andere plaats’ zullen brengen dan die waaraan jullie gewend waren.
Door de wijze waarop jullie spreken … krijg ik een beetje het gevoel dat er wat strijd in het verschiet ligt.
Er is geen strijd, liefste Blossom. Maar er zal wel verandering zijn. Men zal alleen maar strijd ervaren, wanneer men zijn kracht en de LIEFDE die men is wil vergeten.
JULLIE … DE STERKSTEN VAN DE STERKEN … ZIJN OP WEG NAAR GLORIE … ZOALS WIJ JULLIE HERHAALDELIJK HEBBEN VERTELD.
Zouden jullie de verandering, waar jullie NU, op dit zelfde moment, doorheen gaan, willen beschouwen als een strijd?
Mijn antwoord zou afhangen van de dag en wat er op dat moment speelde. Op sommige dagen VOEL ik me uitgelaten … op andere … (VOEL ik) wat strijd.
En de aankomende tijd zal nagenoeg hetzelfde VOELEN … alleen de schaal waarop het gebeurt zal groter zijn.
Ik heb geleerd om het tijdsframe los te laten en alleen jullie kennis als gids te gebruiken terwijl wij doorwandelen. Voor mij is het interessant, omdat ik nu werk met zo velen, die niets weten van waarover wij praten. Het leven gaat gewoon door … omdat het doorgaat. Ik zie enkelen die hun Licht laten schijnen, omdat dat is wat zij doen … en enkelen die dat niet doen … omdat dat is wat zij doen. Dus wat ik hiermee wil zeggen is dat … of je nu wel of niet bekend bent met channelings … het erom gaat hoe je je wilt gedragen … en welke houding je wilt hebben … tegenover ALLES. Het gaat ALLEMAAL OM HET ZIJN/BRENGEN VAN VREUGDE!
Halleluja! Is het kwartje eindelijk gevallen, Blossom?
Nee, vrienden … dat deed het al lang geleden. Waar het om gaat is … dat de ‘uitdaging’ is … om in vreugde te blijven … wat er ook gebeurt.
Maar vreugde verdwijnt niet zomaar, omdat je het niet VOELT.
JIJ bent het! JIJ BENT VREUGDE.
Soms is het lastig te vinden … afhankelijk van waar je tegenover staat.
Alleen als je ervoor kiest om het zo te laten zijn. Veel dingen in het leven kunnen lastig of gemakkelijk zijn … afhankelijk van de houding ertegenover die je hebt gekozen.
EENVOUDIG, nietwaar?
Op papier. Ofschoon ik moet zeggen dat ik er steeds beter in word.
Dát is wat wij willen zeggen. Ieder van jullie heeft de beslissing genomen om te werken aan het verwerven van een meer ‘comfortabele houding’. Het VOELT zoveel beter om dat te doen … en hoe meer je dat doet … hoe beter het VOELT … en hoe beter het VOELT … hoe vaker je dit wilt doen …
Liefste vrienden … AANVAARD je positie. De plaats waar je terecht gekomen bent. De plaats waarin je jezelf ziet glimlachen! Neem een paar keer per dag een moment, waarin je STOPT en ademhaalt … en glimlacht en jezelf een schouderklopje geeft. Want alleen JIJ WEET hoe lang jouw reis was.
ALLEEN JIJ WEET hoe de warmte VOELT die in jouw hart gloeit, wanneer je JOU erkent en HOE GOED HET VOELT OM JOU TE ZIJN.
ALLEEN JIJ KUNT JOU VOELEN … en terwijl je dat doet … VOEL JE HET GEHEEL … VOEL JE HET AL … VOEL JE HET BIJ ELKAAR HOREN … als het GODDELIJKE PLAN je wenkt in erkenning van HOE JULLIE ALS ÉÉN VOELEN.
Hoe meer jullie het zelf erkennen … hoe meer jullie het zelf toestaan om Licht van zichzelf uit te stralen … hoe meer jullie AL DAT IS realiseren … hoe meer die HERINNERING waarover wij het hebben … WORDT HERINNERD.
NIET DOOR GEDACHTEN. Jullie herinneren je niet WIE JE BENT door gedachten of beelden of een fysiek Wezen die je ooit was.
JULLIE HERINNEREN JE WIE JE OOIT WAS … WIE JE BENT … DOOR HET GEVOEL BINNENIN JE … WANNEER JE STOPT EN ADEMHAALT EN JEZELF OP DE SCHOUDER KLOPT.
WANT LIEFDE IS GEEN GEDACHTE … LIEFDE IS EEN GEVOEL. EN ALS JULLIE LIEFDE VOELEN … HERINNEREN JULLIE JE DAT EN ZEGGEN JULLIE TEGEN JEZELF ‘ACH JA … IK BEN THUIS’.
Ik voel me alsof ik al eeuwen aan het schrijven ben … maar toch is het uur nog niet om. Mag ik daarom, nu ik de gelegenheid heb … vragen hoe wij kunnen WETEN dat jullie bij ons zijn … bijvoorbeeld via meditatie … hoe kunnen we ons bezoeken van/aan jullie herinneren? (Mag ik eraan toevoegen … dat ik geen idee heb waar deze vraag vandaan kwam of waarom het plotseling in me opkwam.)
Door erop te VERTROUWEN dat datgene, wat je VOELT dat WAARHEID is … WAARHEID IS!
Door HET ZELF TE VERTROUWEN … wordt een WETEN geboren … en wanneer men WAARHEID KENT kan niets nog twijfel brengen.
Wanneer jullie WETEN dat wij vrienden zijn … wanneer jullie WETEN dat alles mogelijk is … zullen jullie WETEN ‘wanneer’ jullie ons hebben bezocht. Maar het is voor jullie niet altijd mogelijk … niet altijd nodig … niet altijd passend … om je het bezoek te herinneren. Er zal veel zijn gebeurd op een ander niveau van de vibratieschaal waar wij/jullie op dat moment verblijven. Er kan veel kennis zijn verworven die op dat niveau volledig wordt begrepen … wanneer men ‘daar’ is. Maar als je dat ‘terugroept’ wanneer je daar ‘niet langer meer’ bent … lijkt het misschien meer op het krijgen van een roerei, terwijl je een gebakken ei besteld had. Het ziet er anders uit … terwijl het toch hetzelfde ei is die de pan inging.
Maar laat ons jullie echter geruststellen … dat zulke bezoeken WEL DEGELIJK regelmatig plaatsvinden voor vele, vele zielen. Jullie zijn aardig relaxt en accepterend wanneer jullie op onze vaartuigen zijn … want dat zijn onze gemeenschapsgronden [‘common grounds, commons’, vergelijkbaar met ‘mheen/meente’] … en die zijn jullie zeer bekend.
Deze bezoeken zullen jullie je herinneren wanneer de tijd daarvoor is aangebroken … en dan, en alleen dan zullen jullie zien waarom het niet goed was om ze eerder te kunnen oproepen.
Met de handen op jullie hart … met de machtigste kracht … DE WARE LIEFDE DIE UIT JULLIE WEZEN STROOMT … blijft doorgaan met het in afstemming brengen van jullie planeet met de WAARHEID ZELVE.
Wij hebben heel erg genoten van onze ‘babbel’ vanavond met jou … en zien uit, liefste Blossom, naar nog veel meer.
GA IN VREDE …
WEES IN VREDE …
WEES VAN VREDE …
Tot de volgende keer dat we verbinding maken … offeren we LIEFDE VAN/VANUIT/DOOR/ALS DE HOOGSTE ZUIVERSTE ENERGIE DIE ER IS.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.
En WIJ HOUDEN VAN JULLIE. Heel veel dank vrienden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten